koYkoY_koYkoY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μετατρέψω ένα μουσικό αρχείο τύπου mpc σε mp3; Κατέβασα ένα πρόγραμμα freeMPC που υποτίθεται πως είναι γι' αυτή τη δουλειά αλλά βγάζει error και δεν κάνει τίποτα..
e-tic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Φαντάζομαι το FreeMPC το κατέβασες απο εδώ. Αν διάβασες τις οδηγίες και συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα, δοκίμασε αυτό το plugin για το winamp.
koYkoY_koYkoY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δυστυχώς το freempc μου βγάζει συνεχώς το μύνημα "Τhere was an error while creating temporary files. The system cannot find the file specified. Υou must have the ability to write files to freempc's directory (running from a cd?)" ότι και να δοκίμασα.. (θέλω να πιστεύω ότι διάβασα προσεχτικά τη βοήθεια αν και με αυτή τη ζέστη δε μπορούμε και να είμαστε σίγουροι..) Από την άλλη δε με ενδιαφέρει να κατεβάσω το winamp καθώς έχω άλλους players και μπορώ να ακούσω το κομμάτι. Εκείνο που θέλω να κάνω είναι να το μετατρέψω σε mp3 ή τουλάχιστον wav.
PlaStiK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μπορείς να πας σε αυτή τη σελίδα και να κατεβάσεις ό,τι χρειάζεσαι για να μετατρέψεις το musepack σε wav. Εγώ χρησιμοποιώ το foobar2000 για αυτή τη δουλειά, αλλά αν δε θέλεις να εγκαταστήσεις έναν ακόμα player τότε το παραπάνω site θα σε βοηθήσει.
koYkoY_koYkoY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 PlaStiK σ' ευχαριστώ με το foobar κατάφερα να κάνω τη μετατροπή!
stefanos_79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 εγω με το easy cd extractor εχω κανει μια τέτοια μετατροπη
caveneo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ. Τώρα τα ανακάλυψα και εγώ αυτού του είδους τα αρχεία. Με το Easy CD-DA Extractor έγινε η δουλειά άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.