Προς το περιεχόμενο

Τροχαιο και εγκαταλειψη

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά δεν έμαθε κανείς τι έγινε.. που κατέληξαν αυτοί;; τράκαραν και άλλους... άνοιξε η γή και τους κατάπιε όπως και τους "αναρχικούς" στα εξάρχια;;;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Περί αστυνομικών και μηνύσεων, οι εισαγγελείς και το δικαστικό σώμα είναι ήδη απασχολημένοι με "άλλες" υποθέσεις.

Οι εντολές λένε να μην περνάνε μηνύσεις πρός τα πάνω ( όχι ότι αν δεν ήταν απασχολημένοι θα θέλανε :P ).

Περί ασφαλιστικών εταιρειών, όσο προχωράει ο καιρός θα κλείνουν και άλλες εκτός από αυτές που ήδη έχουν κλείσει, χρεώνοντας κόσμο.

Όσοι είσαστε σε μικρομεσαίες ψάχτε το, σε κάποιες θα έπρεπε να έχουν ήδη ανακληθεί άδειες.

zazik έχοντας αυτά κατά νου, καταλαβαίνεις τι διάθεση έχει καθείς από αυτούς.

Περαστικά σου από μένα.

/sc

Δημοσ.

που ξερεις ποιες εταιριες ειναι υπο επιτηρηση?πες μας κ μας εφοσον εισαι σιγουρος κ το εψαξες..

η καθε μεγαλη ασφαλιστικη εχει τουλ 2-3 μικροτερες για διαφορους λογους...

τραβα αφησε στο σημειο π εγινε το σκηνικο μια ταμπελα με συντομη περιγραφη.πχ. οποιος ειδε οποιαδηποτε πινακιδα απο το κυνηγητο εκεινη την μερα να τηλ.στο 693...

Δημοσ.

Περί ασφαλιστικών εταιρειών, όσο προχωράει ο καιρός θα κλείνουν και άλλες εκτός από αυτές που ήδη έχουν κλείσει, χρεώνοντας κόσμο.

Όσοι είσαστε σε μικρομεσαίες ψάχτε το, σε κάποιες θα έπρεπε να έχουν ήδη ανακληθεί άδειες./sc

Ένα ωραίο παραδειγματάκι "κανονιού" είναι η Εγνατία που μάζεψε 400000 κορόϊδα και μετά τους είπε bye bye με τα λεφτάκια τους.

Α ρε πονηρέ Έλληνα το χρηματιστήριο δε σου ΄γινε μάθημα :twisted:

Δημοσ.
που ξερεις ποιες εταιριες ειναι υπο επιτηρηση?πες μας κ μας εφοσον εισαι σιγουρος κ το εψαξες..

η καθε μεγαλη ασφαλιστικη εχει τουλ 2-3 μικροτερες για διαφορους λογους...

...

Yeah... sure, θες να γράψω δημόσια σε forum τέτοιου μεγέθους:

"Η x εταιρεία θα τα μαζέψει & θα την κάνει με ελαφρά"

... μπαααααααα.

Συμβουλέψου τον ασφαλιστή σου, αν τον εμπιστεύεσαι. ;)

/sc

Δημοσ.

Κατι παρόμοιο έτυχε σε φίλη μου. Πάρκαρε στην παραλιακή βράδυ και γυρησε και βρήκε το αμάξι αγρια χτυπημένο και ο δράστης εξαφανησμένος. Ο δράστης ήταν αλβανός με ανασφάλιστο και δούλευε σε μαγαζί λίγο παρακάτω απο εκεί που είχε παρκάρει. Ενας άλλος αλβανός, που επίσεις δούλευε εκει γύρω της ζήτησε το τηλ μπας και μάθει κάτι και το άλλο πρωι την πήρε τηλ ανώνυμα και της είπε για τον δράστη.

Το αποτέλεσμα ήταν αυτή να κάνει μύνηση, μόλις το έμαθε ο δράστης (δεν είχε αδεια παραμονής) να την παρακαλέσει να πάρει την μύνηση πίσω και να δεχθεί να πάει στην ασφαλιστική της να κάνει δήλωση υπαιτιοτητας.

Μόνο τότε δέχθηκε το Επικουρικό ταμείο να της πληρώσει τις ζημιές και μετα αυτο να στραφεί ενάντια του δράστη και να ζητήσει απο αυτόν τα χρήματα.

Με λίγα λόγια, μόνο αμα μάθεις τον δράστη και αποδείξεις οτι το όχημα είναι ανασφάλιστο παίζει να πάρεις τα χρήμτα σου, και αυτά απο το επικουρικό και όχι απο την δικιά σου εταιρία.

Αλλα έτσι όπως τα περιγράφεις, δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.
και αυτά απο το επικουρικό και όχι απο την δικιά σου εταιρία.

Εκτός και αν η εταιρεία σου έχει κάλυψη απο ανασφάλιστα

Δημοσ.
Ένα ωραίο παραδειγματάκι "κανονιού" είναι η Εγνατία που μάζεψε 400000 κορόϊδα και μετά τους είπε bye bye με τα λεφτάκια τους.

