isspro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 tha parw tin alli bdomada tin 8800GTX kai thelw na rwtisw (epeidi einai k akribi) an mporw na kanw kati gia kalyteri psiksi klp klp... sto nou mou exw tin thermalright HR-03 Plus alla exei diafora apo aytin--> Ψύκτρα VGA HR-03 Rev.A? genika poia i diafora toys, poia na dialeksw, ti paizei me tin egatastasi (eukoli/dyskoli) kai an aksizei... twra an yparxoun kai alles kalyteres enallaktikes liseis eimai olos aytia (matia kyriws ). eyxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Να πας στο site του κατασκευαστή και να δείς τις διαφορές. Τι είμαστε οι δούλοι σου να σου μασάμε την τροφή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Για την κάρτα γραφικών έχεις link? Από αυτές τις δύο από εμένα την 2η. Άλλη λύση είναι και αυτή THERMALTAKE CL-W0052 TIDE WATER αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματική είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Να πας στο site του κατασκευαστή και να δείς τις διαφορές.Τι είμαστε οι δούλοι σου να σου μασάμε την τροφή ? siga re billpeppas min mas fas ki olas.... rwtaw k opoios thelei apadaei. epeidi esy bariesai (i otidipote allo) den simainei oti kanoun kai oi alloi to idio. opoios thelei apadaei. apo kei kai pera thewrw to post sou anousio... @Kagkouro: EVGA 8800 GTX kai apo pl@isio: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174053&product=903604 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 κοίταξε να δεις...η ψύξη που φοράει φαίνεται καλή... εγώ λέω άμα έχεις προβλήματα (π.χ. θερμοκρασίας) δες για περαιτέρω ψύξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 κοίταξε να δεις...η ψύξη που φοράει φαίνεται καλή...εγώ λέω άμα έχεις προβλήματα (π.χ. θερμοκρασίας) δες για περαιτέρω ψύξη. etsi to vlepw Kagkouros... eyxaristw gia ti voitheia sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 koitaksa sto site tis etaireias kai eida oti i HR-03 Plus einai gia tin seira 8800 enw i HR-03 Rev.A einai gia ATI kai NVIDIA alla oxi gia tin seira ayti.... twra eida kai ligo ti paizei me tin egatastasi alla fobamai min kanw kamia lalakia kai trexw meta. i egyisi meta telos se periptwsi pou paw na balw tin psyktra? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 loipon, kanenas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kagkouros Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 δεν είμαι σίγουρος αλλά εδώ από μερικά μαγαζιά όταν έχεις πάρει PC και το ανοίξεις (το case) σου τελειώνει η εγγύηση...αλλά εγώ λέω πως ναι πάει η εγγύηση. καλά έτσι και βάλεις και ανεμιστήρα θα γίνει γ@μ@το αλλά δεν ξέρω άμα θα έχει διαφορά από την μαμίσια ψύχτρα. Όσον αναφορά για την εγκατάσταση φαίνεται εύκολη και άμα προσέξεις δεν θα γίνει τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
momotis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Φιλε δεν καταλαβαινω γιατι να εχεις προβλημα ψυξης με την εν λογω καρτα. Αν βεβαια πας για o/c τοτε ενταξει. Εχω της οcz,σε ανοιχτο pc την εν λογω και το pc δουλευει 24ωρα,gaming σε αναλυση 1280χ1024(test drive πχ) ολα στο φουλ και δεν υπαρχει προβλημα υπερθερμανσης,το cooler της καρτας κανει τη δουλεια του. Παρε πρωτα λοιπον την καρτα,τεσταρε την και επειτα κοιτα κγια την ψυκτρα. Ο Ταπεινος Σκλαβος! LOL.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Nαι και μη σε ανησυχησει ακομα κι αν δεις 75-80 βαθμους, νορμαλ ειναι για την καρτα αυτην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Nαι και μη σε ανησυχησει ακομα κι αν δεις 75-80 βαθμους, νορμαλ ειναι για την καρτα αυτην diladi stous posous na arxisw na anysixw???? stous 200???? @momotis: swsta les, etsi mallon tha tin kanw tin douleia. giati kai egw gia full xrisi tin thelw, poly kapsimo (gaming) kai olo anoixto tha einai to pc (elew download).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Η 8800GTX εχει ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στιαβρο και καλο συστημα ψυξης, αλλα επειδη ακριβως ειναι high end ειναι σχεδιασμενη να αντεχει παρα πανω. Ειναι χαρακτηριστικο οτι η ανωτερη αντεκτη θερμοκρασια στις υπολοιπες καρτες ειναι 120 βαθμοι ενω στην 8800GTX ειναι 140-145 Εγω φουλ λόαντ εχω 78, ενω αλλοι εχουν 80 και 85 χωρις κανενα προβλημα Κι εμενα ανοιχτο το pc ολη μερα ειναι, και επισης παιζω πολλα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Η 8800GTX εχει ενα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στιαβρο και καλο συστημα ψυξης, αλλα επειδη ακριβως ειναι high end ειναι σχεδιασμενη να αντεχει παρα πανω.Ειναι χαρακτηριστικο οτι η ανωτερη αντεκτη θερμοκρασια στις υπολοιπες καρτες ειναι 120 βαθμοι ενω στην 8800GTX ειναι 140-145 yparxei kapoio link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 εγω την 2900χτ με 7 ωρες συνεχομαι παιχνιδι το dirt,η θερμοκρασια ηταν 51?πολυ λιγο δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.