giankar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Σημερινό παράδεγμα: Για την ίδια ακριβώς διαδρομή που έκανα 2 φορές σήμερα το πρωί, ο πρώτος ταξιτζής με χρέωσε 7,5? και ο δεύτερος 5?
felikas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Σε καθε επαγγελμα ειτε ειναι ταξιτζηδες ειτε ντα**τζηδες ή @@τζηδες υπαρχουν καλοι και κακοι.Απλα αν πεσεις σε καποιον ο οποιος ειναι σκαρτος συνηθως τους παιρνει μπαλα ολους. Το πρόβλημα είναι ότι για όλα τα επαγγέλματα εφευρέθηκε τον τελευταίο καιρό η έκφραση "μεμονωμένο περιστατικό"! Τι ωραίο άλλοθι... Και ξαφνικά γεμίσαμε με πλήθος "μεμονωμένων περιστατικών". Από την αστυνομία (ζαρντινιέρες, ελικόπτερα, βασανιστήρια και η λίστα συνεχίζεται...), τους δικαστικούς (το παραδικαστικό ανθεί), τους γιατρούς που πιάνουν έναν να τα παίρνει κ βγαίνουν κ λένε: "ε, ένας τα πήρε, μην τα δαιμονοποιούμε όλα", μέχρι κ την πυροσβεστική! Ε, όχι ρε σεις, δεν είναι "μεμονωμένα περιστατικά"! Ο κανόνας είναι, απλά υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους...
Lighter122 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ε, όχι ρε σεις, δεν είναι "μεμονωμένα περιστατικά"! Ο κανόνας είναι, απλά υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους... Totaly agree...
Filos19 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Σε καθε επαγγελμα ειτε ειναι ταξιτζηδες ειτε ντα**τζηδες ή @@τζηδες υπαρχουν καλοι και κακοι.Απλα αν πεσεις σε καποιον ο οποιος ειναι σκαρτος συνηθως τους παιρνει μπαλα ολους. Ναι αλλά στους ταξιτζήδες το ποσοστό των κακών είναι τεράστιο σε σύγκριση με άλλα επαγγέλματα. Επίσης η μπάλα δεν τους παίρνει όλους.Όταν βγαίνεις από ένα ταξί όπου ο ταξιτζής είναι καλός δεν θα τον πεις στραβό επειδή πιο πριν σου έτυχαν 2 στραβόξυλα.Ο κάθε ένας κρίνεται με βάση την συμπεριφορά του.Και δυστυχώς στον τομέα των ταξί έχουμε πολύ σαβούρα
SpY Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ταξιτζήδες ίσως απο τις χειρότερες φάρες. Την έχουν δει οι βασιλιάδες των δρόμων σταματάνε όπου γουστάρουν οδήγουν στην μέση απο 2 λωρίδες και οπου δουν λιγοτερη κίνηση πάνε αν γουστάρουν πάνε και απο τον λεωφορειόδρομο πετάγονται απο ολα τα στενα σαν σφηνοπ0_7σες . Έχουν πολύ ισχυρό συνδικάτο εδώ μέχρι και στον κοκ έχουν βάλει χέρι. Βρε ουστ
Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ταξιτζήδες ίσως απο τις χειρότερες φάρες. Την έχουν δει οι βασιλιάδες των δρόμων σταματάνε όπου γουστάρουν οδήγουν στην μέση απο 2 λωρίδες και οπου δουν λιγοτερη κίνηση πάνε αν γουστάρουν πάνε και απο τον λεωφορειόδρομο πετάγονται απο ολα τα στενα σαν σφηνοπ0_7σες . Έχουν πολύ ισχυρό συνδικάτο εδώ μέχρι και στον κοκ έχουν βάλει χέρι. Βρε ουστ Εμενα κατα καιρους μου λενε οτι οδηγω σαν ταξιτζης Να αρχισω να ανησυχω?
1980 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 παιρνω ταξι μονο αν δεν υπαρχει καμια αλλη λυση. πρωτον δεν γουσταρω να τους δινω τα λεφτα μου γιατι δεν ειναι επαγγελματιες και δευτερον γιατι πολλες φορες εχω φτασει σε σημειον να παιξω ξυλο με την συμπεριφορα τους οποτε προφυλασω τον εαυτο μου. υπαρχει και ενα 10% το πολυ που πλησιαζουν στο να ειναι επαγγελματιες.
21century Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Αυτο με τα 'μεμονωμενα περιστατικα' μου αρεσε πολυ. Μαλλον ξεχασαν οτι απευθυνονται σε υπηκοους ενος κρατους. Ελπιζω οτι σιγα σιγα θα παρουν το μαθημα τους..
