Προς το περιεχόμενο

LCD TV 32" και 37" μέχρι 1000?. Ποιά;

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και καλό καλοκαίρι...

Σκέφτομαι να αγοράσω μια LCD για το σαλόνι με όριο τα 1000? αυστηρά.

Γνωρίζω πως στα χρήματα αυτά παίζω σε ανάλυση 1366χ768 και για αυτό

φοβάμαι πως με την 37" δεν θα είναι τόσο καλά τα πράγματα από άποψη απεικόνισης.

Εχω λοιπόν καταλήξει στις εξής:

TOSHIBA 37C3000PG 37'' LCD TV

SAMSUNG LE32R86B LCD TV 32''

Αν κάποιος έχει κάποια από τις άνωθι ή κάποια άλλη 32"/37" μέχρι τα χρήματα αυτά,ας βοηθήσει λίγο την κατάσταση...

Με ενδιαφέρει η ποιότητα απεικόνισης και μόνο.Κυρίως θα χρησιμοποιώ NOVA και απλή TV(όχι DVB-T).

Αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι προσωπικές εμπειρίες σας από συγκεκριμένες οθόνες εν συγκρίσει με άλλες παρόμοιες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Άν και περιορισμένο budget,θα έλεγα να μην πάρεις tv με ανάλυση 720p αλλά με 1080p,καθώς οι τιμές έχουν πέσει αρκετά έως πολύ! Κοίταξε για amoi στις 37' με ανάλυση 1080p.Σε praktiker,makro κατα καιρούς έχει προσφορές με τιμή κάπου στα 1000ε.

Δημοσ.

Vagos_46 τα 1000? είναι ήδη πολλά μιας και την τηλεόραση την θέλω κυρίως για αγώνες ποδοσφαίρου.

Τελικά υπάρχει μεγάλη διαφορά 32" με 37" στο μέγεθος;

Δημοσ.

Η διαφορά στο μέγεθος είναι αισθητή,βέβαια μη νομίζεις οτι η μία είναι τέρας και η άλλη νάνος μπροστά της,αλλά εφόσον μιλάμε για την ίδια ανάλυση και στις δύο τότε είναι προτιμότερη μια 32άρα(λόγω μικρότερου κόκκου κ.λ.π).

Χωρίς να θέλω να σε προβληματίσω,για θέαση αναλογικού σήματος η lcd δεν είναι και ότι καλύτερο,με τη nova κάτι θα γίνεται αλλά και πάλι την ποιότητα μιας καλής 32άρας crt δεν τη φθάνει,οπότε σκέψου το!

Και φυσικά το να δείς απο κοντά τα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν είναι ότι καλύτερο,για να δείς χρώματα,αντίθεση,τις διαφορές στο μέγεθος κ.λ.π

Δημοσ.

Αφού την θέλεις κυρίως για να βλέπεις τηλεόραση, τότε όσο μικρότερη η ανάλυση της οθόνης, τόσο καλύτερα. Το upscaling που κάνουν οι φθηνές τηλεοράσεις για να ανεβάσουν την ανάλυση του τηλεοπτικού σήματος στις 768 γραμμές (ή ακόμα χειρότερα στις 1080) είναι για κλάματα. Απλά πήγαινε σε κάποιο κατάστημα και σύγκρινε την εικόνα μιας CRT με μια LCD.

Επιπλέον, το 16:9 δεν είναι και ότι καλύτερο για να βλέπεις τηλεόραση, εκτός αν σου αρέσει να βλέπεις παραμορφωμένη εικόνα.

Εγώ θα έπερνα έναν προβολέα με panel 4:3 που μπορεί να προβάλει άνετα και σε 100".

Δημοσ.

exo to megalo montelo tis samsung to LE40R86BD... i tileorasi petaei. poli kali eikona sto analogiko sima, ensomatomenos dvb-t pou k autos exei kali apeikonisi. gia anaparagogi dvd den to sizitw... evala k eida to lotr se progressive scan k mono pou den ex.sa!

pantws gia auto pou tin thes esi, kanei poli kala tin douleia tis, emena mou arese i analisi pou eixe sto analogiko sima. akoma k apo konta, akoma k stin 40ara pou exw egw. sti 36ara tha einai akoma kalitera ta pragmata.

Δημοσ.
Vagos_46 τα 1000? είναι ήδη πολλά μιας και την τηλεόραση την θέλω κυρίως για αγώνες ποδοσφαίρου.

Τελικά υπάρχει μεγάλη διαφορά 32" με 37" στο μέγεθος;

Αρχικά, να σου πω πως σου προτείνω να πάρεις ή 32' ή 42'. Αυτό γιατί στις 37' σε περίπτωση που χαλάσει σου καθυστερούν την επισκευή (από την εταιρία) καθώς τα μοντέλα αυτά δεν "κυκλοφορούν" πολύ, είναι πιο δυσέυρετα τα ανταλακτικά. Επίσης μπορείς να πας μια βόλτα απο τον Κωτσόβολο να δεις. Άκουσα προσφορά γύρω στα 600 μία SONY. Δεν ξέρω άλλες λεπτομέριες καθώς το θέμα δε με αφορούσε.

Good luck:-D:-D:-D

Δημοσ.

Υπάρχει και η λύση της LCD οπίσθιας προβολής..

Η Sony 50E2000 στις 50 ίντσες έχει κάτω απο 1000 ευρώ..

http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDF-50E2000&site=odw_el_GR&pageType=Overview&imageType=Main&category=TVP+Rear+Projection+TV

Την έχω απο τα χριστούγεννα και για να βλέπεις τηλεόραση είναι πολύ καλή..Ειδικά στην κίνηση και στις γρήγορες εικόνες είναι σαφώς ανώτερη απο lcd..

Δημοσ.

Παιδιά σας ξαναλέω πως δε σκοπεύω να αγοράσω προτζέκτορα και πως οι ίντσες πρέπει να είναι αυστηρά 32" με 37" το πολύ.

Από ό,τι κατάλαβα προτείνετε τις 32".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...