Skia11 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ...και να κάνουν ψευτοτσαμπουκά ! Κάτι τύπους σαν τον Skia11 ας πούμε, που δε θα τολμούσε να φωνάξει για το δικαίωμά του ! "ΑΑΑΑσκηση θάαααρρους 11.837... παίρνω ταξί από το σπίτι μου να πάω στη δουλειά και ξεχνάω μέσα το κινητό μου...":-P edit/ καλό ΠΣΚ σε όλα τα παιδάκια ! Άμα σου βγάλουνε ποτέ κουμπούρι όπως μου βγάλανε εμένα σε τσαμπουκά στο δρόμο κάτσε εσύ και φώναξε για το δίκιο σου.
1980 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Άμα σου βγάλουνε ποτέ κουμπούρι όπως μου βγάλανε εμένα σε τσαμπουκά στο δρόμο κάτσε εσύ και φώναξε για το δίκιο σου. τα εχω δει και εγω μπροστα μου αυτα μαν, καταλαβαινω τι ειπες απλα σε παρεξηγησε η χαπι.
vasso286 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τι γνώμη να έχει κανείς για τους ταξιτζήδες της Αθήνας? Τη χειρότερη! Οι περισσότεροι είναι αγενείς μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Τους έφαγα στη μάπα 3 χρόνια μέχρι δηλαδή να πάρω αυτοκίνητο. Από τότε ησύχασα!!
Freestyler83 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μου έχει τύχει να ανέβω από Αθήνα στη hometown με ταξί λόγω επείγουσας ανάγκης και, διασταυρωμένα πάντα, η τιμή ήταν λογική και ο τύπος κύριος...ωστόσο σχεδόν κάθε φορά που βρίσκομαι Αθήνα (και συμβαίνει συχνά-πυκνά) εκνευρίζομαι με την συμπεριφορά τους. Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση... Απο την άλλη βέβαια μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αλλά δυστυχώς τα χλωρά είναι πολύ λίγα...
Filos19 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Να κάνω μια ερώτηση?Οι ταξιτζήδες είναι υποχρεωμένοι να δίνουν αποδείξεις στους πελάτες?Έχω το δικαίωμα δηλαδή να ζητήσω απόδειξη από έναν ταξιτζή? Και αν δεν μου δώσει μπορώ να κάνω κάτι σύμφωνα με το νόμο??
IOSTEFO Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Ναι πρεπη οταν τους την ζητησης, εγω που χρησιμοποιουσα ταχι για τις δουλειες μου παντα ζητουσα αποδηξη,και μετα τα επερνα απο το αφεντικο, εχουνε μπλοκακια.
Filos19 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Και αν δεν μου την δίνει?Τι γίνεται? Εγώ βασικά δεν τις χρειάζομαι για να τις εμφανίσω σε κάποιο αφεντικό απλά θέλω έτσι για να μην κάνουν ότι θέλουν οι ταξιτζήδες.Γενικά έχω το δικαίωμα και αν ναι σε περίπτωση που μου αρνηθούν που είναι σωστό να απευθυνθώ?
