basilis5 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 παρε μια βαση η εστω ανασηκωσε το λιγο δεν ειναι καλο να ανεβαζει τοσο πολυ θερμοκρασια
ten-ten Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Για δες εδω για drivers.... drivers1 και εδω drivers2
thanospc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια έχει κανεις δοκιμασει να βάλει σε αυτο το laptop linux? θέλω να βγάλω τα vista και να βάλω ubuntu. Δεν ξέρω όμως τι προβλήματα θα υπάρχουν με τους drivers και το υλικο.
lamarko Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 παιδια ο σκληρος τρέχει στα 5400 http://bestelacer.shops.nl/product/218295/?oid=4 εκτος και αυτο που βρηκα ειναι αλλη εκδοση,το εχω διαβασει και σε αλλα site που εψαξα...αυτο ηταν το πρωτο που βρηκα... το μηχανημα φαινεται πολυ καλο και κυριως σε πολυ καλη τιμή,αυτο που εχω ακουσω ομως ειναι οτι η αντιπροσωπία που το επισκευαζει ειναι για τον Π...ο και αυτο ειναι κατι που με ανησυχει...βεβαια και εγω εχω ενα λαπτοπ που το εχω καπου 3,5 χρονια και εχει βγει σκυλος,πλιν ενα προβλημα που δεν μπορω να το φτιαξω λογο ανυπαρκτης αντιπροσωπιας,αλλα παρολα αυτα κανω την δουλεια μου...οποτε μπορει και αν το παρω να μην μου βγαλει κατι.. μετα με ενδιαφερει και λογο των καλων προδιαγραφων για gaming αλλα ο φιλος παραπανω ειπε κατι σκηνικα που δεν μου αρεσαν...
Nick_5920 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 παιδια ο σκληρος τρέχει στα 5400http://bestelacer.shops.nl/product/218295/?oid=4 εκτος και αυτο που βρηκα ειναι αλλη εκδοση,το εχω διαβασει και σε αλλα site που εψαξα...αυτο ηταν το πρωτο που βρηκα... το μηχανημα φαινεται πολυ καλο και κυριως σε πολυ καλη τιμή,αυτο που εχω ακουσω ομως ειναι οτι η αντιπροσωπία που το επισκευαζει ειναι για τον Π...ο και αυτο ειναι κατι που με ανησυχει...βεβαια και εγω εχω ενα λαπτοπ που το εχω καπου 3,5 χρονια και εχει βγει σκυλος,πλιν ενα προβλημα που δεν μπορω να το φτιαξω λογο ανυπαρκτης αντιπροσωπιας,αλλα παρολα αυτα κανω την δουλεια μου...οποτε μπορει και αν το παρω να μην μου βγαλει κατι.. μετα με ενδιαφερει και λογο των καλων προδιαγραφων για gaming αλλα ο φιλος παραπανω ειπε κατι σκηνικα που δεν μου αρεσαν... Όλα έχουν λυθεί με drivers. Ήταν απλά προβλήματα νεότητας
lamarko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 βρήκα 5920 με 2,4 επεξεργαστή με τα ιδια χαρακτηριστηκα με 1350 ή 1400.προσωπικά με τέτοιες τιμές και τέτοια χαρακτηριστικά η acer μαμαει
Starback Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 βρήκα 5920 με 2,4 επεξεργαστή με τα ιδια χαρακτηριστηκα με 1350 ή 1400.προσωπικά με τέτοιες τιμές και τέτοια χαρακτηριστικά η acer μαμαει Όσο θυμάμαι την αγορά των laptops η Acer πάντα είχε καταπληκτική σχέση τιμής-απόδοσης. Προσωπικά έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια 3 Acer και (ίσως ήμουν και πολύ τυχερός) δεν είχα κανένα πρόβλημα... ακόμα και πρόσφατα που πήρα laptop κατέληξα σε LG μόνο και μόνο για θέμα design...
Chris_Nik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ολα αυτα που λετε παιδια μια χαρα ειναι... Αλλα οταν το μηχανιμα σου ερχετε χαλασμενο και δεν σου το αλλαζουν.... Για εμενα μακρια ξανα απο την Acer
lamarko Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ολα αυτα που λετε παιδια μια χαρα ειναι...Αλλα οταν το μηχανιμα σου ερχετε χαλασμενο και δεν σου το αλλαζουν.... Για εμενα μακρια ξανα απο την Acer δηλαδη τι εγινε?απο πού το πήρες?τι έχει το λαπτοπ που πήρες?
Chris_Nik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Το πηρα απο το eshop.... Και απλα δεν ανοιγε απο το power buton.... Και ακομα περιμενω μετα απο 15 μερες...(service και καλα.... Χαλια ειναι παιδια τα πραγματα στην εταιρια.... Για εμενα μακρια απο την ACER....
islas canarias Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 τι vga εχει το συγκεκριμενο? σηκωνει παιχνιδιο τυπου bioshock, unreal 2007, κτλπ?
lamarko Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά προτείνω να στείλουμε μια ομαδική καταγγελία στην acer(κεντρική) για το Ελληνικό σέρβις...Να τους πούμε ότι δεν είναι καθόλου καλοί...Εγώ πάντως θα στείλω...
vaiostir Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Παραθέτω στο επισυναπτόμενο αρχείο τα διαμερίσματα του 5920 που αγόρασα το καλοκαίρι. Γνωρίζει κανείς ποιος ο ρόλος των δύο κρυφών διαμερισμάτων? Προσπάθησα να βάλω και τα xp δημιουργώντας άλλο διαμέρισμα αλλά δεν ήταν δυνατό να δημιουργήσω άλλο διαμέρισμα μιας και τα windows (όπως έμαθα μετά από πολύ ψάξιμο) δεν μπορούν να έχουν πάνω από 4 κύρια διαμερίσματα. Έχει βάλει κανείς και τα χπ μαζί μετά βιστα στον 5920?
vaiostir Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Παραθέτω στο επισυναπτόμενο αρχείο τα διαμερίσματα του 5920 που αγόρασα το καλοκαίρι.Γνωρίζει κανείς ποιος ο ρόλος των δύο κρυφών διαμερισμάτων? Προσπάθησα να βάλω και τα xp δημιουργώντας άλλο διαμέρισμα αλλά δεν ήταν δυνατό να δημιουργήσω άλλο διαμέρισμα μιας και τα windows (όπως έμαθα μετά από πολύ ψάξιμο) δεν μπορούν να έχουν πάνω από 4 κύρια διαμερίσματα. Έχει βάλει κανείς και τα χπ μαζί μετά βιστα στον 5920? Πιο καλή εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.