Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Εnermax με κλειστά μάτια ...

Έχουμε πει χιλιάδες φορές, μακριά από TR2 (όχι τπτ άλλο, αλλά ήδη είμαστε παθόντες ορισμένοι :cry:) :wink:

Αν καταφέρεις να δώσεις 80ε τότε go for HEC Windmill Pro 500W, πολύ καλύτερο από τα δύο προαναφερθέντα... :wink:

Δημοσ.

Για τι συστημα το θελεις?

Μπορει να χρειαζεσαι κατι καλυτερο η ακομα εαν ειναι παλιος ο υπολογιστης να ειναι κ υπερβολη...

Δημοσ.
Ε, για να μας ρωτάει ένα από τα δύο, λογικά κάτι θα ξέρει. :)

Iσα ισα αδερφε, απο την ερωτηση του φαινετε πως δεν ξερει...

(Χωρις να θελω να προσβαλω τον The_Judas...)

Δημοσ.

Και εγώ προς το πρώτο προσανατολιζόμουν από την αρχή...

http://www.driverheaven.net/reviews/enermax535/index.htm

Για τα Thermaltake Toughpower είχα διαβάσει καλές κριτικές.

Για τα TR είχα ακούσει κάποια αρνητικά σχόλια κυρίως στο ινσονια αλλά δεν ημουν και σίγουρος αν είναι όλα τα μοντέλα προβληματικά.

Οσον αφορά τις ανάγκες του υπολογιστή μου καλύπτονται και από μικρότερο τροφοδοτικό αλλά σκεφτόμουν οτι αν είναι να πάρω ένα στα 350W με 50 ευρώ γιατί να μην δώσω λίγα παραπάνω για να είμαι καλυμμένος και για το μέλλον.

Τι είναι καλύτερο, να έχει έναν ή δυο ανεμιστήρες το PSU? Ο εσωτερικός fan δεν ρίχνει θερμό αέρα μέσα στο κουτί ανεβάζοντας την θερμοκρασία του?

Δημοσ.

Οι δύο ανεμιστήρες που έχει το Enermax είναι γενικά ένα πάρα πολύ καλό feature :wink: Και αυτό γιατί ο ένας ανεμιστήρας τραβάει το ζεστό αέρα που υπάρχει μες στο κουτί, και ο άλλος που βρίσκεται στην πίσω πλευρά τον βγάζει :wink: (χρησιμεύουν λοιπόν σαν exhaust)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...