Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή .mpc σε .mp3

koYkoY_koYkoY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μετατρέψω ένα μουσικό αρχείο τύπου mpc σε mp3;

Κατέβασα ένα πρόγραμμα freeMPC που υποτίθεται πως είναι γι' αυτή τη δουλειά αλλά βγάζει error και δεν κάνει τίποτα..

Δημοσ.

Φαντάζομαι το FreeMPC το κατέβασες απο εδώ.

Αν διάβασες τις οδηγίες και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα, δοκίμασε αυτό το plugin για το winamp.

Δημοσ.

Δυστυχώς το freempc μου βγάζει συνεχώς το μύνημα "Τhere was an error while creating temporary files. The system cannot find the file specified. Υou must have the ability to write files to freempc's directory (running from a cd?)" ότι και να δοκίμασα.. (θέλω να πιστεύω ότι διάβασα προσεχτικά τη βοήθεια αν και με αυτή τη ζέστη δε μπορούμε και να είμαστε σίγουροι..)

Από την άλλη δε με ενδιαφέρει να κατεβάσω το winamp καθώς έχω άλλους players και μπορώ να ακούσω το κομμάτι. Εκείνο που θέλω να κάνω είναι να το μετατρέψω σε mp3 ή τουλάχιστον wav.

Δημοσ.

Μπορείς να πας σε αυτή τη σελίδα και να κατεβάσεις ό,τι χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το musepack σε wav.

Εγώ χρησιμοποιώ το foobar2000 για αυτή τη δουλειά, αλλά αν δε θέλεις να εγκαταστήσεις έναν ακόμα player τότε το παραπάνω site θα σε βοηθήσει.

• 2 χρόνια αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...