Προς το περιεχόμενο

Που θα πατε διακοπες??

horsepower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λήμνο μέχρι τέλος Αυγούστου...υπόψιν πήγα από αρχές Ιουλίου. :D

Ήμουν εκεί πέρυσι λόγω θητείας. Θα ήθελα να πάω μία βόλτα πάλι στο Rock Cafe.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ παιδιά την μέρα που απολύομαι πάω Σκιάθο!7/8-12/8!

Ξέρω ξέρω είναι για λίγο αλλά άμα μείνω και άλλο θα χρειαστεί να πλύνω πιάτα!

Άντε καλά να περάσουμε όλοι....και χωρίς ζήλιες ρεεεεεεεεε

Δημοσ.

Μαζί με τους καραβανάδες του πολεμικού ναυτικού στο πέραμα.Άτιμη θητεία..

Πάντως εύγε σε αυτούς που θα πάνε Ιο!

Δημοσ.

φέτος λόγω οικογενειακών προβλημάτων δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε και πολύ από την πόλη, οπότε την βγάζουμε στην εξωτική... Ασπροβάλτα. Από αρχές Ιουλίου ως και τέλη Αυγούστου, κάθομαι 2-3 μέρες την εβδομάδα Θεσσαλονίκη, και 4-5 Ασπροβάλτα. Δεν είναι άσχημα: κοιμάμαι κάτω από τα δέντρα, 20 μέτρα από την θάλασσα, σκεπασμένος με σεντονάκι λόγω δροσιάς, και ο κοντινότερος άνθρωπος είναι 100 μέτρα μακριά. Μακάρι να μπορούσα να κλείσω και το κινητό μου...(άλλες χρονιές το κάνω, φέτος δεν μπορώ).

Δημοσ.

Δυτικη Μεσσηνια με τις καλυτερες παρλαιες της Ευρωπης... αφου τις ψηφισαν οι φιλοι μας...

Δημοσ.

Την Παρασκευή που μας έρχεται ξεκινάει η άδεια μου,οπότε έχουμε μία εβδομάδα Κύθηρα με το πρόσωπο και μετά 5 μέρες Σύρο με φίλους,αν κάτσει και κάτι εκτός προγράμματος μέχρι τέλος του μήνα που έχω άδεια ακόμα καλύτερα....

@Vasoula78 θέλω πολύ να πάω Παξούς για του χρόνου το βλέπω

Το ίδιο ισχύει και για τους Οθωνούς που είπε το tsipouro πιο πάνω

Δημοσ.

δυστυχως φετος θα μεινω αθηνα τελικα...η μαλλον μπορει να παω για λιγες μερες προς αλεποχωρι μερια που εχουμε σπιτι

Δημοσ.

δεν θα παω διακοπεσ αλλα δνε μπορω να πω οτι με χαλαει

στην Κερκυρα μενω εξαλλου ολη μερα στην θαλασσα θα ειμαι (οταν δεν θα δουλευω βασικα)

καλα να περνατε ολοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...