Lasik_for_me? Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μόνο που στη Γαλλία και το κόστος ζωής είναι πολύ υψηλότερο γενικότερα οπότε τα 5 ευρώ είναι τα δικά μας 2,5. Και στη Τουρκία που παίρνουν μόνο 1 ευρώ, πάλι το ταξί παίρνει μόνο εσένα. Αυτό το πράγμα με τις ταυτόχρονες κούρσες μόνο στην Ελλάδα. Ειλικρινά σας μιλώ. ωπα μισο.αν οι ταξιτζηδες εδω περνανε οσα περνουν και οι ξενοι(5 ευρω η Minimum ταριφα στη γαλλια για παραδειγμα)τοτε δε θα ψαχναν για αλλες κουρσες.
Dr.Strangelove Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αν και εμείς δεν σηκώναμε το χεράκι μας για να σταματήσουμε ταξί που έχουν ήδη πελάτη, δε θα έπερναν διπλές και τριπλές κούρσες οι ταξιτζίδες. Αφού εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μπούμε σε ταξί που έχει μέσα άλλον, γιατί οι ταξιτζίδες να μη μας πάρουν; Αλλά βέβαια την απαίτηση να είμαστε μόνοι μας μέσα την έχουμε μόνο όταν βρούμε άδειο ταξί. Αν μας κάνει τη χάρη κάποιος να σταματήσει και να μας πάρει για 2η κούρσα του είμαστε και υποχρεωμένοι που μας εξυπηρέτησε και θα πάμε πιό γρήγορα στη δουλειά μας ή στο σπίτι μας. ΥΓ. (Για τους καλοθελητές που θα βγουν να πουν ότι είμαι "ταρίφας" και τους υποστηρίζω)... Όχι, δεν είμαι ταξιτζής και ούτε θα μπορούσα να κάνω ποτέ μια δουλειά που θα απαιτούσε να οδηγώ για 10-12 ώρες καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας.
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αν και εμείς δεν σηκώναμε το χεράκι μας για να σταματήσουμε ταξί που έχουν ήδη πελάτη, δε θα έπερναν διπλές και τριπλές κούρσες οι ταξιτζίδες. Αφού εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μπούμε σε ταξί που έχει μέσα άλλον, γιατί οι ταξιτζίδες να μη μας πάρουν;Αλλά βέβαια την απαίτηση να είμαστε μόνοι μας μέσα την έχουμε μόνο όταν βρούμε άδειο ταξί. Αν μας κάνει τη χάρη κάποιος να σταματήσει και να μας πάρει για 2η κούρσα του είμαστε και υποχρεωμένοι που μας εξυπηρέτησε και θα πάμε πιό γρήγορα στη δουλειά μας ή στο σπίτι μας. ΥΓ. (Για τους καλοθελητές που θα βγουν να πουν ότι είμαι "ταρίφας" και τους υποστηρίζω)... Όχι, δεν είμαι ταξιτζής και ούτε θα μπορούσα να κάνω ποτέ μια δουλειά που θα απαιτούσε να οδηγώ για 10-12 ώρες καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας. εγω παντως ψαχνω για ταξι αδειο και ας περιμενω εκτος και αν γυρναω απο συναυλια η γηπεδο που γινετε ψιλοπανικος.
Lighter122 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αν και εμείς δεν σηκώναμε το χεράκι μας για να σταματήσουμε ταξί που έχουν ήδη πελάτη, δε θα έπερναν διπλές και τριπλές κούρσες οι ταξιτζίδες. Οταν καθεσαι στην ακρη του δρομου (ακομα και αν δεν περιμενεις ταξι) και βλεπεις τον ταξιτζη που εχει ηδη πελατη μεσα, να σου παιζει τα φωτα ή ακομα και να σταματαει απο μονος του και να σε ρωταει αν θες ταξι, τι κανεις? Αμα περιμενεις και κανα τεταρτο χωρις τυχη ή απλα βιαζεσαι δεν θα μπεις?
