OYZI Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Παιδιά έχω ενα μεγάλο πρόβλημα τα Windows μου δεν φορτώνουν.Γίνεται κανονική εκκίνηση των Windows και εκεί που πάει να μπεί τραβάει μια επανεκκίνηση και ξανά τα ίδια και τα ίδια.Το πρόβλημα βγήκε μετά το Power Off της μηχανής,πήγα να κάνω Power On και ΤΕΛΟΟΟΟΣ. Θα ήθελα κάποια λύση εκτος FORMAT κάποιο προγράμματακι ίσως. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους.
bilco Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μήπως εμφανίζεται μπλε οθόνη (έστω και για πολύ λίγο) πριν την επανεκκίνηση? Τα windows είναι "θείου"?
vaggelisk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 με παρομοιο προβλημα(το οποιο λθ8ηκε ετσι απλα) να δοκιμασεις οταν ανοιγεις τον υπολογιστη και πατας F8 για να μπεις safe mode και καλα μπες στην επιλογη που λεει την κατασταση που δουλευαν σωστα για τελευταια φορα σωστα τα windows δε θυμαμαι ακριβως πως το λενε αλλα 8α το το δεις αυτα μονο δεν εχχω κατι αλλο να πω
Harkon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 βάλε κανά cd bootable των windows Που έχεις και κάνε επιδιόρθωση
ata1983 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Ναι κάνε boot από το cd των xp και πάτα να γίνει repair της εγκατάστασης με το r νομίζω. Μόλις βγεις στην κονσόλα δώσε: chkdsk drive /p /r όπου drive το γράμμα του δίσκου που έχεις την εγκατάσταση. Συνήθως δουλεύει γιατί αν βρει κατεστραμμένα αρχεία συστήματος θα τα αντικαταστήσει, δεν κάνει μόνο έλεγχο δηλαδή
zourlas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 paizei na einai kai psu(megalo pososto) alla dokimase tis alles liseis prota kai rixe kai kanena erd commander....
Apostolishatz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μου είχε συμβεί αυτό και μου έβγαζε για 1-2 δευτερόλεπτα μπλε οθόνη όταν πήγαινε να μπει στα windows,είχε καεί το ένα DIMM μνήμης,οπότε μια λύση τύπου memtest ή να παίξεις λίγο με τα DIMM της μνήμης(να βγάλεις ένα,να δοκιμάσεις,αν δεν κάτσει να βγάλεις το δεύτερο κτλ) ίσως βρεις το πρόβλημα
Divxakias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 At the pre-boot of windows XP press F8 and then select Lastknow Good Configuration....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.