Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια, θόρυβος από καινούριο τροφοδοτικό

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνω το corsair hx620 και το κοτσάρω σε κουτί antec slk3000b με έναν c2d, 2hds κτλ. το ανεμιστήρι του τροφοδοτικού δεν ακούγεται, έλα όμως που το τροφοδοτικό παράγει έναν περιοδικό θόρυβο (ανά 4/5 του δευτερολέπτου περίπου) σαν βόμβο (χαμηλή συχνότητα) που ακούγεται σε όλο το δωμάτιο. και καλά έχω βάλει μόνωση, ένα πλαίσιο σιλικόνης στο τροφοδοτικό :evil: ... την τρέλα μου ... βοήθεια ρε παιδιά μου χει σπάσει τα νέυρα... :cry: τί να κάνω να το πάω πίσω;

Δημοσ.

ηχογράφισα τον θόρυβο είναι 90κμπάιτ ξέρει κανένας που μπορώ νατο ανεβάσω τζάμπα για να το ακούσουν όσοι θέλουν να βοηθήσουν;

Δημοσ.

για σιγουρέψου έρχεται μέσα από το τροφοδοτικό οι συγχρονίζουν οι λαμαρίνες του κουτιού σου και ακούγεται θόρυβος από τις δονήσεις στην πρώτη περίπτωση το στέλνεις πίσω γιατί κάποια ολοκληρωμένο θα είναι χαλασμένο και κάνει ηλεκτρονικό θόρυβο στην δεύτερη περίπτωση το απολαμβάνεις και ζεις μαζί του

Δημοσ.

Ε όχι ρε παιδί μου... Άρε Vatos :-D ... ξέρει ο παλιός. Λεβέντες μου, ξέρετε τί έφταιγε; ένας δίσκος 320γουβου samsung που πήρα ευκαιρία 50Ευρά. Τον έβγαλα και ησύχασ το κεφάλι μ :razz: Αυτόν, τον είχα ως χώρο αποθήκευσης και back up, με δίσκο για os και προγράμματα έναν WD 250gb. Και οι δύο SATA. Ο WD μιά χαρά ήσυχος και ομαλός. Και να σκεφτεί κανείς ότι οι δίσκοι είναι σε αφαιρούμενο πλαίσιο με κάτι λαστιχιένιες φλάντζες (μανίσιες του κουτιού ANTEC) για απορόφηση των κραδασμών. Ευκαιρία σου λέει ο άλλος... τί να πώ κάθε φτωχός και η μοίρα του! Τώρα όπως καταλαβαίνετε έχει φορμαριστεί ο δίσκος. Άραγε θα τον πάρει το Πλαίσιο πίσω; :confused:

Δημοσ.

αν ο δίσκος κάνει φασαρία σαν χαλασμένος γιατί αυτό κατάλαβα :D δεν έχει σχέση αν του έχεις κάνει format ;) αν πάλι λειτουργεί κανονικά όμως και κάνει φασαρία δύσκολα να στον αλλάξουν για τον λόγο ότι λειτουργεί καλά ;)

το format γενικά δεν είναι δικαιολογία για να μην σου αλλάξουν δίσκο εγώ γύρισα έναν πίσω που είχε bad clusters ενώ του είχα κάνει low level format ( ακόμα χειρότερο ) και με ρώτησε να τον ελένξουν του λέω ναι και σε 10 λεπτά είχα τον νέο δίσκο στα χερια μου ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως μπορώ να μονώσω τους δίσκους ώστε να μή περνάν οι δονήσεις στο κουτί; (μήπως να ανοίξω νέο θέμα;)

Δημοσ.

με αποστάτες ότι δουλειά κανεις αλλιώς τσέκαρε κάτι ψυχτρες που έχει η ζαλμάν

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806158

έχω 2 τέτοια στους 2 από τους 4 δίσκους μου αυτούς που έχουν το πιο heavy load και κάνει καλή δουλειά και σε 8otibo και σε temps

Δημοσ.

τί είναι οι αποστάτες; το προϊόν που λές πολύ ακριβό ρε Vato... για 2 δίσκους θέλω μιά 50άρα! Το κουτί είναι Antec slk3000b και οι δίσκοι μπαίνουν εδώ http://www.silentpcreview.com/files/images/antec3000b/HDD_cage_01.jpg

έχει και μονωτικά όπως θα δείτε, αλλά...

Δημοσ.

βασικά το link που δίνεις δεν ανοίγει :D αποστάτες είναι ότι δήποτε μπορείς να σκεφτείς με βάση το λάστιχο για να μην μεταφέρονται οι δονήσεις στο κουτί σου

αφού οι ψήκτρες σου φαίνονται ακριβές τσέκαρε αυτό εδώ

αλλα με αυτό και το προηγούμενο που σου έδωσα οι δίσκοι πρέπει να μπούν σε 5,25'' frame δεν ξέρω κατά ποσο είναι δυνατό στο κουτί σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...