Modkiller Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα για τον 6750. 1) Έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή? 2) Κλοκάρει καλά? Ο δικός μου δεν κλοκάρει τόσο καλά λόγω του ότι είναι από τους καινούριους. Έχει παρόμοιο πρόβλημα και αυτός? Ας πούμε θα πηγαίνει στα 3,7GHZ rock stable?
billpeppas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 1) Μόνο πρός τα κάτω. Δηλαδή έχει διαθέσιμους τους πολλαπλασιαστές: 6,7,8 2) Κάτσε να πάρω τηλέφωνο μια φίλη μου που έχει μια φίλη η μάνα της είναι μέντιουμ! Ερώτημα είναι αυτό ? Clockάρουν, τώρα το πόσο θα πάει είναι θέμα τύχης και εξαρτάται από το ίδιο το κομμάτι. Μπορεί στους 100 E6750 οι 99 να πάνε στα 3,8GHz με stock ψύκτρα, και ο ένας να πάει max στα 3,5GHz... όλα είναι θέμα τύχης ( όσον αφορά το max stable clock...από εκεί και πέρα πρέπει απλά να είσαι μάγκας να τον φτάσεις σε αυτό το όριο ) Μια χαρά clockάρουν και καινούργιοι E6600...απλά είτε είσαι άτυχος και έκατσε φόλα κομμάτι είτε κάτι δεν κάνεις καλά... By the way, γιατί έσκασες φίλε μου την 65αρα που ζητάει η Zalman για την 9700NT όταν μπορούσες με λιγότερα λεφτά να πάρεις την καλύτερη αερόψυκτρα aka ThermalRight Ultra-120 Extreme που της ρίχνει στα αυτιά ?
Modkiller Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 1) Όχι για προς τα πάνω με ενδιέφερε. 2) Ναι ερώτηση είναι γιατί δεν κλοκάρουν όπως οι πρώτοι αναμφισβήτητα. Με λίγα λόγια ρωτάω αν είναι όπως οι πρώτοι 6600. 3) Εν γνώση μου πήρα τη Zalman. Ήθελα να είναι φωτιζόμενη η ψύκτρα καθώς θα έπαιρνα σίγουρα κουτί με διαφανές πλαϊνό. Είναι από τις καλύτερες αεροψύξεις, αλλά έρχετε κάπου 5η ανάμεσα στις καλύτερες.
Gary_Kokkin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εβαλες Ε6750 στην μητρική που γράφεις στην υπογραφή σου και βλέπεις προβλημα σε σχεση με E6600 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.