zazik Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 λοιπον , προχτες μου συνέβη το εξης¨... Ημουνα στην Γρ.Λαμπράκη, σε ένα φανάρι να πάω αριστερά. Ξαφνικα, σαν μανιασμένο έρχεται ένα Fiat Uno..Κατα 90% τον καταδιώκανε, διοτι πριν απο μένα ,τράκαρε 3-4 αμάξια τα οποία δεν σταματήσανε. Αυτά τα αμάξια λοιπόν.ως χολυγουντιανή ταινία,το ένα προσπαθούσε να εμβολήσει το άλλο ( μαρτυρίες περαστικών ) , και ξαφνικά, ενώ όλα έγιναν αστραπιαία , πέφτει το UNO , και με πέρνει πίσω δεξια, ενώ ένα άλλο έπεσε και αυτό ξυστά σε ένα σταθμευμένο. Η ταχύτητα ήταν γύρω στα 120 χιλιόμετρα, και μέχρι να καταλάβω τι έγινε, μου ήρθε ένα κύμα απο θρύψαλα τζαμιών μέσα στο αμάξι,τόσο πολύ που θα ήτανε ικανά να φτιάξουνε ένα παρμπρίζ. Βλέποντας μπροστά , είδα ένα Φίατ και περίμενα ότι θα σταματήσει, αλλά αυτό και άλλο ένα περάσανε με κόκινο.Βγένοντας απο το αμάξι,κοιτάω πίσω , και για καμια 50αριά μέτρα ήτανε γεμάτο θρύψαλα,λες και πέζανε συγρουόμενα. Οι περαστικοί μου είπανε ότι είδανε 3 Αλβανούς στο Φιατ ,αλλά δεν είδανε πινακίδες Ήρθε αστυνομία,κατέγραψε , αλλά δεν έκανε τπτ. Πάω στο τμήμα κορυδαλού , για να κάνω μυνηση κατα αγνώστων ή οτιδήποτε άλλο μπορώ να κάνω ,και ο αξιωματικός υπηρεσίας μου λέει: Πάρε τα χαρτιά , μην το ψάχνεις παραπάνω....Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ. Λοιπόν δύο είναι τα τινά....έιτε ο μπάτσος κάτι ήξερε,και δεν έλεγε, και ότι να μην ψάξω ποιοι ήτανε αυτοί για το καλό μου , έιτε απλα ήθελε να με ξεφορτωθεί. Το θέμα είναι, ότο παρόλο ότι έγιναν όοοοολα αυτά, παρόλο που με χτυπήσανε και με εγκατέλειψαν , η ασφάλεια μου λέι ΔΕΝ σε καλύπτουμε, μόνο αν είχες πάρει τις πινακίδες θα μπορούσαμε να κα΄νουμε κάτι. Ως προς τους νομικούς απευθύνομαι τώρα....Σε όλη αυτή την ιστορία...τι συμπεράσματα βγάζετε , τι μπορώ να κάνω , και τι νόμοι υπάρχουνε σε αυτά τα θέματα Ευχαριστώ πολύ
Dr.Strangelove Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι η ασφάλειά σου σε καλύπτει μόνο αν έχεις μικτή ασφάλεια (και πάλι πληρώνεις εσύ μέχρι κάποιο ποσό) ή αν γίνει καταγραφή του ατυχήματος και αποδειχθεί ότι το άλλο όχημα είναι ανασφάλιστο (σε αυτή την περίπτωση η ζημιά καλύπτεται από το επικουρικό ταμείο των ασφαλιστικών εταιρειών). Ο αστυνομικός προφανώς ήξερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούν με την υπόθεση και ήθελε να σε ξεφορτωθεί χωρίς να σου το πει στα ίσια.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Κρίμα και καλά ξεμπερδέματα. Αλλά έχω μια απορία: Αφού πήγαιναν με 120 πώς κατάλαβες/κατάλαβαν οι περαστικοί ότι ήταν Αλβανοί;
Lighter122 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Κριμα φιλε μου αλλα δυσκολα θα βγαλεις ακρη χωρις τις πινακιδες... Οι περαστικοί μου είπανε ότι είδανε 3 Αλβανούς στο Φιατ ,αλλά δεν είδανε πινακίδες Καλα αυτο το ματι του νεοελληνα ειναι απιστευτο... Το αμαξι πηγαινε με 120, πινακιδες δεν ειδανε αλλα παρ'ολα αυτα καταφερανε και ειδανε τις ταυτοτητες/διαβατηρια που ειχαν οι επιβατες στις τσεπες τους... Ειμαι περηφανος
Melissa_virus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν θα πήγαινε συνέχεια με 120 και φυσικά δεν θα σε χτύπησε με 120. Με τα μισά km και αν... Όπως αναφέρει το παλικάρι, το Punto τράκαρε σε 2,3 αυτοκίνητα στον δρόμο. Άμα έπεφτε με 120 πάνω σε αυτοκίνητο, δεν θα ξαναξεκινούσε για ευνόητους λόγους και ειδικά ένα fiat punto μισή μερίδα αυτοκίνητο! Και δεύτερον, για να γράφτηκε αυτό στην αναφορά, δεν θα το είπε ένας περαστικός, αλλά 2,3 … Ο αστυνομικός, απλά βαριόταν να κάνει την δουλειά του… ΥΓ: Στο αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε μέσα, δεν αντιλέγω. Αλλά αφού περαστικοί – οδηγοί είπανε αυτό, δεν διαφωνώ μαζί τους. Γιατί να βάλουν ταμπέλα? Και πως γίνετε κανένας να μην πρόλαβε να διαβάσει την πινακίδα.
