Προς το περιεχόμενο

sin8esi new desktop

dionisis88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8elw na ftiaksw new desktop.

borw na dwsw mexri max 1500 euro (mazi me othoni trofodotiko, pliktorlogio, mouse, klp...)

ti mou protinete.

to thelw kiriws gia gaming

episis pisteuete oti aksizi na to anathesw sto pliaio, i iparxi kapoio kalitero meros?

euxaristw prokatavolika!!!!

Δημοσ.
8elw na ftiaksw new desktop.

borw na dwsw mexri max 1500 euro (mazi me othoni trofodotiko, pliktorlogio, mouse, klp...)

ti mou protinete.

to thelw kiriws gia gaming

episis pisteuete oti aksizi na to anathesw sto pliaio, i iparxi kapoio kalitero meros?

euxaristw prokatavolika!!!!

να φανταστώ ότι εννοείς πλαίσιο...αναθέσεις εννοείς να τους πείς τι ΄θες κ να σου δώσουν,αυτά που θέλουν να ξεφορτωθούν...μπα,κακή ιδέα!!!

μόνος σου θα το φτιάξεις το pc,με κομμάτια αγορασμένα απο διαφορετικά καταστήματα...επίσης πληκτρολόγιο κ ποντίκι θα βάλεις 10 ευρώ κ θα τα πάρεις...δν πρόκειται,να κάτσεις να δώσεις λεφτά σε αυτά...θα σου φτιάξω λοιπόν ένα γρήγορο pc,xωρίς δυνατότητες κλοκαρίζματος,φτιαγμένο για παιχνίδι..όχι hardcore game φυσικά,αλλά σίγουρα ποιοτικό...

απλώς μια ερώτηση στα παιδιά του φόρουμ πριν κάνω την σύνθεση:στα παιχνίδια,καλύτερος ο AMD x2 6000 ή ο Ε6320?

παρακαλούνται όσοι σχολιάσουν,να έχουν κάποια σχετική εμπειρία κ με τις 2 πλατφόρμες,μην πλακώσουν οι amd/intel fun-boys, γτ το θέμα είναι να βοηθήσουμε το παιδί να αποφασίσει,όχι να βγάλουμε τ'απωθημένα μας στην αντίπαλη εταιρία...(το λέω,γτ ουκ ολίγες φορές που έχει τεθεί αυτη η ερώτηση σ'αντιστοιχα τόπικ,έχει κλειδωθεί το θέμα,έχουν ban-αριστεί κανα 2,κ τελικά αυτός που ρώταγε ή δν έπαιρνε σαφή απάντηση,η δημιουργούσε διεστρεβλωμένη εικόνα,γ τν μια εταιρία...)

Δημοσ.

απλώς μια ερώτηση στα παιδιά του φόρουμ πριν κάνω την σύνθεση:στα παιχνίδια,καλύτερος ο AMD x2 6000 ή ο Ε6320?

Ο amd x2 6000 αρκετα καλυτερος απο 6320...

Τωρα εαν κλοκαριστει ο 6320 απο 2.6 και πανω περναει χαλαρα μπροστα...

Δημοσ.

EIZO 19'' S1911H GREY 329.00 ?

CREATIVE INSPIRE T6100 57.00 ?

LG GSA-H50L SUPER MULTI LIGHTSCRIBE DVD REWRITER BLACK BULK 31.00?

MSI K9N DIAMOND SLI 179.00 ?

AMD Athlon 64 X2 (sAM2) 6000 (3.0GHz)/2x1Mb 165,00 ?

Mushkin Ram 2GB Kit DDR2 800 5-5-5 109,00 ?

TAGAN TG800-U26 800W I-XEYE II 166.50 ?

SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3320620AS 320GB 16MB SATA2 NCQ 77.00?(k κοπανάς κ δεύτερο αργότερα σε συστοιχία...)

COOLERMASTER RC-831 STACKER 831 BLACK 194.99 ?

ZOTAC GEFORCE 8800GTS 640MB PCI-E RETAIL 325.00?

1633,5 eyros...αν μπορείς να βάλεις 150 ευρώ πάνω απο το όριο(133,5+πληκτρολόγιο=ποντίκι-150ευρώ!),πάρε αυτό...

αλλιώς,πές μου να υποβαθμίσω κάποια υποσυστήματα,ώστε να φτάσουμε στα 1500...

Δημοσ.

1)Το tagan δεν λεει ιδιαιτερα για τα χρηματα που κανει...Προτιμησε TT toughpower 750.

2)Oι συγκεκριμενες mushkin δεν ανεβαινουν καθολου...

3)Καλυτερα να δωσει κανενα 80αρη για το κουτι και ας παρει gtx με την διαφορα.

