Προς το περιεχόμενο

panasonic ασυρματο τηλεφωνο

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους

χθες με την γνωστη διακοπη ρευματος στην μιση αττικη μολις ηρθε το ρευμα στο καταστημα μου εκαψε τα ασυρματα τηλεφωνα δεν ξερω πως αλλα το εκανε καλα τα ακουσ εη δεη για τα καλα

το θεμα δεν ειναι αυτο επειδη στην δουλεια τα χρισημοποιουμε πολυ και σκευτικα να βαλω αυτο απο το σπιτι εχω το κλασικο panasonic KX-TCD715GRM

αυτο περνει και εξτρα ακουστικα να εχουμε μια βαση και πολλα ακουστικα εχω παρει τηλ σε ολα τα γνωστα μαγαζια με panasonic για το εξτρα ακουστικο το οποιο ειναι KX-A115AX και μου ειπαν πως δεν πουλε εξτρα ουτε με παραγγελια ολοι το ιδιο μπορειτε να με βοηθησετε στο που μπορω να το βρω και τιμες ?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Τηλ στην αντιπροσωπεία και ρώτα ποιό μπορεί να είναι συμβατό με τη βάση σου. Λογικά πιό φθηνά θα σου έρθει να πάρεις καινούριο σέτ,βάση ακουστικό παρά να παραγείλεις το ένα κομμάτι μόνο.Άν είναι συμβατά θα μπορείς να χρησιμοποιείς και τις 2 βάσεις για καλύτερη εμβέλεια και θα κάνεις κανονικά τη δουλειά σου και με το καινούριο ακουστικό με τη παλιά βάση.Ζήτα καλύτερα κάποιον τεχνικό να σου πεί,όχι πωλητή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...