Προς το περιεχόμενο

"Νερα" απο dvd rom

motherfucker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

θελω τα φωτα σας. Εχω ενα dvd rom ASUS DVD-E616A2 το οποιο οταν παιζει μου "κολλαει" οταν διαβαζει. Αυτο συμβαινει και με Mp3 δισκακια και με vcd και βεβαια με dvd. Αν θελω ας πουμε να .... πηδηξω σε χρονο σε ενα βιντεο τρωει τετοιο κολλημα που μου εχει βγαλει μεχρι και blue screen ενω εχω δυνατο συστημα (2x512 RAM) και μεχρι προτινος δουλευε οκ. Ειναι το dvd υπο..."πουλο" η μηπως ειναι κατι που φτιαχνεται???? Το εχω ενα χρονο περιπου. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

δοκίμασε να αγοράσεις ένα δισκάκι καθαρισμού του ματιού του Asus σου...

άμα δεν γίνει τίποτα δοκίμασε με ένα άλλο DVD Driver και δες άμα έχεις τα ίδια συμπτώματα στο ίδιο PC, άμα όχι άλλαξέ το ή πηγαινέτο για Servise ή δες άμα σε καλύπτει η εγγύηση..., άμα ναι δεν ξέρω :oops:

Δημοσ.

άμα δεν γίνει τίποτα δοκίμασε με ένα άλλο DVD Driver και δες άμα έχεις τα ίδια συμπτώματα στο ίδιο PC, άμα όχι άλλαξέ το ή πηγαινέτο για Servise ή δες άμα σε καλύπτει η εγγύηση..., άμα ναι δεν ξέρω :oops:

+1 απο μενα...

Δημοσ.

+1 apo mena

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

prin apo auta ta fovera kai tromera pantws,dokimase na apegkatasthseis kai ton controller pou einai ypey8ynos gia to drive(apo to device manager)kai meta kane restart(an den katalavaineis ti akrivws lew,rwta kai olo kai kapoios apo mas 8a ekshghsei)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...