Προς το περιεχόμενο

sin8esi new desktop

dionisis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στην τελική κανένα πρόβλημα, αν δεν ενδιαφέρεται για κλόκια ας τον αφήσει σε stock frequency, ή να πάει για κάποια άλλη CPU (Amd Athlon X2 6000+, C2D E6750) ..γι αυτό ρε γιωργάκη είπα Amd Athlon X2 6000+...στα λόγια μου έρχεσαι..τώρα όσον αφορά τον 6600..έ,ναι με την ίδια λογική,αλλά οι πυρήνες είναι 4 όχι 2(καλά δεν είναι ακριβώς 4 αυτόνομοι πυρήνες,αλλά ας τους εξετάσουμε σαν 4...)άρα οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν με μεγαλύτερο ρυθμό(πιθανώς όχι με διπλάσιο,αλλά με μεγαλύτερο)..για αυτό μου φαίνεται κουλό να τον πας αέρα-με αέρα!-στα 3,4 κ να είναι κ σταθερός...κ συγγνώμη αν ήμουν ειρωνικός στο προηγούμενο πόστ μου...αλλά μου φάνηκε λίγο κούλο να το χεις τόσο εύκολο το κλοκάρισμα,όταν άλλοι τον υποχρονίζουν κιόλας(στο pc-mag,το είδα κ τα έπαιξα μιλάμε....)

αυτά

Δημοσ.
i foto pou evala einai apo to e-shop kai eixe mono 2 cpu.ton e2160 k q6600...

vasika tha evaza tous e6700-e6750 alla den ipirxan.

to 650ari ton kalivi aneta,tora an thelei vazei alla 20euro kai pernei ena pio megalo(750ari)

tora gia othoni fantasou ego paizo games me auti(sketo xasimo) http://www.hdtvtest.co.uk/Toshiba-42X3030D/Specification.php

kai then katalavenis tipota sta 8ms i ta 6ms i ta 2ms...

vasika tha evaza tous e6700-e6750 alla den ipirxan...βάλε τον amd x2 6000+...

tora gia othoni fantasou ego paizo games me auti:στο σπίτι του κρεμασμένου δν μιλάνε γ σκοινι...με 17" tft 12ms είμαι...πάντως,σε άλλα φόρουμ θεωρούσαν σημαντική την διαφορά 2ms-->5ms...τι να σου πώ...

Δημοσ.

Αφου ο 6750 ειναι στην ιδια τιμη με τον 6000x2 με λιγο καλυτερες επιδοσεις και με αρκετο o/c potential γιατι να μην το προτιμησει?

Οσο για το τετραπυρηνο εγω απλα το πεταξα για να δει το παιδι ο,τι εχει κ εναλλακτικες.

Εγω προσωπικα θα πηγαινα για 2900xt + quad στα συγκεκριμενα χρηματα,αλλα εαν θελει κυριως παιχνιδομηχανη μαλλον θα τον καλυψει καλυτερα c2d 6750 + 8800gtx..

Δημοσ.

τον 6750,δν τον είχε το e-shop,κ για αυτό δν μου ήρθε να ψάξω πλαίσιο,δν ήξερα καν τι τιμή είχε...ναι τον Ε6750 ας τον πάρει...στο χαλαρό κ μια 8800gtx...ωραία να του φτιάξω σύνθεση?η το αναλαμβάνετε εσείς?

Δημοσ.

ola kala alla me tin cpu me stanaxorises:(:(:(:(:(

giati Quad ? kaliteros einai o amd 4200 kai den to xreiazetai to paidi toso poli dinato giati tha dosei tzampa lefta kai den tha tou xreiazetai .

Se ligo kairo pou tha pesoun oi times twn tetrapirinwn (amd bebaios panta)

kai tote tha paroume:-D giati tha plirosoume tzampa lefta kai den tha to aksiopoioume.??:evil:

Δημοσ.
ola kala alla me tin cpu me stanaxorises:(:(:(:(:(

giati Quad ? kaliteros einai o amd 4200 kai den to xreiazetai to paidi toso poli dinato giati tha dosei tzampa lefta kai den tha tou xreiazetai .

Se ligo kairo pou tha pesoun oi times twn tetrapirinwn (amd bebaios panta)

kai tote tha paroume:-D giati tha plirosoume tzampa lefta kai den tha to aksiopoioume.??:evil:

Καλυτερος ο amd 4200x2 απο q6600?

Ποτε εβγαλε τετραπυρηνους η amd κ περιμενεις κ μειωσεις....

Εαν δουλευεις ταυτοχρονα προγραμματα πιστευεις πως δεν θα τον αξιοποιησεις τον τετραπυρηνο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...