Προς το περιεχόμενο

Τι γνωμη εχετε για τους Ελληνες ταξητζιδες?

IOSTEFO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
filos19 δεν ειναι μονο το θεμα με την ταριφα. δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι εν ωρα εργασιας μεσα και εχουν πελατη. δεν γουσταρω ουτε να ακουω τα γαμοσταυριδια που ριχνει στους αλλους οδηγους ουτε να μου μεταφερει την ενταση του.αμα δεν την παλευεις κατσε σπιτι σου. εχεις πελατη ρε βλακα μεσα η δουλεια σου ειναι επειδη δεν σε ελενχει κανενας πρεπει να μου σπας τα νευρα για να μην πω τιποτα αλλο. την τελευταια φορα που πηρα ταξι μου επεσε το κινητο μεσα την ωρα που εβγαινα του φωναζω σταματα με εναν φιλο μου και μολις μας βλεπει και καταλαβαινει οτι κατι ξεχασαμε αρχιζει να γκαζωνει , ετρεξα και εψαχνα να βρω καμια πετρα να του κατεβαασω το παμπριζ, ειναι τυχερο το λαμογιο που δεν ειχε κινηση και ξεφυγε. μου εχουν τυχει ψυχοπαθεις που ουρλιαζανε σε σημειο που του ειπα αν πεις αλλη μια λεξη θα σε πλακωσω στο ξυλο. σε μια φιλη μου της κοπανησε την πορτα στο χερι και την χτυπησε χωρις λογο. αλλα τα κανουν μονο σε κοπελιτσες οι θρασυδειλοι.

Αλήτες ταξιτζήδες! Είναι ο άλλος μες στη χαλαρότητα και πάει και του μεταφέρει όλη την ένταση... :-D

Δημοσ.
Αλήτες ταξιτζήδες! Είναι ο άλλος μες στη χαλαρότητα και πάει και του μεταφέρει όλη την ένταση... :-D

μεγαλε ενταση δεν ειχα μου την δημιουργησε αυτος με την λαμογια του. δεν το καταλαβα αυτο ποιο ειναι το προβλημα σου? λες κατι μονο για να το πεις ετσι? καλα εγω φταιω που καθομαι και σου απανταω κιολας. τελοςπαντων.

Δημοσ.
μεγαλε ενταση δεν ειχα μου την δημιουργησε αυτος με την λαμογια του. δεν το καταλαβα αυτο ποιο ειναι το προβλημα σου? λες κατι μονο για να το πεις ετσι? καλα εγω φταιω που καθομαι και σου απανταω κιολας. τελοςπαντων.

είδες φίλε μου πως μπλέκεις στην κωλοσυζητηση με το λαλάκα, χωρίς ούτε να το καταλάβεις ? ;)

Στο θέμα μας : έχω τη χειρότερη γνώμη για τους ταρίφες ! Εκτός ότι η μόνιμη προσπάθειά τους είναι να "στον ακουμπήσουνε" στην ταρίφα, συνήθως προσπαθούν να "στον ακουμπήσουνε" και κανονικά άμα είσαι γυναίκα ...

Μακριά από μας

Δημοσ.
είδες φίλε μου πως μπλέκεις στην κωλοσυζητηση με το λαλάκα, χωρίς ούτε να το καταλάβεις ? ;)

Στο θέμα μας : έχω τη χειρότερη γνώμη για τους ταρίφες ! Εκτός ότι η μόνιμη προσπάθειά τους είναι να "στον ακουμπήσουνε" στην ταρίφα, συνήθως προσπαθούν να "στον ακουμπήσουνε" και κανονικά άμα είσαι γυναίκα ...

