papaphilips Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Αρχικά θέλω να σας χαιρετίσω όλους καθώς αυτό είναι το πρώτο μου topic στο forum.Και μπαίνω γρήγορα στο θέμα ελπίζοντας πως δεν το καταχωρώ σε λάθος τοποθεσία.Ενδιαφέρομαι να φτιάξω ένα pc στα 300 - 400 ευρώ.Το pc αυτό το θέλω να να του βάλω πρόγραμμα όπως autocad,visual studio,matlab k.a. Γενικά το pc αυτό το θέλω για σχεδιαστικά προγράμματα και προγραμματισμό. Συνεπώς αυτά που με ενδιαφέρουν είναι ένας της προκοπης επεξεργαστής κάτι ανώτερο από pentium 4 στα 3.0ghz που είναι το laptop μου ένα σκληρός μέχρι 80gb μου είναι υπεραρκετός και αυτό μου με καίει είναι η ram που θα ήθελα να είναι 2 giga.Δεν παίζω παιχνίδια ούτε και ακούω μουσική στο pc όπως οι φτηνότερες κάρτες ήχου και γραφικών μου είναι υπέρ αρκετές πιστευω.Σκέφτομαι να το πάρω το pc από το e-shop καθώς από ότι βλέπω παραγγέλνεις εξαρτήματα και τα συναρμολογείς εσύ γλιτώνοντας λεφτά.Θα ήθελα οποιοι από εσάς έχετε ελεύθερο χρόνο να μου προτείνεται ένα pc η να με βοηθήσετε να φτιάξω ένα pc από εδώ : http://www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml ώστε να μην πάνε χαμένα και τα λίγα λεφτάκια που διαθέτω.Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις προτάσεις σας.
@topos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 intel 4400 εαν βρεις 4300 προτιμησε τον περι τα ~20 ευρω φθηνοτερος. Μητρικη asus p5b-vm με ενσωματωμενη 80e Kουτι sunbeam 25ευρω. Τροφοδοτικο chieftec 500 45e Mνημες crucial 667 84e dvd-r lg 24e σκληρος δισκος excelsor 160gb (χ2 για raid) Oποτε εχουμε 384ευρω... Καλο θα ηταν να προσπαθουσες για ραμ 800αρες η ακομα 4gb... για 2 σκληρους ιδιους για να κανεις raid η ακομα και κανενα raptor. H cpu εννοειτε πως θα υπερχρονιστει γυρω στα ~3.0...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.