rotten crusader Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Και στην τελική κανένα πρόβλημα, αν δεν ενδιαφέρεται για κλόκια ας τον αφήσει σε stock frequency, ή να πάει για κάποια άλλη CPU (Amd Athlon X2 6000+, C2D E6750) ..γι αυτό ρε γιωργάκη είπα Amd Athlon X2 6000+...στα λόγια μου έρχεσαι..τώρα όσον αφορά τον 6600..έ,ναι με την ίδια λογική,αλλά οι πυρήνες είναι 4 όχι 2(καλά δεν είναι ακριβώς 4 αυτόνομοι πυρήνες,αλλά ας τους εξετάσουμε σαν 4...)άρα οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν με μεγαλύτερο ρυθμό(πιθανώς όχι με διπλάσιο,αλλά με μεγαλύτερο)..για αυτό μου φαίνεται κουλό να τον πας αέρα-με αέρα!-στα 3,4 κ να είναι κ σταθερός...κ συγγνώμη αν ήμουν ειρωνικός στο προηγούμενο πόστ μου...αλλά μου φάνηκε λίγο κούλο να το χεις τόσο εύκολο το κλοκάρισμα,όταν άλλοι τον υποχρονίζουν κιόλας(στο pc-mag,το είδα κ τα έπαιξα μιλάμε....) αυτά
rotten crusader Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 i foto pou evala einai apo to e-shop kai eixe mono 2 cpu.ton e2160 k q6600...vasika tha evaza tous e6700-e6750 alla den ipirxan. to 650ari ton kalivi aneta,tora an thelei vazei alla 20euro kai pernei ena pio megalo(750ari) tora gia othoni fantasou ego paizo games me auti(sketo xasimo) http://www.hdtvtest.co.uk/Toshiba-42X3030D/Specification.php kai then katalavenis tipota sta 8ms i ta 6ms i ta 2ms... vasika tha evaza tous e6700-e6750 alla den ipirxan...βάλε τον amd x2 6000+... tora gia othoni fantasou ego paizo games me auti:στο σπίτι του κρεμασμένου δν μιλάνε γ σκοινι...με 17" tft 12ms είμαι...πάντως,σε άλλα φόρουμ θεωρούσαν σημαντική την διαφορά 2ms-->5ms...τι να σου πώ...
@topos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Αφου ο 6750 ειναι στην ιδια τιμη με τον 6000x2 με λιγο καλυτερες επιδοσεις και με αρκετο o/c potential γιατι να μην το προτιμησει? Οσο για το τετραπυρηνο εγω απλα το πεταξα για να δει το παιδι ο,τι εχει κ εναλλακτικες. Εγω προσωπικα θα πηγαινα για 2900xt + quad στα συγκεκριμενα χρηματα,αλλα εαν θελει κυριως παιχνιδομηχανη μαλλον θα τον καλυψει καλυτερα c2d 6750 + 8800gtx..
rotten crusader Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 τον 6750,δν τον είχε το e-shop,κ για αυτό δν μου ήρθε να ψάξω πλαίσιο,δν ήξερα καν τι τιμή είχε...ναι τον Ε6750 ας τον πάρει...στο χαλαρό κ μια 8800gtx...ωραία να του φτιάξω σύνθεση?η το αναλαμβάνετε εσείς?
atomakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 http://img503.imageshack.us/my.php?image=pccge2.jpg ola kala alla me tin cpu me stanaxorises:(:(:( giati Quad ? kaliteros einai o amd 4200 kai den to xreiazetai to paidi toso poli dinato giati tha dosei tzampa lefta kai den tha tou xreiazetai . Se ligo kairo pou tha pesoun oi times twn tetrapirinwn (amd bebaios panta) kai tote tha paroume:-D giati tha plirosoume tzampa lefta kai den tha to aksiopoioume.??:evil:
@topos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 ola kala alla me tin cpu me stanaxorises:(:(:( giati Quad ? kaliteros einai o amd 4200 kai den to xreiazetai to paidi toso poli dinato giati tha dosei tzampa lefta kai den tha tou xreiazetai . Se ligo kairo pou tha pesoun oi times twn tetrapirinwn (amd bebaios panta) kai tote tha paroume:-D giati tha plirosoume tzampa lefta kai den tha to aksiopoioume.??:evil: Καλυτερος ο amd 4200x2 απο q6600? Ποτε εβγαλε τετραπυρηνους η amd κ περιμενεις κ μειωσεις.... Εαν δουλευεις ταυτοχρονα προγραμματα πιστευεις πως δεν θα τον αξιοποιησεις τον τετραπυρηνο?
atomakis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 o fenom(tetrapirinos ) tha erthei to fthinoporo kai na ksereis oti to paidi thelei enan kanoniko pc den fantazomai na xreiazetai ton tetrapirino ektos an paizei 10 paixnidia MAZI
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.