Μακριά από μας

ρε χαπι αμα σκαναρει ο αλλος το κειμενο και ψαχνει να βρει κατι για να το διαστρεβλωσει και να νοιωσει καλυτερα για την παρτη του εγω δεν μπορω να καθομαι να φιλτραρω το τι γραφω ξερω γω τι να πω. αιμα φιδιου εχετε ρε? οταν εισαι ηρεμος και καποιος σου διαταρασει την ηρεμια του λες ξεκολα μην σε ξεκολησω εγω δεν υπαρχει αλλη λυση.

Δημοσ.

Καταρχήν δεν είμαι ταξιτζής και ούτε παίρνω το μέρος τους, ίσα ίσα το αντίθετο, αλλά άμα βλέπω τον άλλο που την έχει δει κουταλιανός να μιλάει με το υφάκι του μαμάω και δέρνω, με τρώνε τα δάχτυλα μου να γράψω.

Επίσης ήθελα να ήξερα άμα ο άλλος είναι καμια 30αριά κιλά βαρύτερος σου (όχι σε λίπος αλλά σε μύς) έχεις το ίδιο "θάρρος" ή εκεί αλλάζει το πράγμα;

Φιλικά

Δημοσ.
Καταρχήν δεν είμαι ταξιτζής και ούτε παίρνω το μέρος τους, ίσα ίσα το αντίθετο, αλλά άμα βλέπω τον άλλο που την έχει δει κουταλιανός να μιλάει με το υφάκι του μαμάω και δέρνω, με τρώνε τα δάχτυλα μου να γράψω.

Επίσης ήθελα να ήξερα άμα ο άλλος είναι καμια 30αριά κιλά βαρύτερος σου (όχι σε λίπος αλλά σε μύς) έχεις το ίδιο "θάρρος" ή εκεί αλλάζει το πράγμα;

Φιλικά

το πραγμα δεν αλλαζει ποτε. ισα ισα που εκει ειναι ακομα καλυτερο αμα ειναι πιο πανω στα κιλα ο αλλος. αυτα για τους κουταλιανους κτλ ειναι δικα σου αποφθεγματα δεν το παιζω τιποτα.που το βλεπεις το υφακι ρε φιλε οπως μιλαω εξω γραφω και εδω ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσει αμα τραβας ζορι με αυτο δεν μπορω να κανω κατι. παρολαυτα σεβομαι τους παντες και δεν ειρωνευομαι. δηλαδη εσυ δεν θα τα επαιρνες στο κρανιο αμα σου εκανε αυτο το πραγμα και δεν θα ετρεχες να τον πιασεις? η αν ηταν 8 το πρωι και ο αλλος ουρλιαζε και πηγαινε να σου σπασει το τυμπανο δεν θα ς του ελεγες να σκασει? γιαυτο ξαναρωταω μηπως εχετε αιμα φιδιου?

Δημοσ.
το πραγμα δεν αλλαζει ποτε. ισα ισα που εκει ειναι ακομα καλυτερο αμα ειναι πιο πανω στα κιλα ο αλλος. αυτα για τους κουταλιανους κτλ ειναι δικα σου αποφθεγματα δεν το παιζω τιποτα.που το βλεπεις το υφακι ρε φιλε οπως μιλαω εξω γραφω και εδω ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσει αμα τραβας ζορι με αυτο δεν μπορω να κανω κατι. παρολαυτα σεβομαι τους παντες και δεν ειρωνευομαι. δηλαδη εσυ δεν θα τα επαιρνες στο κρανιο αμα σου εκανε αυτο το πραγμα και δεν θα ετρεχες να τον πιασεις? η αν ηταν 8 το πρωι και ο αλλος ουρλιαζε και πηγαινε να σου σπασει το τυμπανο δεν θα ς του ελεγες να σκασει? γιαυτο ξαναρωταω μηπως εχετε αιμα φιδιου?

Αν κουβαλάς τέτοια μυαλά τότε καλύτερα να προσέχεις για το καλό σου.

Αμα μου έπεφτε το κινητό μέσα και έφευγε θα του έπαιρνα τον αριθμό, δε θα τον κυνήγαγα να του σπάσω το παρμπριζ! Αλήθεια, αν είχε κίνηση και τελικά τον προλάβαινες μπορείς να μου πείς ειλικρινά τί θα του έκανες?

