eco_it Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Παιδιά γειά σας! Παρουσιάζεται ένα πρόβλημα στη τηλεφωνική μου γραμμή απο τότε που ενεργοποιήθηκε η γραμμή ADSL over PSTN. Συγκεκριμένα ο συνομιλητής μου λέει συχνά οτι ακούγομαι "μακριά" και μερικές φορές χάνομαι εντελώς. Εγώ ακούω πολύ καθαρά αυτόν που με καλεί στο σπίτι όπως γινόταν και πριν τη DSL εποχή. Υπάρχουν φίλτρα σε όλα τα τηλέφωνα και στο δωμάτιο που είναι το modem, splitter γιατί έχω και εκεί συσκευή τηλεφώνου. DSL έχω απο τη Forthnet ADSL in a box με modem το γνωστό Crypto F201A. Τι μπορώ να κάνω πριν μπλέξω με τεχνικούς.... Ευχαριστώ πολύ.
Thanasis159 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μια καλή αρχή θα ήταν να δοκιμάσεις να αλλάξεις τα φιλτράκια μήπως είναι ελλατωματικά και να ελέγξεις μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στις συνδέσεις τηλεφώνων-φιλτρων. Αυτό συμβαίνει όταν μιλάς από κάθε τηλεφωνική συσκευή; Δηλαδή, αν αυτό συμβαίνει μόνο σε μία συσκευή τότε κάτι τρέχει με αυτήν.
eco_it Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Καταρχήν φίλε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αυτό γίνεται σε όλες τις συσκευές. Και μάλιστα με διαφορετικά φιλτράκια. Στη μία έχω το φιλτράκι που μου είχε δώσει το adsl in a box και στις άλλες αυτά που αγόρασα μόνος. Για αυτό υποψιάζομαι οτι είναι κάτι συνολικό στη γραμμή.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 dokimazeis me mia grammi.b.dokimazeis katanemiti polikatikoikias ama xereis apo auta.dokimazeis xoris to modem pano
eco_it Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ φίλε! Τι εννοείς με μία γραμμη ? Κατανεμητή δεν πειράζω γιατί δεν τα κατέχω και πολύ. Χωρίς μοντεμ έχω δοκιμάσει αλλά υπάρχει πάλι το προβλήμα.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 me mia siskeui ithela na po.an kai me ena tilefono kai xoris adsl exei thorivo to diloneis vlavi ston ote gia to tilefono kai oxi gia to internet efoson ginetai me sketo to tilefono pano
eco_it Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Isws na mh to ekshgw ki egw kala. Egw den akouw kapoio thorybo. Antitheta akouw ayton poy milaw poly kathara. To provlhma einai oti o synomilhths poy einai sthn allh akrh ths thlefwnikhs grammhs dhlwnei oti den m' akoyei h oti me akoyei makria. Kai etsi ypothetw oti yparxei thorybos alla mono sto thema ths apostolhs shmatwn kai dedomenwn.
poulinos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 otan den exeis pano to adsl?kai to basiko.me allo tilefono?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.