Προς το περιεχόμενο

Τι γνωμη εχετε για τους Ελληνες ταξητζιδες?

IOSTEFO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σε ενα μηνα ερχομαι στην Ελλαδα και απο τωρα το σκεφτομαι,

αραγε το ταξη που θα παρω ο ταξητζης θα με κλεψη αυτη την φορα,

το λεω γιατι την πατισα περση, το θεμα ειναι επικαιρο γιατι οταν μια

διαδρομη απο μοναστηρακι για ακροπολι περνουν 95ε.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα όλοι προσπαθουν να σε κλέψουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο αλλά εντάξει πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να πληρώσεις εξωφρενικά νούμερα.

Τώρα για 6 -7 ευρώ κλέψιμο...

Δημοσ.
Εγω σε ενα μηνα ερχομαι στην Ελλαδα και απο τωρα το σκεφτομαι,

αραγε το ταξη που θα παρω ο ταξητζης θα με κλεψη αυτη την φορα,

το λεω γιατι την πατισα περση, το θεμα ειναι επικαιρο γιατι οταν μια

διαδρομη απο μοναστηρακι για ακροπολι περνουν 95ε.

95 ευρώ; :shock:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κάνε και κάτι για το περιβάλλον! Από την άλλη μπορείς να πας με το γράμμα του νόμου (το οποίο ούτε εγώ ξέρω τέλεια) στο θέμα της χρέωσης.

Πάντως αν σε κόψουν για μη Αθηναίο σε σκίζουν κανονικά, το αντίστοιχο ισχύει και στη Θεσ/κη. Ας μη λέμε μόνο για τους ταξιτζίδες, το κακό έχει παραγίνει, σε πολλά επαγγέλματα αν δουν ότι είσαι κάπως άσχετος με το θέμα πάνε να σε κοροϊδέψουν. Πρέπει να γνωρίζεις τι προβλέπεται σε κάθε περίπτωση και να έχεις θάρρος-τσαμπουκά ώστε να τους βάλεις στη θέση τους.

Δημοσ.

Ούτε λεπτό όχι 6-7 ευρώ.Αν θέλω θα του το δώσω ως tip αλλά όχι και να μου το απαιτεί κιόλας.

Μου χουν τύχει πολλά με ταξιτζήδες αλλά όποτε μου απαίτησε παραπάνω ποτέ δεν του έδωσα.Δεν κατάλαβα είναι έξυπνοι εκείνοι?Όταν θα έρθουν αυτοί στο μαγαζί μου θα τους ζητήσω εγώ παρα πάνω?Αυτοί γιατί μου ζητάνε?

Φίλε όχι.Σε καμία περίπτωση μην τους δώσεις επειδή σου το ζήτησαν.Θα βλέπεις το ταξίμετρο και θα πληρώνεις ότι γράφει αυτό.Εκτός και σε έχουν πάρει από κανα αεροδρόμιο, ΚΤΕλ λιμάνια κτλ και διάφορες άλλες περιπτώσεις που και για κει υπάρχει συγκεκριμένη χρέωση.

Δημοσ.

Αυτο που με εκνευριζη ειναι οταν αρχηζουν οι ερωτισης,απο που ερχεσται,

κανουν πρωετημασια ποσα να του παρω αυτουνου,αρχιζουναι να σκαλιζουν

το ρολοι, και διαφορα,

Δημοσ.

Εμένα με νευριάζει όταν σου πιάνουν κουβέντα σε όλο το ταξίδι ώστε μετά να σου φάνε τα λεφτά.Ντάξει δεν λέω δεν το κάνουν όλοι για αυτό το λόγο αλλά πολλοί σου το παίζουν καλοί ευγενικοί κτλ ώστε να ντραπεις να τους ζητήσεις ρέστα και όσα σου ζητήσουν να τα δώσεις.

Δημοσ.