Στο άλλο που ρωτάς ΟΧΙ δε θα τα έπαιρνα στο κρανίο και ούτε θα του έλεγα να σκάσει. Απλά θα αδιαφορούσα. Μάλλον πρέπει να παίζει ρόλο το οτι είχα κάνει μετάγγιση αίματος πρόσφατα και επειδή δεν έιχαν διαθέσιμο άιμα ανθρώπου, αντ'αυτού μου έβαλαν φιδιού! :twisted:

Πάντα φιλικά!

Δημοσ.
Αν κουβαλάς τέτοια μυαλά τότε καλύτερα να προσέχεις για το καλό σου.

Αμα μου έπεφτε το κινητό μέσα και έφευγε θα του έπαιρνα τον αριθμό, δε θα τον κυνήγαγα να του σπάσω το παρμπριζ! Αλήθεια, αν είχε κίνηση και τελικά τον προλάβαινες μπορείς να μου πείς ειλικρινά τί θα του έκανες?

Στο άλλο που ρωτάς ΟΧΙ δε θα τα έπαιρνα στο κρανίο και ούτε θα του έλεγα να σκάσει. Απλά θα αδιαφορούσα. Μάλλον πρέπει να παίζει ρόλο το οτι είχα κάνει μετάγγιση αίματος πρόσφατα και επειδή δεν έιχαν διαθέσιμο άιμα ανθρώπου, αντ'αυτού μου έβαλαν φιδιού! :twisted:

Πάντα φιλικά!

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα μια χαρα νοιωθω με αυτα τα μυαλα δεν με εχουν απογοητευσει ποτε. Πως να προλαβω να του παρω τον αριθμο οταν τρεχει???? και εστω οτι του τον επαιρνα αντε να αποδειξω οτι μου εφαγε το κινητο στην ψυχρα. στην ελλαδα ζουμε οχι στο μαντσεστερ στο οποιο εμενα και εγω εκει ενα χρονο. εκει και εγω ηρεμος ημουν εδω με φρικαρουν οι καφροι και τα λαμογια.Αν τον επιανα θα του ανοιγα την πορτα θα του ζητουσα τον λογο και αν μου ελεγε μα μου θα τον εβγαζα καροτσακι εξω με τον θυμο που ενοιωθα εκεινη την στιγμη. και χρειαζετε να το κανει καποιος αυτο για να το θυμαται την επομενη φορα που θα παει να το κανει σε καποιον αλλον.Καποιος βλεπεις πρεπει να κανει την αγγαρια δεν κοιταω μονο την παρτη μου. Εγω να αδιαφορησω δεν μπορω οταν μου διαταρασει την ηρεμια ο αλλος και ειδικα οταν ειμαι στο κολωαυτοκινητο του απο το οποιο βγαζει λεφτα και ειμαι πελατης του. Μεσα στην φιλικοτητα εισαι σε βλεπω.... τελοςπαντων δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε ο ενας ειναι στην δυση και ο αλλος στην ανατολη.

Δημοσ.

1980 μια φιλική συμβουλή: Μη βιάζεσαι να αρπαχτείς στο δρόμο, ούτε ποιός είναι ξέρεις , ούτε τι κουβαλάει.

Δημοσ.

Συγγνώμη που επεμβαίνω στην ωραιότατη αυτή διαφωνία αλλά, ο 1980 μάλλον αγανάκτηση εξέφρασε και πρόθεση δικαιολογημένου τσαμπουκά, παρά τυφλό τσαμπουκαλίκι τύπου "παίρνω σόβρακα". Κι επειδή θα συμφωνήσω μαζί του ότι οι ταρίφες είναι θρασύδειλοι, σε αυτό ακριβώς στηρίζονται : στο φόβο του κάθε πελάτη για το "ποιος είναι ο άλλος και τι κουβαλάει" ... Επομένως, αν είχε κίνηση (επειδή κι οι θρασύδειλοι έχουν φόβους...) ο τύπος απλά θα έβγαζε αλαρμ, θα έκανε δεξιά και θα ψάχνανε μαζί το κινητούλι του 1980 !

