Προς το περιεχόμενο

Παράπονα για καταστήματα

gtpk12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την τεράστια ταλαιπωρία πουπέρασα

στην προσπάθειά μου να επισκευάσω ένα mp3 που είχα αγοράσει απο το Media Markt φαλήρου, και βρισκόταν εντός εγγύησης!!!

Όλα αρχισαν όταν μετά απο 2 μήνες, απο την αγορά, το mp3 δε λειτουργούσε σωστά. Πηγαίνω στο εν λόγω κατάστημα στο τμήμα servise. "Θα το στείλουμε στην αντιπροσωπία και θα σας τηλεφωνίσουμε όταν θα είναι έτοιμο" μου είπαν... Σε 2 εβδομάδες μου τηλεφωνούν και πηγαίνω να το παραλάβω. Επιστρέφοντας συνειδητοποιώ οτι όχι μόνο δεν επισκευάστηκε, αλλα τα τραγούδια που είχα ήδη περάσει βρίσκονταν ακόμα μέσα (επομένως δεν εστάλει για επισκευή) Σε 2 μέρες ςπιστρέφω και ζητάω την ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση της συσκευής. Μετά από 2 εβδομάδες μου τηλεφωνουν και πηγαίνω να το παραλάβω. Για καλή μου τύχη, αυτή τη φορά είχα προνοήσει και είχα πάρει μπαταρίες για να το δοκιμάσω επι τόπου. Φαντάζεστε το αποτέλεσμα... ΚΑΝΕΝΑ. Το mp3 με τα ίδιο πρόβλημα και τα τραγούδια μέσα!

Μου ήρθε να τους κατεβάσω όλα τα καντήλια της μητρόπολης... φυσικά δεν το έκανα γιατί ο τελευταίος που ευθύνεται είναι ο υπάλληλος των 600 ευρώ.

Ζητησα το προιόν να αντικατασταθεί επι τόπου, δλδ ν πάρω ένα νέο mp3 στηνίδια τιμή του προηγούμενου. Φυσικά, ΠΑΡΑΝΟΜΑ, αρνήθηκαν! Μετά απο έντονη συνομιλία περίπου μισής ώρας συνέχιζαν να έχουν την ίδια άθλια στάση. Τότε νευριασμένος τους λέω πως είμαι μέλος του Ινστιτούτου Καταναλοτών και πως θα τηλεφωνούσα να κάνω καταγγελία. Αυτό ήταν. Σε 15' είχα φύγει με καινούργιο mp3. Πραγματικά και εγώ δεν το περίμενα να "φοβούνται" τόσο το ΙΝΚΑ. Ενημερωτικά να σας πω πως μόλις έγινα κανονικό μέλος. Για καταγγελίες τηλεφωνείτε στο 1520. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τους "αλήτες" των πολυκαταστημάτων!

Όποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση ας το πει παρακάτω μήπως κανένας άλλος καταναλωτής (θύμα απάτης) γλιτώσει την ταλαιπορία!

Δημοσ.
Πως γίνεσαι μέλος του ΙΝΚΑ;

Απο την ιστοσελίδα, την οποία εύκολα βρίσκεις μέσω του google.

Δημοσ.

αν σου βγει ελαττωματικό ένα mp3 που έχει αγοραστεί από την Γαλλία από τα fnac τι κανείς?γίνεται κάτι από Ελλάδα ή να το ξεχάσω?

Δημοσ.

Ενας φίλος μου αντιμετώπισε πρόβλημα με αλλοιωμένο τρόφιμο σε μεγάλο super.

Πήγε το προϊόν στην αστυνομία και έγινε αυτεπάγγελτη μήνυση.

Τελικά η μήνυση επεσύρθηκε, και ο διευθυντής του καταστήματος του δώρισε 2 σακούλες προϊόντα.

Δημοσ.
αν σου βγει ελαττωματικό ένα mp3 που έχει αγοραστεί από την Γαλλία από τα fnac τι κανείς?γίνεται κάτι από Ελλάδα ή να το ξεχάσω?

και δε ρωτάς στα fnac....

Δημοσ.
δλδ για να κάνεις καταγγελία πρέπει να είσαι μέλος του ΙΝΚΑ?

Σε καμία περίπτωση! Οποιοσδήποτε μπορεί να κανει καταγγελία στο 1520!

Δημοσ.

Πραγματικά δεν το γνωρίζω, αλλά υποθέτω πως αν πας στο fnac εδώ, ίσως μπορέσεις να βγάλεις άκρη...

Δημοσ.
Ενας φίλος μου αντιμετώπισε πρόβλημα με αλλοιωμένο τρόφιμο σε μεγάλο super.

Πήγε το προϊόν στην αστυνομία και έγινε αυτεπάγγελτη μήνυση.

Τελικά η μήνυση επεσύρθηκε, και ο διευθυντής του καταστήματος του δώρισε 2 σακούλες προϊόντα.

μου είναι δύσκολο να το πιστέψω αυτό.

Δημοσ.

1)κ τι εγινε π εισαι μελος?τι εχτρα εχεις?

παραπονα αμετρητα εν ολιγης...

παρκινγκ κλαμπ π χρεωνουν 10ε!!!π δεν ξερεις αν ειναι ιδιωτικα η μη...παρκινγκ δημοσια π το βραδυ γινονται του κλαμπ...μερικα π ξερω το παρκινγκ μπροστα απο ενβυ,ντεκο ,στο γκαλεα το διπλανο παρκινκ π ειναι του δημου γινετε του κλαμπ..

μαγαζια π αλλαζουν μετα τις 10 τις τιμες κ καλα σαν εισοδο 8ε-10ε βλεπε βο,μοορινγκς

Δημοσ.

Τα Χριστούγεννα που έβγαλαν την ψυχή για να αλλάξω ένα ελαττωματικό ζακετάκι αξίας 160 ευρω σε πασίγνωστο κατάστημα ρούχων στο The Mall Athens. Εκνευρίστηκα τόσο που απείλησα ότι θα πήγαινα στον εισαγγελέα (σιγά μην πήγαινα). Στο τέλος ήρθε μια μελιστάλλαχτη υπάλληλος και μου έδωσε πίσω τα χρήματά μου, λέγοντας "Είναι γιορτινές μέρες, ας μην φτάνουμε στα άκρα". Και να φανταστείτε ότι είχα κάνει αγορές συνολικά 630?!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...