Προς το περιεχόμενο

IIYAMA vs SONY

Hellhound_LoveSick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ego eimouna metaksi Eizo T765 kai NEC 955 ta opia exoun diafora stin timi. Eperna tin Nec 730 euro kai vrika tin Eizo me 850 teliki. opou ekso exi 830 xoris fpa. Opote gia 120 euro siga tin diafora pira tin Eizo. O kathenas prepi na agorazi me tis anages tou kai me to poso andexi i tsepi tou veveos.

<small>[ 15-06-2002, 13:33: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Undertaker ]</small>

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε imagine δεν ξέρω τι σωλήνα έχει η eizo ή τι έλεγε το ram...

Αυτό που ξέρω είναι

1)ότι έκανε 180.000(χωρίς Φ.Π.Α.) ενώ η Τ765 280.000

2)δεν έχω μεν εμπειρία από 19άρα οθόνη αλλά έχω εμπερία τόσο από eizo όσο και από viewsonic...

Είχα παλιά eizo...Όσο για τη Viewsonic ηταν η οθόνη που άλλαξα για να πάρω την F730...Ήταν μια GA770 17"..Και ποιοτικά η eizo μου φαίνεται πολύ καλύτερη...

Τελοσπάντων τα χρήματα τα έχω δώσει,η οθόνη είναι στο δωμάτιο μου και ο χρόνος θα δείξει αν ήταν καλή επιλογή...Πίσω δε γυρίζει οπότε δεν αξίζει να σκέφτομαι αν υπάρχουν καλύτερα μοντέλα με λιγότερα χρήματα...

Εγώ προσωπικά όταν επιλέγω οθόνη δεν την επιλέγω για να ξεχωρίζω ούτε για να λέω τι μάρκα σωλήνα έχει ή αν την έφτιαξε ιαπωνέζος ή μαλαίσιος..

Προσπαθώ να διαλέξω μια καλή οθόνη σε μέση τιμή (τόσο είναι το budget μου) που να είναι αξιόπιστη και να έχει καλή εγγύηση...Σε 3 χρόνια και η F730 και η T765 το ίδιο παλιές θα είναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...