Α ρε πονηρέ Έλληνα το χρηματιστήριο δε σου ΄γινε μάθημα :twisted:

κανεις δεν εχασε λεφτα μονο κερδισε γιατι οι υπολοιπες ασφαλιστικες τους πειραν με τα ιδια λεφτα κ δεν εχασαν τους μηνες...οποτε ισως να μην ηταν κ κανονι η φαση...

Yeah... sure, θες να γράψω δημόσια σε forum τέτοιου μεγέθους:

"Η x εταιρεία θα τα μαζέψει & θα την κάνει με ελαφρά"

... μπαααααααα.

Συμβουλέψου τον ασφαλιστή σου, αν τον εμπιστεύεσαι. ;)

/sc

επειδη δεν εμπιστευομαι κανεναν ασφαλιστη κ επειδη ουτε ο ασφαλιστης ξερει τι θα γινει καλυτερα μην λες οτι ξερεις ουτε εσυ...

Δημοσ.

Στην Ελλάδα όταν αποσύρεται μία ασφαλιστική εταιρεία το χαρτοφυλάκιό της μεταβιβάζεται σε μία άλλη. Δε νομίζω ότι μένει κανένας στα καλά καθούμενα ανασφάλιστος.

Δημοσ.
Στην Ελλάδα όταν αποσύρεται μία ασφαλιστική εταιρεία το χαρτοφυλάκιό της μεταβιβάζεται σε μία άλλη. Δε νομίζω ότι μένει κανένας στα καλά καθούμενα ανασφάλιστος.

Τα ασφαλιστρά τους ΤΑ ΧΑΝΟΥΝΕ , το επικουρικό απλά καλύπτει τις εκκρεμείς ζημιές, και πρέπει να βρούνε άλλη ασφαλιστική (ξανά πληρωμή ασφαλίστρων)

Υ.Γ μιλάμε για γενικές ασφάλειες

Δημοσ.

αν έχεις κάνει συμφωνία μεσω πρακτορείου,τότε,ναι, μεταβιβάζεται σε άλλη.

πάλι βέβαια ως καταναλωτής έχεις πρόβλημα, μια που πχ, υποχρεώθηκα να υπογράψω σε αλλη εταιρεία συμβόλαιο για να μη χάσω τα λεφτά μου,αλλά αυτή δνε αναγνώρισε ότι το μπόνους μάλους μου έπρεπε να πέσει, οπότε με κράτησε για 1 6μήνο ακόμα σε ψηλότερο βαθμό!

Αν όμως, ως καταναλωτής,είχες πάρει την Χ εταιρεία τηλέφωνο,και είχες ζητήσει ασφαλιστη και ασφάλεια,και αυτή η εταιρεία μετά από 2 χρόνια κλεισει, τότε,ναι, τα ασφάλιστρα που έχεις προπληρώσει, πάνε υπερ πίστεως και πατρίδος!κοινώς, στην τσέπη του αφεντικού!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
ωραία όλα αυτα, μα κανεις δεν μου είπε τι μπορώ να κάνω και τι νόμοι ισχύουνε ρε μάγκες....:D ....

Anyway , εγω ακόμα βγάζω γυαλιά απο το αμάξι μέσα , τα οποία οπως προείπα δεν ήτανε δικά μου αλλά άλλων αμαξιών...σας είπα, ήτανε 2-3 αμάξια στην συμπλοκή , τα οποία ούτε αυτά σταμάτησαν , αλλά συνεχίσανε και τον καταδιώξανε...εγώ έπαθα τέτιο σόκ, διοτι όπω είπα, ακούω 3-4 μπαμ απο πίσω μου και ξαφνικα νιώθω ένα μπαμ , ξυστά πίσω μου, και γυρνάω , και βλέπω μαι βροχή απο γιαλιά να μπένει μέσα απο το παράθυρο....δεν κατάλαβα καν τι έγινε....

όποιος γνωρίζει τα γρανάζια του συστήματος , παρακαλώ να με ενημερώσει πως μπορώ να τα βάλω να δουλεύουνε για να φτιάξω τουλάχιστον την ζημια.

φιλε εμενα που η δουλεια μου ειναι οι ασφαλειες, σου λεω οτι δεν υπαρχει καμμια περιπτωση να απζημιωθεις εαν δεν εχεις τον αρ. κυκλοφοριας του αλλου οχηματος.

και αυτο διοτι:

1. απο την ασφαλεια σου δεν αποζημιώνεσαι, εκτος κι αν εχεις μικτή

2. απο την άλλη εταιρεια ( του άλλου) δεν αποζημιωνεσαι διοτι δεν ξερεις την εταιρεια.

Δημοσ.

Τώρα που το ξέρεις κι αυτό, zazik, μπορείς πλέον να σταματήσεις να τσεκάρεις το thread και να προχωρήσεις στη ζωή σου.

:P

• Super Moderators
Δημοσ.

έλα ρε μην είσαι κακός μπορεί να είχε lag για αυτό απάντησε 2 χρόνια μετά :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...