IOSTEFO Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Και αν δεν σου την δινει να τον πλακοσης στο ξηλο,
mandate Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Εγω σε ενα μηνα ερχομαι στην Ελλαδα και απο τωρα το σκεφτομαι, αραγε το ταξη που θα παρω ο ταξητζης θα με κλεψη αυτη την φορα, το λεω γιατι την πατισα περση, το θεμα ειναι επικαιρο γιατι οταν μια διαδρομη απο μοναστηρακι για ακροπολι περνουν 95ε. ρε παιδιά τι λέτε τώρα αφού οδηγός ήταν ο ίδιος ο doc {Doc Emmett Brown} και το όχημα ήταν η γνωστή DeLorean μετά τους κρόνιους στην ηγεσία είναι οι ταξιτζήδες με αρχηγό τον brown σα δε ντρεπόμαστε λέω τώρα... οι ταξιτζήδες είναι τώρα το πρόβλημα ? yeah right
Lasik_for_me? Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δεν θέλω να θίξω κανέναν, μπορεί να είναι και κανείς του επαγγέλματος εδώ, αλλά πραγματικά κι εγώ έχω διαπιστώσει ότι όποτε κατεβαίνω στην Αθήνα, 9/10 φορές θα προσπαθήσουν να με κλέψουν. Και δεν είναι μόνο η κλοπή. Είναι η αγένεια, το θράσος, ο τσαμπουκάς και οι άσχημοι τρόποι που δεν βλέπεις σε κανένα άλλο επάγγελμα τόσο συχνά. Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί... Το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν ανεβαίνεις σ' ένα ταξί, ο άλλος ψάχνει να κάνει ταυτόχρονα κι άλλες 2-3 κούρσες μαζί. Αυτό σε καμιά χώρα του εξωτερικού δεν γίνεται. Ανέβηκες σ' ένα ταξί? Γίνεται δικό σου αυτόματα. Στην επαρχία πάντως σπανίως αντιμετωπίζω πρόβλημα αγένειας. Είναι όλοι τίμιοι και πολύ ευγενικοί. Αυτό στην Αθήνα είναι άλλο πράγμα...:roll:
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Το άλλο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί όταν ανεβαίνεις σ' ένα ταξί, ο άλλος ψάχνει να κάνει ταυτόχρονα κι άλλες 2-3 κούρσες μαζί. Αυτό σε καμιά χώρα του εξωτερικού δεν γίνεται. Ανέβηκες σ' ένα ταξί? Γίνεται δικό σου αυτόματα. γιατι την εχουνε δει καπως και γιατι δεν μιλαει κανενας. μονο δυο ταριφες μου εχουνε τυχει που με ρωτησαν αν εχω προβλημα να παρουμε καποιον αλλον και του ειπα μετα χαρας γιατι μου εκανε εντυπωση.
revil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ωπα μισο. αν οι ταξιτζηδες εδω περνανε οσα περνουν και οι ξενοι(5 ευρω η Minimum ταριφα στη γαλλια για παραδειγμα)τοτε δε θα ψαχναν για αλλες κουρσες. επισης σκηνικο που μου ετυχε χτες που γυρισα απο διακοπες, που σημαινει πειραιας αναζητηση ταξι κοκ. Μας τσιμπαει ενας απο τους πολλους και μας λεει να περιμενουμε λιγο(2 ημασταν) Εκτος του οτι περιμεναμε κανα μισαωρο για να παρει 15απλη ταριφα και να γεμισει το ταξι του απο ανθρωπους που μολις ειχαν γυρισει αθηνα,μας χρεωσε και 23 ευρω.που κανονικα με διπλη ταριφα σε χρεωνει κανα 13αρι
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ωπα μισο.αν οι ταξιτζηδες εδω περνανε οσα περνουν και οι ξενοι(5 ευρω η Minimum ταριφα στη γαλλια για παραδειγμα)τοτε δε θα ψαχναν για αλλες κουρσες. επισης σκηνικο που μου ετυχε χτες που γυρισα απο διακοπες, που σημαινει πειραιας αναζητηση ταξι κοκ. Μας τσιμπαει ενας απο τους πολλους και μας λεει να περιμενουμε λιγο(2 ημασταν) Εκτος του οτι περιμεναμε κανα μισαωρο για να παρει 15απλη ταριφα και να γεμισει το ταξι του απο ανθρωπους που μολις ειχαν γυρισει αθηνα,μας χρεωσε και 23 ευρω.που κανονικα με διπλη ταριφα σε χρεωνει κανα 13αρι με την μονη διαφορα οτι εκει ειναι επαγγελματιες με ολη την ενοια της λεξεως. καμια σχεση με την εδω κατασταση.
revil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 και το περιστατικο που περιεγραψα αυτο ακριβως δε λεει??? Στη γαλλια ειχα μπει σε ταξιτζη και του ειχα πει να με παει καπου που ηταν 5 λεπτα με τα ποδια. και αντι να με παει σφαιρα να μου παρει τα 5 ευρω και να τελειωνει μου ειπε οτι ειναι διπλα μου εδιξε πως ακριβως θα παω και μου ευχηθηκε καλη παραμονη. τι να λεμε τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.