harris 9577 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 παιδια, εχω isdn γραμμη και ετσι η μια εκ των 2 τηλ. συσκευων στο σπιτι μου κουμπωνει μονο πανω στο netmod (εχει ενα μεγαλυτερω clip απο τις κανονικες συσκευες). Ηθελα να σας ρωτησω αν τελικα βαλω voip θα κουμπωνει πανω στο router ή θα ειναι αχρηστο???? Ευχαριστω προκαταβολικα!
tampatas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Γειά Αφού έχει μεγαλύτερο clip από τις απλές συσκευές υποθέτω πως είναι isdn συσκευή, οπότε δεν θα κουμπώνει στο router ( το router πρέπει να έχει ενσωματωμένες FXS θύρες για σύνδεση αναλογικών συσκευών). Αλλά δεν θα μείνει άχρηστη η συσκεύη, μπορείς να την έχεις μόνιμα στο netmod για backup σε περίπτωση που παίζει πρόβλημα με το voip.
harris 9577 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ναι αλλα εγω σκοπευω να καταργησω τον οτε οποτε πρεπει να δωσω πισω το netmod, ετσι δεν ειναι?
tampatas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Yeap, αν καταργήσεις ΟΤΕ τότε Netmod πίσω. Και οι εναλλακτικοί που δίνουν δικές τους γραμμές, δεν υποστηρίζουν ISDN ακόμα, οπότε say Texas bye bye
harris 9577 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 αρα ουσιαστικα αχρηστευει και η συσκευη.... κριμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.