gvaggis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Φεύγω αύριο για Κεφαλλονιά. Επιτέλους διακοπές!!!!
isim Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μόλις πριν 3 μέρες γύρισα από Σκιάθο. Πολύ ωραίο νησί με ωραίες παραλίες, κρίμα που το κάψανε...
revil Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Γιατι ευγε???Αυριο φευγω για Ιο. Για 5 φορα βεβαια.... Χτες γυρισα..ηταν η 3 φορα μου εκει.. Πυγασος ftw
antreaslam Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Φεύγω αύριο για Κεφαλλονιά.Επιτέλους διακοπές!!!! σε πρόλαβα? εκτός από μύρτο (εννοείται),να πας οπωσδήποτε , άσσος,αντίσαμος, Ξι, Πετανοί, και ως αξιοθέατα,Λίμνη Μελισσάνης,Φισκάρδο! από κει και πέρα,καλές παραλίες, Έμπλισι, Αθέρας, Μακρύς Γυαλός, Πλατύς γυαλός, σκάλα! Πήγα και σε άλλες(!!!!),αλλά δεν τις θυμάμαι όλες! ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ με την οδήγηση (1500χλμ σε 10 ημέρες έκανα)!!1 ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Μόλις γύρισα απο Μύκονο αλλά τέλος Αυγούστου πάω Καβάλα για το butterfly dance festival !!!! Καλες διακοπές σε όλους μας !!!!
aragorn Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Διάβασα για Μύρτο, και θυμήθηκα μια είδηση που αφορούσε την ψηφοφορία σε ένα site από χιλιάδες ξένους, για την καλύτερη παραλία της Ελλάδας. Είχε βγει (πριν κανά τρίμηνο νομίζω έγινε αυτό, και είχε μεγάλη συμμετοχή, δεν ήταν ότι νάναι) φυσικά ο Μύρτος. Αν και πιστεύω ότι τα κριτήρια για μια ωραία παραλία είναι εντελώς υποκειμενικά.
Nitrous18 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ειχα παει περυσι, στο καμπινγκ θα πας; παντως δεν ειναι και για περισσοτερο καιρο, το μερος ειναι πολυ μικρο δε ξερω φιλε παω τα τελευταια 7 χρονια και ειναι τελεια για πολυ ξεκουραση!!! ειναι τελεια. δε θα μεινω στο καμπινκ γιατι εχω σπιτι
gatoulis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μόλις γύρισα απο Μύκονο αλλά τέλος Αυγούστου πάω Καβάλα για το butterfly dance festival !!!! Καλες διακοπές σε όλους μας !!!! αχ τι μου θύμισες τωρα.σπούδαζα εκεί.που το κάνουνε το festival??
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 αχ τι μου θύμισες τωρα.σπούδαζα εκεί.που το κάνουνε το festival?? στο Παγγαίο στην Καβάλα στις 24-25-26/8/2007 ... δες και εδω http://magicasland.com/butterfly-dance-festival-2007/2007/07/23/ ή στο official : http://www.butterflydancefestival.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.