4)Αφου μπορεις να δωσεις τοσα χρηματα μην κοιτας για οθονη κατω απο 21-22 ιντσων wide.

5)Πολλα λεφτα η συγκεκριμενη μητρικη...

Δημοσ.
1)Το tagan δεν λεει ιδιαιτερα για τα χρηματα που κανει...Προτιμησε TT toughpower 750.

2)Oι συγκεκριμενες mushkin δεν ανεβαινουν καθολου...

3)Καλυτερα να δωσει κανενα 80αρη για το κουτι και ας παρει gtx με την διαφορα.

4)Αφου μπορεις να δωσεις τοσα χρηματα μην κοιτας για οθονη κατω απο 21-22 ιντσων wide.

5)Πολλα λεφτα η συγκεκριμενη μητρικη...

1)οκ..αλλά η ευθύνη δική σου!!!

2)δν θέλει κλόκια το παλλικάρι..άντε ν'ανεβασει την συχνότητα στα 1000,ή να σφίξει τα timings λίγο...

3)είπα full atx...γ να χωράει 2 8800 στο χαλαρό...THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANOκ πάει στα 1438,5...άρα βάζουμε αλλού,όχι στην vga 70 ευρώ...

4)VIEWSONIC VX2235WM = 429.00 ?

5)Νομίζω τα αξίζει...

σύνολο 1538,5+ποντίκι=πληκτρολόγιο=1550...εκτός αν θέλετε οπωσδήποτε να αλλαχθεί το τροφοδοτικό,άρα 1570 ευρώ σύνολο περίπου...

Δημοσ.

2)δν θέλει κλόκια το παλλικάρι..άντε ν'ανεβασει την συχνότητα στα 1000,ή να σφίξει τα timings λίγο...

Απο οσο εχω ακουσει δεν πανε πανω απο 850...

1550 και εαν αλλαχτει τροφοδοτικο παμε στα 1490...

Οθονες 21-22 ιντσων παιζουν και στα ~300 ευρω...

οποτε ~1370

Και στην τελικη καλυτερα 1 gtx παρα 2 gts sli...

Οποτε 1540 με gtx...

Υ.Γ Στην τελικη θα προτιμουσα πανω κατω τα ιδια αλλα με intel 6750 +mobo p35 που ακομα κ στοκ χτυπαει 6000χ2 και εαν το απφασισει περνει και ενα σωστο o/c στο μελλον.

Eνναλακτικα μπορει να παει ακομα και σε quad εαν παει σε x2900xt.

Δημοσ.

thermaltake τροφοδοτικό?τέσπα...όντως στην τιμή έκανα λάθος 1490 πάει

στα 300 ευρώ εγώ 22" οθόνη δν θα έπαιρνα...η eizo είναι με διαφορά η καλύτερη...απλώς είναι πολύ ακριβή,εξού κ η viewsonic(δεύτερη καλύτερη)...

"Και στην τελικη καλυτερα 1 gtx παρα 2 gts sli...",τώρα κατάλαβα που κολλάει το nick σου...έξοχη επιλογή!!!(πλακίτσα..μν το πάρεις τις μετρητοίς....)

ΔΝ θέλει κλόκια..το είπαμε..βεβαίως αν θές να προτείνεις κάτι καλύτερο σε μνήμες δεκτό..βάζουμε τις crucial,που όποτε θέλει βάζει ψύκτρες κ τισ πάει απο 800-->1000?quad?,μωρέ κ ενεργοβόροι είναι κ κλόκια δν ανέχονται...γ 2900,με 1000...απλώς βρήκα μία με sli...

Δημοσ.

Τα Tt Toughpower σου φαίνονται με ποιοτικά τροφοδοτικά? Για μια επίσκεψη από jonnyguru, να πειστείς για το αντίθετο... :wink:

Οι συγκεκριμένες Mushkin πάνε στα 1000MHz ? Ουδέν σχόλιον... :razz: Crucial Ballistix 800άρες με 130ε από e-shop. Φοράνε τα D9GMH και ανεβαίνουν με άνεση στα 1000MHz :wink: Ίσως για κάτι φθηνότερο να πάρει τις Crucial του Πλαισίου με 107ε (w/o heatspreader) οι οποίες επίσης φοράνε chips της micron :wink:

Quad: Ενεργοβόροι? ,σχετικό αυτό καθώς με το νέο revision G 0 διορθώνεται η κατάσταση αρκετά :wink:

Δεν δέχονται κλόκια? Cough, cough :razz:, τί είναι αυτά που λες? Έχει βουίξει ο κόσμος για τον Q6600 που με καλή αερόψυξη ανεβαίνει full stable στα 3.4GHz :razz: ...

Δημοσ.

