Rico Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Καλά modkiller με έχεις πιάσει! Εννοείται ότι είχα ένα 150άρι raptoraki μέσα στο πρόγραμμα.Εσύ που το έχεις δουλέψει φυσικά θα ξέρεις περισσότερα αλλά έχω ακούσει και εγώ ότι πετάει. Εκτός από επιδόσεις έχει και το τζαμάκι πάνω που αν κάνεις και modding δείχνει απίστευτο, γιατί όσο να ναι, είμαστε και λίγο ποζέρια
billpeppas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 off topicΡίχνω πολύ γέλιο που γράφει "junior member"... Λες και είμαστε το γνωστό γιαούρτι. Και η ειρωνεία είναι ότι είχα κάπου στα 1000 μηνύματα... αχ.... Ας μην έκανες ότι έκανες και έφαγες το ban. Ο τρόπος γραφής σου και το μηχάνημα στην sig σου κάποιον μου θυμίζουν...αλλά όνομα δεν μου έρχεται στον νου. Ποιός είσαι ? Eφόσον θέλει o/c το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει για μητρική με P35 aka P5K Deluxe, Gigabyte DQ6. Απλά με προβλημάτισε το γεγονός του ότι σκέφτεται το SLI, οπότε το 680i είναι μονόδρομος ... :wink: Αν θέλει SLI αναγκαστικά DFI LanParty NF680i SLI, simply the best 680i mobo out there. Από ότι καταλαβαίνω πας για θηρίο και δεν σε εδνοιαφέρει πολύ η απόδοση τιμή σωστά? Τότε γιατί δεν παίρνεις μια striker μητρικη? Striker = by far the most buggy and troublesome NF680I mobo. Επίσης η DFI την ξεπερνάει και σε clocking, και έχει και πιο σταθερές τάσεις. [ εκτός και το να διαλέγουμε στο BIOS 1.65V και να δίνει 1.58V στην πραγματικότητα είναι ωραίο ( το οποίο μάλιστα γίνεται 1.576-1.580V [ παίζει συνεχώς ] σε load ) Κουτί : Coolermaster 832 209ε. Επειδή είναι καινούργιο το e-shop δεν αναφέρει και πολλά, οπότε Αν είναι να δώσεις 200 euros για κουτί, είναι κρίμα να μην δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις το τρομερό SilverStone TJ07 ή άντε το πιο οικονομικό TJ09. CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (είσαι αλήθεια σίγουρος ότι θα ασχοληθείς με τετραπύρηνο για first time overclocking ?) Γιατί όχι ? Ακριβώς το ίδιο είναι με το να overclockάρεις οποιονδήποτε Core 2 Series επεξεργαστή είναι. Με τον ίδιο τρόπο κάνεις overclocking και με τον ίδιο τρόπο βρίσκεις το που είσαι stable.
george_o/c Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Βill αυτό εννοείς? Ενώ ήξερα ότι η Silverstone κατασκευάζει κουτιά κορυφαίας ποιότητας και χαρακτηριστικών, δεν είχα ψάξει ποτέ για review ... :oops: Pros Elegant design Unique construction Extremely sturdy Plenty of room Removable HDD cages & Motherboard tray Minimal use of rivets Good cooling All fans included A wealthy modder's dream Cons Very high cost Heavy for an aluminum case Misprinted front panel LEDs* No easy-plug front-panel I/O* Tough screws Side panel jammed* Tight HDD cage mounts* * Will hopefully be fixed in next revision Με ένα γρήγορο googlarisma βέβαια, βλέπω ότι έχει τα αρνητικά του ε ? Και φαντάσου ότι στο εξωτερικό κοστίζει μόλις 275$ ενώ εδώ 318ε από checkmate ...
Modkiller Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 -Φυσικά και δεν μπορώ να πω ποιος είμαι. Αν ήταν θα χρησιμοποιούσα παραπλήσιο όνομα. Είμαι κάποιος πάντως που σε συμπαθεί. Είμαι σε αρκετά Forums και πραγματικά σέβομαι πολύ. Βλέπεις ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται και δεν απαιτήτε. -Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να πούμε ότι είναι η χειρότερη υλοποίηση i680. Γινόμαστε ισοπεδωτικοί. Είμαι από τους πρώτους που την απόκτησαν και πραγματικά τα πρώτα BIOS ήταν για κλάματα. Σκέφτηκα πολλές φορές να τη πουλήσω καθώς τα πράγματα είχαν γίνει ανυπόφορα, αλλά κάποια παιδιά από άλλα forums μου είπαν να την κρατήσω καθώς δεν θα βγάλω άκρη με άλλη μητρική αν δεν βγάλω με τη Striker. Με το προτελευταίο BIOS έστω και αργά η μητρική έγινε σταθερότατη και πολύ αξιόπιστη. Αν και οι πωρωμένοι o/cers από τα πρώτα BIOS κιόλας έκαναν τα μεγαλύτερα ρεκορ. Το "πρόβλημα" με το downvoltage όμως είναι μια πραγματικότητα που το έχουν όλες η ASUS μητρικές και γι'αυτό σε αυτή τη περίπτωση παίρνει θέση το πολύμετρο. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια από τις καλύτερες μητρικές με 680i. Ένα πρόβλημα που θα ήθελα να τονίσω και για μένα είναι και το μεγαλύτερο και ντροπή για την ASUS είναι αυτό με τις διάφορες εκδόσεις που έχει βγάλει. Η μητρική έχει 2-3 εκδόσεις, μπορεί και περισσότερες, που μια από αυτές τη καθιστούν σχεδόν άχρηστη για OC. Εμένα ευτυχώς που έτυχε από τις καλές, αλλά μπήκα στη διαδικασία να ξηλώνω Heatpipes για να δω τι γίνεται. H DFI πάντα έβγαζε κορυφαίες μητρικές και συνέχισε με το i680. Δεν νομίζω ότι μπορώ να συγκρίνουμε δύο super μητρικές παρόλα αυτά. Όπως επίσης ματαιόδοξο είναι να συγκρίνουμε ATI και nVidia. -Δεν είπαμε ότι είναι διαφορετικός ο τρόπος με τον οποίο θα κάνει OC, απλά είπαμε ότι δεν θα κάνει πολύ.
iL!aS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Tha perimena mexri f8inoporo me tin sin8esi toy sistimatos, eki ta pragmata 8a'nai pio 3eka8ara. 8elei ypomoni...
Modkiller Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Το να περιμένεις είναι μια ψευδαίσθηση. Δεν έχει νόημα. Και τότε θα έχει βγει κάτι που θα είσαι ανάμεσα στο παλιό και στο καινούριο. Νομίζω ότι το 680i έχει ωριμάσει αρκετά και γενικότερα η nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.