Προς το περιεχόμενο

sos apokatastash systhmatos.. help please!!

koutoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
den tha kanw allo topic gia programma anakthseis dedomenwn an kai me endieferai na mathw an yparxei kati tetoio kai pws doouleuei...

ta dokimasa auta pou mou eipan ta paidia kai den epiasan(an eixe piasei kati apo auta tha to elega amesws na mhn sas kourazw ki esas)..

sorry gia to diplo topic alla htan epigon to thema...

μην το πάρεις και κατάκαρδα....μάλλον φταίω περισσότερο εγώ που φόρτωσα λιγάκι άξαφνα....

Απλά, από την μία βρήκα το διπλό thread με διαφορετικό κόσμο στο ένα και στο άλλο και από την άλλη μια και δεν είπες ότι δεν έπιασαν αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά βρέθηκα μπροστά σε ένα καινούργιο post που ρωτούσες για την σύνδεση του δίσκου και μου ανέβηκε το αίμα στο κέφαλι....

Όσο για το διπλό thread, εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ και πολύ ευφυές (αλλά δεν υπάρχει πουθενά κανόνας για κάτι)....

Anyway χαίρομαι που το έλυσες τελικά το ζήτημα και ζητάω συγγνώμη αν σε έπιασα λίγο απότομα....

Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείς τα ξαναλέμε!

Ps. για ανάκτηση δεδομένων έχουν ήδη συζητηθεί παλιότερα....ψάξε σε παλιότερα posts....Τελευταία που μου χρειάστηκε χρησιμοποίησα το getdatabackforNTFS και μου δούλεψε μια χαρά....αντίστοιχα θα βρεις και άλλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...