djapal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Καλα αυτο το ματι του νεοελληνα ειναι απιστευτο... Το αμαξι πηγαινε με 120, πινακιδες δεν ειδανε αλλα παρ'ολα αυτα καταφερανε και ειδανε τις ταυτοτητες/διαβατηρια που ειχαν οι επιβατες στις τσεπες τους... Ειμαι περηφανος Απλά.... lol!! :D
Lighter122 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 . Γιατί να βάλουν ταμπέλα? Γιατι ειναι ευκολο και βολικο ;-)
zazik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ωραία όλα αυτα, μα κανεις δεν μου είπε τι μπορώ να κάνω και τι νόμοι ισχύουνε ρε μάγκες.... .... Anyway , εγω ακόμα βγάζω γυαλιά απο το αμάξι μέσα , τα οποία οπως προείπα δεν ήτανε δικά μου αλλά άλλων αμαξιών...σας είπα, ήτανε 2-3 αμάξια στην συμπλοκή , τα οποία ούτε αυτά σταμάτησαν , αλλά συνεχίσανε και τον καταδιώξανε...εγώ έπαθα τέτιο σόκ, διοτι όπω είπα, ακούω 3-4 μπαμ απο πίσω μου και ξαφνικα νιώθω ένα μπαμ , ξυστά πίσω μου, και γυρνάω , και βλέπω μαι βροχή απο γιαλιά να μπένει μέσα απο το παράθυρο....δεν κατάλαβα καν τι έγινε.... όποιος γνωρίζει τα γρανάζια του συστήματος , παρακαλώ να με ενημερώσει πως μπορώ να τα βάλω να δουλεύουνε για να φτιάξω τουλάχιστον την ζημια.
thanocaster Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Όταν έγινε το ατύχημα ήρθε τροχαία να καταγράψει το συμβάν με μαρτυρίες από αυτόπτες; Αν ναι μπορείς να πας στην ασφαλιστική σου την έκθεση μπας και γίνει τίποτα, αλλιώς αν σκοπεύεις να κινηθείς νομικά θα πρέπει να είχες προνοήσει να κρατήσεις τα στοιχεία από τους αυτόπτες. Πάντως αφού εσύ είσαι καλά μετά από τέτοια σφοδρή σύγκρουση, τα υπόλοιπα σίδερα να γίνουνε.
panagos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Και πως γίνετε κανένας να μην πρόλαβε να διαβάσει την πινακίδα. Έλα ντε! Εγώ αν δω κανα μαλακισμένο με μηχανή ή με αυτοκίνητο τα μάτια μου κατευθείαν πέφτουν στις πινακίδες! Ακόμα και στην περίπτωση να μην είχε πινακίδες το αμάξι.. πάλι θα το παρατηρούσα. Όσο για αυτό που σου είπε ο αστυνόμος, ίσως να ήθελε να σε ξεφορτωθεί αλλά θα σου πώ και κάτι άλλο. Μια φορά ένας φίλος μου απο Αγγλία είχε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο εδώ και στο δρόμο είχε ξεχαστεί και οδηγούσε αριστερά (ξέρω ξέρω.. αλλά τί να πεις.. ). Στο δρόμο παραλίγο να τρακάρει με έναν Έλληνα ο οποίος αφού τον απέφυγε, σταμάτησε, κατέβηκε κάτω και του έσπασε το παρμπρίζ.. με το χέρι του. Κράτησε πινακίες ο φίλος κτλ.. και πήγαμε στην αστυνομία να ρωτήσουμε. Εκεί όταν τους περιγράψαμε το γεγονός και το αυτοκίνητο κτλ μας είπαν καλύτερα να μην το συνεχίσουμε γιατί ο άλλος είναι ύποπτος για διάφορα και με λίγα λόγια.. επικίνδυνος. Ο τύπος αυτός σήμερα είναι φυλακή... όχι επειδή έσπασε το παρμπρίζ
21century Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Φιλε μου κουραγιο, πραγματικα διεκδικησε νομικα την υποθεση και ξεκαθαρισε οτι ειναι ευθυνη τριτων οποτε σε καλυπτει η ασφαλεια σου...
Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Φιλε μου κουραγιο, πραγματικα διεκδικησε νομικα την υποθεση και ξεκαθαρισε οτι ειναι ευθυνη τριτων οποτε σε καλυπτει η ασφαλεια σου... Η ευθυνη προς τριτους καλυπτεται μονο απο μικτη ασφαλεια,αμα δεν εχεις τετοια κλαψε τις ζημιες για με το να κινηθεις νομικα δεν πιστευω να σου βγει σε καλο παρα μονο σε κι αλλα εξοδα.Welcome To Greece.
kosmasgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μια μήνυση κατά αγνώστων μπορείς να κάνεις και τίποτα παραπάνω. Αν και το αδίκημα της εγκατάλειψης σε τροχαίο ατύχημα είναι αυτεπάγγελτο (δηλαδή καταγράφεται απο την αστυνομία χωρίς να απαιτείται μήνυση απο τους παθόντες ) όταν ο παθόντας είναι παρών , που σημαίνει οτι απλά δίνεις μια κατάθεση στην οποία ζητάς την ποινική δίωξη των αγνώστων δραστών με μία περιγραφή του αυτοκινήτου. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα η αστυνομία αφου δεν υπήρχε πινακίδα. Η υπόθεση θα πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα και θα μπεί στο αρχείο , εκτός αν βρεθεί κάτι αργότερα. Χλωμό όμως
Sadamiraq Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Η υπόθεση θα πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα και θα μπεί στο αρχείο , εκτός αν βρεθεί κάτι αργότερα. Χλωμό όμως Δλδ τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.