Προς το περιεχόμενο

Acer ePower Managment & Vista

ntg1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτησούλα...

Έχω το Acer Aspire 5102wlmi (το οποίο τις επόμενες μέρες θα φάει αναβάθμιση Ram στα 2gb, κι ο λόγος είναι τα Vista...)!

Εγκατέστησα τα Windows Vista Ultimate (ολοκληρωμένη έκδοση, όχι αναβάθμιση) και αφού εγκατέστησα τα προγράμματα της Acer, είδα (τη τύφλα μου τόσο καιρό...:oops:) στο ePower Managment την επιλογή "Υψηλές επιδόσεις" και "εξισορρόπηση ενέργειας"! Στη πρώτη θέτει το CPU Speed στο 100% και πετάει το Laptop και στην δεύτερη το κατεβάζει στο 50% και λειτουργεί λιγάκι αργά (υπό την υπάρχουσα 894mb μνήμη σε συνδιασμό με τα Vista)...

Υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν θα'πρεπε να επιλέξω το "Υψηλές επιδόσεις"? Υπάρχει περίπτωση να έχω προβλήματα με το Laptop?

Yπερθέρμανση? Κάτι?

Αν ρωτάω βλακείες... γελάστε δυνατά!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Kαι... επι της ευκαιρίας...

Μου λείπει ένας driver!

"Μνήμη Flash PCI" :???: !

Ανάθεμα κι αν ήξερα τι είναι και από που μπορώ να τον κατεβάσω!

Αν ξέρει κανείς κάτι, ας απαντήσει plz, γιατί στα Vista Drivers στη σελίδα της Acer δεν βρίσκω κάτι... εκτός κι αν είναι μπροστά μου με άλλο όνομα και δεν το ξέρω!:oops:

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς το power managment της acer. Τα vista κάνουν πολύ καλύτερη διαχείριση. Όσο για τη θερμοκρασία είναι λογικό σε μικρότερη συχνότητα να εκλύει λιγότερη θερμότητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...