IOSTEFO Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Την πατησα περυσι γιατι, οταν πηγα στα Φιλαδελφεια απο το αεροδρομιο πληροσα 40ε, και το αντιθετο απο Φιλαδελφεια για αεροδρομιο 20ε αυτο δεν ειναι κλεψεια? ολοι τους κοιταζουν πως να κλεψουν τον πελατη λιγες οι εξερεσης.
lary7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Την χειρότερη που θα μπορούσα να έχω. Η μόνη λύση είναι να μειώσουν τα ταξί κατα 50%. Μόνο μία φορά πέτυχα ταρίφα που με σκλάβωσε με την συμπεριφωρά του. Εκεί που ήταν 1.100 δρχ η διαδρομή μου ζήτησε 1.000!!! Απλά να πώ πως ήταν 'ρωσοπόντιος' μάλλον για αυτό ο άνθρωπος είχε μια εμφυτη ευγένεια. Πάντος λόγω δικύκλου χρησιμοποιώ ταξι ελάχιστα, οπότε δεν γλυτώνω τον περιτό καθημερινό εκνευρισμό PS: Τις ημέρες που έχουν απεργίες, όλος περιέργως η Θεσσαλονίκη μεταμορφώνετε προς το καλύτερο....
andreapaog328 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 παίρνω ταξί μόνο τα βράδια...(1-2) για την ίδια διαδρομή (7-8 χμ) απο 6 - 8.50?. μέχρι τις 10 που έχει λεωφορεία παίρνω αυτά, κάνει βέβαια μισή ώρα για 8 χμ (1.15 ?) αλλά τι να κάνουμε?
Filos19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Παίδες όσο μπορείτε να τους αποφεύγετε.Δεν αξίζει να δίνεις ούτε το ευρώ σου σε κάτι τυπάδες σαν αυτούς.Πάντα λέμε ότι δεν είναι όλοι έτσι αλλά η εικόνα που μας έχουν δημιουργήσει οι ταξιτζήδες είναι αυτή.Είναι αγενείς, κλέφτες, πονηροί, το παίζουν εξουσία και δεν διστάσουν να μαλλώσουν ακόμα και για μισό ευρώ. Όποιος πιστεύει ότι έχω άδικο να μου πει που αλλού θα γινόταν καβγάς για μισό ευρώ?Πολύ σπάνια.Στα ταξί όμως είναι κανόνας αυτός.Αν εκλμεταλλευτείς το δικαίωμα σου και πληρώσεις όσα λέέι ο νόμος ότι πρέπει να πληρώσεις , αν είσαι τυπικός , αν σε δουν ότι είσαι από άλλη περιοχή , αν εκνευριστείς σε περίπτωση που σου κάνει κύκλους για να γράφει το ταξίμετρο , τότε αρχίζουν να συμπεριφέρονται σαν να βρίσκονται στη ζούγκλα.Και γιατί?Επειδή πολύ απλά κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις και με βάση τον νόμο.Επειδή δεν τους γεμίζεις τις τσέπες με μπουρμπουάρ. Αυτήν την εικόνα μόνο στους ταξιτζήδες την έχω συναντήσει.Ντροπή τους(ξανα λάω όχι σε όλους).Νομίζουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου και κάνουν ότι θέλουν.Και αν αντιδράσεις με το δίκιο σου σε εξεφτελίζουν κιόλας αρχίζουν να γκαρίζουν σαν γαιδούρια λες και τους χρωστάς να τους αποκαταστήσεις οικονομικά.
1980 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 filos19 δεν ειναι μονο το θεμα με την ταριφα. δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ειναι εν ωρα εργασιας μεσα και εχουν πελατη. δεν γουσταρω ουτε να ακουω τα γαμοσταυριδια που ριχνει στους αλλους οδηγους ουτε να μου μεταφερει την ενταση του.αμα δεν την παλευεις κατσε σπιτι σου. εχεις πελατη ρε βλακα μεσα η δουλεια σου ειναι επειδη δεν σε ελενχει κανενας πρεπει να μου σπας τα νευρα για να μην πω τιποτα αλλο. την τελευταια φορα που πηρα ταξι μου επεσε το κινητο μεσα την ωρα που εβγαινα του φωναζω σταματα με εναν φιλο μου και μολις μας βλεπει και καταλαβαινει οτι κατι ξεχασαμε αρχιζει να γκαζωνει , ετρεξα και εψαχνα να βρω καμια πετρα να του κατεβαασω το παμπριζ, ειναι τυχερο το λαμογιο που δεν ειχε κινηση και ξεφυγε. μου εχουν τυχει ψυχοπαθεις που ουρλιαζανε σε σημειο που του ειπα αν πεις αλλη μια λεξη θα σε πλακωσω στο ξυλο. σε μια φιλη μου της κοπανησε την πορτα στο χερι και την χτυπησε χωρις λογο. αλλα τα κανουν μονο σε κοπελιτσες οι θρασυδειλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.