punky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ο HAL είναι ταρίφας? Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ. Απόδειξη ότι είσαι πανέξυπνος λοιπόν
kx5 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ...αν είναι θα πάθω πολιτισμικό σοκ. Θα αλλάξω το avatar μου σε
godlike Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Όταν έχεις βαλίτσες που μπαίνουν στο πορτ παγκαζ πληρώνεις ένα επιπλέον ποσό πέρα απó αυτό που γράφει το ταριφόμετρο. Σωστά; Και αν ναι πόσο είναι αυτό το ποσό;
punky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δεν ξέρω ποιο είναι το ποσό, αλλά σίγουρα αναγράφεται στο καρτελάκι με τον τιμοκατάλογο που έχουν (συνήθως) δίπλα από το ταξίμετρο.
leftermann Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Όταν έχεις βαλίτσες που μπαίνουν στο πορτ παγκαζ πληρώνεις ένα επιπλέον ποσό πέρα απó αυτό που γράφει το ταριφόμετρο. Σωστά; Και αν ναι πόσο είναι αυτό το ποσό; έιναι 0.30 ευρώ για κάθε αποσκευή που υπερβαίνει τα 10 κιλά.
pyro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ναι,έτσι,θάψ΄τε τους ταρίφες. Και που να ξέρατε,δύστυχοι.... Σσσσσ.... Ασε να πέσει κανα ban
IOSTEFO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Καλησπερα σας Μηπος ξερη κανης να μου πη ποσω χρεονουν μια διαδρομη απο αεροδρομιο για πορτοραφτη? ευχαριστο.
bchris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Γιατι να πεσει ban ρε φιλαρακι? Αν ειναι οντως ταριφας τοτε δυο τινα υπαρχουν: 1. Ανηκει στους λιγους (aka στην εξαιρεση απο τον κανονα) και ξερει πολυ καλα τι κουφαλες ειναι τα ταριφοσκυλα και 2. Ανηκει στον κανονα, οποτε αν ριξει ban, δεν κερδιζει τιποτα, παρα μοναχα να ενισχυσει την αντιληψη μας για την κιτρινη φυλη. Προσωπικα δεν τον ξερω τον hal9000, αλλα πιστευω οτι θα παθαινα κι εγω πολιτισμικο σοκ αν ανηκε στην δευτερη κατηγορια...
punky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 εντάξει, μπορεί να είναι και το αγόρι του ταρίφας. δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζει, οπότε ας μείνουμε διακριτικοί.
LL_NEO Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 τελευταία φορά που τσέκαρα πάντως ο σκύλος ήταν δικηγόρος... (και μάλλον θα καταφέρω να φάω εγώ ban)
anaxiopistos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Λατρευω τις ελληνιδες οδηγους ταξι.Ειναι οι καλυτερες στην Ευρωπη.
dm14 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Οι καλυτερες μερες στην Αθηνα ειναι οταν οι ταριφες εχουν απεργια. Αντιθετα στην επαρχια ειναι απο τους καλυτερους επαγγελματιες.
kx5 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Αντιθετα στην επαρχια ειναι απο τους καλυτερους επαγγελματιες. lol Έχεις μπει σε ταξιτζή στο Ηράκλειο Κρήτης?
dimitris74 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 την καλυτερη, και αυτο γιατι εχω να μπω σε ταξί πολλα χρόνια. :lol: παντως η ουσια ειναι αυτή. Όσο η εκάστοτε κυβέρνηση τους χαϊδεύει επειδή πιστεύουν ότι έχουν μεγάλη δύναμη, τίποτα από αυτά δε θα γίνει. δεν μπορεί να γράφουν τον πελάτη για ζώνη και τον οδηγό στο απυρόβλητο. αυτα τους κάνουν και κανουν οτι γουστάρουν.
Filos19 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Ευτυχώς που φάγανε και κάτι πρόστιμα οι ταξιτζήδες μπας και βάλλουν λίγο μυαλλό. Παίδες όταν άκουσα αυτήν την είδηση χάρηκα τόσο όσο δεν φαντάζεστε. Και πιστεύω ότι δεν είμαι ο μόνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.