Dr.Strangelove Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Οταν καθεσαι στην ακρη του δρομου (ακομα και αν δεν περιμενεις ταξι) και βλεπεις τον ταξιτζη που εχει ηδη πελατη μεσα, να σου παιζει τα φωτα ή ακομα και να σταματαει απο μονος του και να σε ρωταει αν θες ταξι, τι κανεις?Αμα περιμενεις και κανα τεταρτο χωρις τυχη ή απλα βιαζεσαι δεν θα μπεις? Δεν μπαίνεις ή αν μπεις δεν γκρινιάζεις την επόμενη φορά που θα είσαι μέσα και θα σταματήσει για να πάρει κάποιον άλλο που περίμενε πολλή ώρα και βιαζόταν να πάει στη δουλειά του. Και αν δεν έμπαινε κανείς σε ταξί που είχε ήδη πελάτη, δε θα σταματούσαν και οι ταξιτζήδες κάθε φορά που έβλεπαν κάποιον στην άκρη του δρόμου για να "ψωνίσουν" 2η και 3η κούρσα. Εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα να το κάνουν.
punky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Το πρόβλημα με τα ταξί εδώ, είναι ότι λειτουργούν σαν μέσα μαζικής μεταφοράς και όχι σαν είδος "πολυτελείας", όπως στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ενδεχομένως γιατί τα ΜΜΜ είναι για τα μπάζα εδώ. Είτε σαν δίκτυο είτε σαν χρόνος μεταφοράς. Ο κολλητός μου έχει ταξί, κι έτσι έχω εικόνα και της άλλης πλευράς.
Lasik_for_me? Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 To δικαίωμα δεν το δίνει αυτός που περιμένει ταξί. Το δίνει αυτός που είναι ΜΕΣΑ στο ταξί. Και φυσικά έχει δικαίωμα να αρνηθεί να μπει κι άλλος πελάτης. Μόνο που για τόλμα να το πεις αυτό σε ταξιτζή... :twisted: Δεν μπαίνεις ή αν μπεις δεν γκρινιάζεις την επόμενη φορά που θα είσαι μέσα και θα σταματήσει για να πάρει κάποιον άλλο που περίμενε πολλή ώρα και βιαζόταν να πάει στη δουλειά του.Και αν δεν έμπαινε κανείς σε ταξί που είχε ήδη πελάτη, δε θα σταματούσαν και οι ταξιτζήδες κάθε φορά που έβλεπαν κάποιον στην άκρη του δρόμου για να "ψωνίσουν" 2η και 3η κούρσα. Εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα να το κάνουν.
Dr.Strangelove Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Γιατί, τι θα κάνει αν του το πεις; Το πολύ πολύ να στραβομουτσουνιάσει και να πει καμιά κουβέντα από μέσα του, αλλά δε νομίζω να το τραβήξει παραπάνω γιατί μπορεί να χάσει πολύ περισσότερα από μια διπλή κούρσα.
rose123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Εμενα μια φορα παραλιγο να με πλακωσει ενας γιατι λεει οτι επρεπε να ειχα πει στο τηλ. που καλεσα για ταξι τον προορισμο,επειδη εκει ηταν στενος ο δρομος!!!Τον κατειγγειλα βεβαια αλλα....
21century Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Θελουν καταγγελια και μετα μυνησεις, ατιμη ρατσα με καποιες ευτυχως εξαιρεσεις και ελπιζω οτι καποτε θα συμμορφωθουν...
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Όσο η εκάστοτε κυβέρνηση τους χαϊδεύει επειδή πιστεύουν ότι έχουν μεγάλη δύναμη, τίποτα από αυτά δε θα γίνει.
marios1957 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ναι,έτσι,θάψ΄τε τους ταρίφες. Και που να ξέρατε,δύστυχοι....
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ναι,έτσι,θάψ΄τε τους ταρίφες. Και που να ξέρατε,δύστυχοι.... Χαχαχαχαχαχα! Εγώ έκανα ότι δεν καταλαβαίνω πάντως...
kx5 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ναι,έτσι,θάψ΄τε τους ταρίφες. Και που να ξέρατε,δύστυχοι.... Ο HAL είναι ταρίφας?
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Ο HAL είναι ένας υπερυπολογιστής που νιώθει και έχει γνώση της ύπαρξης του. Εγώ δεν ξέρω τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.