Raynover Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 κατεβασα το cs-condition zero σε εικονες και το εκανα εγκατασταση αλλα το crack δε μπορω να το κταλβω πρωτη γορα βλεπω κατι τετοιο λεει οτι πρεπει να κανω boom ενα αρχειο το czero.exe οποτε παταω κι εγω boom! και μου ανοιγει παραθυρο με browse. βρισκω το αρχειο αυτο και παταω boom και λεει "Hey! Wrong filesize!" μετα οταν παω να το τρεξω το cs λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη win32
ezhrorh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Φιρι- φιρι το πας, που λένε και στο χωριό μου...
Raynover Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ρε φιλε το εχω αυθεντικο το cscz αλλα δε μπορω να το περασω στν pc με εικονες δε μου το διαβαζει το alcohol και ετσι το κατεβασα ε δε μπορω να το τρεχω απο το drive κολλαει το pc συνεχεια...
klainmaingr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 κατεβασα το cs-condition zero σε εικονες και το εκανα εγκαταστασηαλλα το crack δε μπορω να το κταλβω πρωτη γορα βλεπω κατι τετοιο λεει οτι πρεπει να κανω boom ενα αρχειο το czero.exe οποτε παταω κι εγω boom! και μου ανοιγει παραθυρο με browse. βρισκω το αρχειο αυτο και παταω boom και λεει "Hey! Wrong filesize!" μετα οταν παω να το τρεξω το cs λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη win32 Υπάρχει λύση αλλα πρέπει να είσαι διατεθειμένος για έξοδα... Πρέπει για αρχή να πάρεις ένα ασύρματο ποντίκι με μεγάλη εμβέλεια... Το συνδέεις.... πηγαίνεις σε κάποιο άλλο δωμάτιο, πίσω απο κάποιο καναπέ κατα προτίμηση, και με ένα πολύπλοκο σύστημα με καθρέπτες (ή με ασύρματη μετάδοση της εικόνας σε κάποιο local free player ) πατάς το ΒΟΟΜ... Αν καταφέρεις να επιβιώσεις απο την έκρηξη και το ωστικό κύμα... πηγαίνεις στο γραφείο σου και βλέπεις οτι τα πάντα έχουν σπάσει (μαζί με αυτά και το cscz wtflptlcdpsptftffsomgrtfmlolpwnusbffctxccsatdkgtp)!!! Mission accomplished For the thinking impaired: Crack = The hole on the wall after the BOOM!!!! (Χόουλ ον δε γουόουλ!) Απλά και κατανοητά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.