Η μεγαλύτερη πληγή για τους δρόμους. Τους απεχθάνομαι (οκ υπάρχουν και εξαιρέσεις).

Δημοσ.
ώστε να ντραπεις να τους ζητήσεις ρέστα και όσα σου ζητήσουν να τα δώσεις.
ακριβως αυτο.

Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει οταν ειχαν απεργια ποσο λιγοτερη κινηση ειχε η αθηνα.

Προεκλογικη εξαγγελια της κυβερνηση ηταν να κανει το μετρο μεχρι τις 1.30 και παρ. σαβ. ολο το 24ωρο...

Δημοσ.

Γιατί όμως η συζήτηση να περιορίζεται στο σχολιασμό του ταξιτζή μόνο από την πλευρά του πελάτη και να μη σχολιαστεί και από την πλευρά του πολίτη που χρησιμοποιεί τους ίδιους δρόμους? Διότι και εκεί τα πράγματα (για τους περισσότερους ταξιτζήδες) είναι ....

Και το κακό είναι ότι επειδή υπάρχουν οι απαράδεκτοι, το ποτάμι παίρνει και αυτούς που είναι καλοί στη δουλειά τους (υπάρχουν και τέτοιοι) ...

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα τέτοιο ταξιτζίδες.... παντού έτσι κάνουν οι περισσότεροι.

Δημοσ.
95 ευρώ; :shock:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κάνε και κάτι για το περιβάλλον! Από την άλλη μπορείς να πας με το γράμμα του νόμου (το οποίο ούτε εγώ ξέρω τέλεια) στο θέμα της χρέωσης.

Πάντως αν σε κόψουν για μη Αθηναίο σε σκίζουν κανονικά, το αντίστοιχο ισχύει και στη Θεσ/κη. Ας μη λέμε μόνο για τους ταξιτζίδες, το κακό έχει παραγίνει, σε πολλά επαγγέλματα αν δουν ότι είσαι κάπως άσχετος με το θέμα πάνε να σε κοροϊδέψουν. Πρέπει να γνωρίζεις τι προβλέπεται σε κάθε περίπτωση και να έχεις θάρρος-τσαμπουκά ώστε να τους βάλεις στη θέση τους.

Σωστός!!! Δεν του χρωστάς τίποτα του κάθε γελοίου ταξιτζή που το παίζει έξυπνος! Πήγαινε με ΜΜΜ! Είναι όπως οι γιατροί με τα φακελάκια, αν κανείς δεν έδινε, κανείς τους δε θα ζητούσε!!!

Δημοσ.

Το θέμα με τις αποσκευές νομίζω ότι έχει κανταντήσει γελοίο.

Ο κανονισμός λέει να καταβάλλεται κόμιστρο για κάθε αποσκευή που υπερβαίνει τα 10 κιλά, με υποχρέωση του οδηγού να τις φορτώνει/ξεφορτώνει.

Τις περισσότερες φορές το κάνεις μόνος σου και έχουν το θράσος να σου χρεώνουν μέχρι και τα τσαντάκια.

Αλλά τι μπορείς να πεις? Να γίνεις γύφτος για 0.5 ευρώ.

Ας κρατησει ο καθένας το επίπεδό του. Ο ταρίφας μια ζωή ταρίφας θα είναι.

Και το άλλο θέμα είναι με τα βρώμικα και παλιά ταξί.

Δημοσ.

Σε καθε επαγγελμα ειτε ειναι ταξιτζηδες ειτε ντα**τζηδες ή @@τζηδες υπαρχουν καλοι και κακοι.

Απλα αν πεσεις σε καποιον ο οποιος ειναι σκαρτος συνηθως τους παιρνει μπαλα ολους.

Και το άλλο θέμα είναι με τα βρώμικα και παλιά ταξί.
Αυτο ειναι θεμα της πολιτειας που δεν τα αποσυρει και περνουν ΚΤΕΟ τα σαραβαλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...