γ τις μνήμες βλακεία μου που είπα 1000 με τόση ευκολία,ήταν αφελές..αλλά δν τις επέλεξα με σκοπό το o/cing...το είπα κανα 2 φορές αν το προσέξατε...κ τέσπα κ γω σε crucial,χωρίς κουβέρτα κατέληξα...όσον αφορά το q6600,ναί με το νέο revision,χαίρω πολύ..αλλά κάτι μου λεέι ότι το πλαίσιο έχει τετραπύρηνους στόκ ως ώρας,με παλιότερο revision...

"Δεν δέχονται κλόκια? Cough, cough , τί είναι αυτά που λες? Έχει βουίξει ο κόσμος για τον Q6600 που με καλή αερόψυξη ανεβαίνει full stable στα 3.4GHz"

omg...με πέτυχες..ouch,ouch...mercy master...καλά αν μου αποδείξεις,ότι υπάρχουν 3 άτομα που έχουν πάρει τον 6600 από τότε που βγήκε μέχρι κ τώρα,κ τον έχουν με αερόψυξη 3,4-24/7,τότε σε παραδέχομαι γιώργο...κ αν μάλιστα κάποιος απο αυτούς που το έχει καταφέρει έχει την ίδια εμπειρία με τον dionisis88(γτ όταν λέω ότι δν δέχονται κλόκια,εννοώ εκτός του ότι είναι απίστευτα δύσκολο,λόγω κλειδωμένου πολλαπλασιαστή κ ευμετάβλητων-πρός τα πάνω-θερμοκρασιών,ότι γ έναν αρχάριο ο Q6600 είναι ακατάλληλος γ πειράματα...)τότε,τι να σου πώ...βρές μου κάτι που θές να το κάνω,γ να δικαιωθείς γ την αμφισβήτηση που σου έδειξα κ θα το κάνω..(σε λογικά πλαίσια!)

ααα κ γ το τροφοδοτικό δν είπα τπτ..απλώς δν το έχω δουλέψει ούτε εγώ,ούτε κάποιος γνωστός μου γ μπορώ να εκφέρω γνώμη...εγώ σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους,όταν συμβουλεύω,προσπαθώ να έχω πρωσοπική εμπειρία,ή τουλάχιστον,να έχω κάποιες ενδείξεις,που να ενισχύουν τις επιλογές μου...αν δν ξέρω(π.χ. γ τις μνήμες),απλώς επιλέγω μια διακεκριμένη εταιρία,στον αντίστοιχο τομέα,κ βάσει των απαιτήσεων κ της "τσέπης" του εκάστοτε ανθρώπου,επιλέγω ένα μοντέλο...

φιλικά βάγγος...

Δημοσ.

ΧΧΧΧ:καλή σύνθεση...αν έβρισκες οθόνη με 2ms k έβγαζες τον τετραπύρηνο που είναι περριτός(τους 4 πυρήνες δν τους χρησιμοποιεί κανένα παιχνίδι ώς ώρας,με το ζόρι τους 2...άρα βάζεις τα λεφτά αλλού...πχ για ένα ισχυρότερο psu)

Δημοσ.

Και πού το δύσκολο στο να κλοκάρεις έναν Q6600 ? Είναι σαν να κλοκάρεις έναν οποιονδήποτε Intel C2D ... Λειτουργείς με το ίδιο σκεπτικό ακριβώς, ανεβάζεις FSB σταδιακά, τεστάρεις συνεχώς την CPU με Orthos και διάφορες άλλες απαιτητικές εφαρμογές... Όταν το PC δεν bootarei ή βλέπεις ότι είναι ασταθές δίνεις λίγη τάση παραπάνω (με μέτρο ε? :razz:). Αν και τότε συνεχίσουν οι αστάθειες αρχίζεις να κατεβάζεις FSB. Βασική προϋόθεση να καταννοήσει πρώτα τη χρησιμότητα των διαιρετών, ή ακόμα καλύτερα να δουλεύει τις μνήμες unlinked :wink: Όλοι μας κάποτε αρχάριοι είμαστε ... Τί πάει να πει ότι το παιδί είναι αρχάριος, όρεξη να έχει για διάβασμα και εδώ είμαστε εμείς :wink: Και στην τελική κανένα πρόβλημα, αν δεν ενδιαφέρεται για κλόκια ας τον αφήσει σε stock frequency, ή να πάει για κάποια άλλη CPU (Amd Athlon X2 6000+, C2D E6750) :wink:

Διευκρίνηση: Όταν λέω ότι έχει τα 3.4GHz με καλή αερόψυξη εννοώ Scythe Ninja Plus Rev.B με δύο fans σε push-pull διάταξη, TU120Ex, TU120, Sunbeam Tuniq Tower ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...