962fm Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ΠΑΙΔΕΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΣΤΑΡΑ ΣΩΣΤΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ... ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ .avi ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ....ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!
tech25 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι... Ετσι ειναι το EFS...
Bspus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ψαξε το Advanced EFS Data Recovery. Δεν ειναι δωρεαν. Για να κανει τη δουλεια του πρεπει να ξερεις τον κωδικο του λογαριασμου στον οποιο ανηκαν αυτα τα αρχεια οταν τα κρυπτογραφησες. Αν ηταν με κενο κωδικο βεβαια θα το βρει μονο του χωρις να σε ρωτησει. Μην εχεις πολλες ελπιδες ομως οτι θα τα βρεις ολα. Εγω κατι τεστ που ειχα κανει με το προγραμμα, παρολο που του εβαζα το σωστο κωδικο και τα αποκρυπτογραφουσε, καποια μου τα εκανε corrupt. Δοκιμασε και πες μας
962fm Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ
tech25 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Για να δουλεψει το Advanced EFS Data Recovery και καθε αλλο τετοιο software χρειαζονται τον δισκο που ειχες εγκατεστημενο το λειτουργικο συστημα (ασχετως αν bootαρει ή οχι το συστημα απο αυτον τον δισκο) για να σκανναρει για private keys. Στο σεναριο που εχουμε εδω, ο δισκος ηταν προσθετος και ο δισκος του συστηματος εχει γινει format... Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσεις να κανεις κατι...
Bspus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Για να δουλεψει το Advanced EFS Data Recovery και καθε αλλο τετοιο software χρειαζονται τον δισκο που ειχες εγκατεστημενο το λειτουργικο συστημα (ασχετως αν bootαρει ή οχι το συστημα απο αυτον τον δισκο) για να σκανναρει για private keys.Στο σεναριο που εχουμε εδω, ο δισκος ηταν προσθετος και ο δισκος του συστηματος εχει γινει format... Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσεις να κανεις κατι... Νομιζω οτι δεν ειναι απαραιτητο να εχεις το δισκο του συστηματος που γεννησε τα κρυπτογραφημενα αρχεια. Εχω 2 μηχανηματα στο σπιτι. Αν και εχει περασει καιρος απο τοτε που δοκιμαζα το προγραμμα, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κρυπτογραφουσα αρχεια με το ενα συστημα και τα μετεφερα στο αλλο και προσπαθουσα να τα αποκρυπτογραφησω Οταν του εδινα τον κωδικο του χρηστη που τα κρυπτογραφησε, καταφερνε να τα αποκρυπτογραφησει, αλλα οπως ειπα δεν λειτουργουσε παντα. Κατι Mp3 για παραδειγμα παιζανε αλλα γεματα παρασιτα.
962fm Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΟΣΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΜΑΡΙΣΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΩΣ ΚΡΥΠΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
activex Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Prospatha na kanis recovery ta video apo ton formarismeno disko me antistixa programatakia. (googlare kai tha bris diafora h an kseri kapios kanena kalo as to pi) edit: exeis elpides MONO an ston sigekrimeno disko den exeis grapsi apo pano ksana alla dedomena (me ta apo to format)
tech25 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 962fm δυστυχως το αποτελεσμα ηταν λιγο πολυ αναμενομενο... Activex, δεν θα δουλεψει αυτο που λες. Παλι encrypted θα ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.