Δημοσ.
1980 μια φιλική συμβουλή: Μη βιάζεσαι να αρπαχτείς στο δρόμο, ούτε ποιός είναι ξέρεις , ούτε τι κουβαλάει.

δεν βιαζομαι ρε φιλε καμια σχεση απλα οταν ο αλλος ξεπερναει τα ορια δεν το αντεχω και το ρισκαρω. ξερω οτι παιζουν και ατομα που παιζει να σου βγαλουν και οπλο και τα εχω δει και τα εχω ακουσει.

Δημοσ.
Συγγνώμη που επεμβαίνω στην ωραιότατη αυτή διαφωνία αλλά, ο 1980 μάλλον αγανάκτηση εξέφρασε και πρόθεση δικαιολογημένου τσαμπουκά, παρά τυφλό τσαμπουκαλίκι τύπου "παίρνω σόβρακα". Κι επειδή θα συμφωνήσω μαζί του ότι οι ταρίφες είναι θρασύδειλοι, σε αυτό ακριβώς στηρίζονται : στο φόβο του κάθε πελάτη για το "ποιος είναι ο άλλος και τι κουβαλάει" ... Επομένως, αν είχε κίνηση (επειδή κι οι θρασύδειλοι έχουν φόβους...) ο τύπος απλά θα έβγαζε αλαρμ, θα έκανε δεξιά και θα ψάχνανε μαζί το κινητούλι του 1980 !

αυτο ηθελα και εγω να καναμε μια ψακτικη μαζι. να σε διορθωσω οι θρασυδειλοι μονο φοβους εχουν και ψαχνουν ατομα που φοβονται παραπανω για να νοιωσουν καλυτερα για την παρτη τους. τελοςπαντων ας σταματησει εδω αυτο γιατι θα εχει καθε δικιο ο παρεδωσε να μας την πει το πηδαμε παλι εντελως οφφ τοπικ και προσωπικη αντιπαραθεση.

Δημοσ.

1980: μαζί σου! παρότι δεν έχω πλακωθεί ακόμα πολύ θα το ήθελα για τους λόγους που είπες όπως τους είπες

κι εγώ θα πρέσαρα αμα έφευγε ο ταξιτζής όπως έφυγε, γιατί αυτό είναι κακία και πονηριά.. τι να σεβαστώ μετά; κλωτσιές να μάθει!

όσο για το να μην "τσαμπουκαλευόμαστε" γιατι δε ξερουμε τι "εχουν" οι άλλοι, αυτό βεβαίως λειτουργεί αμφίδρομα... οταν κάποιος κάνει τέτοιες μαλ@#!@ς δεν ξέρει σε ποιον τις κάνει και τι μπορεί να κάνει ως αντίποινα.

ξύλο λοιπόν να μάθουν να σκέφτονται!

Δημοσ.
αυτο ηθελα και εγω να καναμε μια ψακτικη μαζι. να σε διορθωσω οι θρασυδειλοι μονο φοβους εχουν και ψαχνουν ατομα που φοβονται παραπανω για να νοιωσουν καλυτερα για την παρτη τους...

...και να κάνουν ψευτοτσαμπουκά ! ;) Κάτι τύπους σαν τον Skia11 ας πούμε, που δε θα τολμούσε να φωνάξει για το δικαίωμά του !

"ΑΑΑΑσκηση θάαααρρους 11.837... παίρνω ταξί από το σπίτι μου να πάω στη δουλειά και ξεχνάω μέσα το κινητό μου...":-P

edit/ καλό ΠΣΚ σε όλα τα παιδάκια !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...