plintiriopiaton Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ΆΨΟΓΟ ACER μου το νέο...Παιδιά μην ακούτε περί σέρβις και ιστορίες όλα μπορούν να χαλάσουν ανά πάσα στιγμή..εγώ όπως είχα ξαναπεί πήρα κάτι που αν ήταν άλλη μάρκα θα μου έβγαινε 2100 Ευρώ. όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι επώνυμα. Αν πάλι προκύψει κάτι ας το ποσταρουμε εδώ να ξέρουμε τι γίνεται..πάντα μιλάω για το LAPTOP 5920 ACER SO FAR SO GOOD...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Παιδιά μην ακούτε περί σέρβις και ιστορίες όλα μπορούν να χαλάσουν ανά πάσα στιγμή.. πραγματι ετσι ειναι ,δεν υπαρχει κατι που δεν χαλαει,παντα κατι μπορει να τυχει
didymos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Βρε συ πλυντήριο πιάτων (άκου όνομα που βρήκες... τουλάχιστον είσαι μάρκας; ) ό,τι λέγεται για ένα καλό ή κακό laptop είναι στατιστικά. Δε μπορούμε να συγκεντρωνόμαστε σε μεμωνομένες περιπτώσεις. Κι εμένα το ACER μου μια χαρά δουλεύει, λίγο η ποιότητα κατασκευής είναι ΓΤΠ αλλά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα. Ωστόσο έχω ακούσει και διαβάσει για πολλές περιπτώσεις προβλημάτων με ACER και καμία για π.χ. Toshiba. Στατιστικά αν το δεις, δε μπορεί να είναι τυχαίο...
chiderboy Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Το πρόβλημα με την ACER δεν είναι στην αξιοπιστία ή στην ποιότητα κατασκευής αλλα στο service που παρέχει η εν λόγω εταιρία σε περίπτωση που κάτσει η στραβή... Προσωπικά για θα προτιμούσα κάποια άλλη εταιρεία όπως Toshiba για παρόμοια χαρακτηριστικά σε παρόμοια τιμή αλλα δε θα απεφευγα να πάρω ACER αν έβρισκα κάτι καλό σε καλή τιμή. Επίσης πιστεύω πως είναι πολλές οι εταιρείες με καλύτερο όνομα που είναι πολύ χειρότερες της ACER
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 και εγω αυτο πηρα και ειμαι υπερευχαριστημενος. για 1300 ευρω τα χαρακτηριστικα του ειναι αψογα. τωρα αμα κατσει καμια στραβη ηξερα οτι το ρισκαρω λιγο αλλα μου φανηκε πολυ καλη αγορα.
steve2810 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά, μιας που έχετε το laptop μπορεί κανείς να μου πει άμα ο δίσκος του ACER τρέχει στις 4200rpm ή στις 5400rpm???
papaki63 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ρε παιδιά, μιας που έχετε το laptop μπορεί κανείς να μου πει άμα ο δίσκος του ACER τρέχει στις 4200rpm ή στις 5400rpm??? SATA δισκος εστω και 2,5αρης στα 4200 δεν νομιζω να υπαρχει ...
cxmgp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 πως δεν υπαρχει, κανε μια αναζητηση στο google και θα βρεις
ergidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Βρε συ πλυντήριο πιάτων (άκου όνομα που βρήκες... τουλάχιστον είσαι μάρκας; ) ό,τι λέγεται για ένα καλό ή κακό laptop είναι στατιστικά.Δε μπορούμε να συγκεντρωνόμαστε σε μεμωνομένες περιπτώσεις. Κι εμένα το ACER μου μια χαρά δουλεύει, λίγο η ποιότητα κατασκευής είναι ΓΤΠ αλλά δε με ενοχλεί ιδιαίτερα. Ωστόσο έχω ακούσει και διαβάσει για πολλές περιπτώσεις προβλημάτων με ACER και καμία για π.χ. Toshiba. Στατιστικά αν το δεις, δε μπορεί να είναι τυχαίο... Στατιστικα ειναι σωστο διοτι αν σκεφτεις οτι τα περισσοτερα λαπτοπ που κυκλοφορουν ειναι εισερ τοτε φυσικα και τα πιο πολλα προβληματα ειναι εκει Η ντελλ πχ που πουλαει 1-2 φυσικα εχει λιγα προβληματα σερβιςς
papaki63 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 πως δεν υπαρχει, κανε μια αναζητηση στο google και θα βρεις σωστα ... ο σκληρος που εχει ειναι αυτος ... http://sdd.toshiba.com/main.aspx?Path=HardDrivesOpticalDrives/2.5-inchHardDiskDrives/MK2035GSS/SpecificationsMK2035GSSSpecs και ... τρεχει με 4200 ...
cxmgp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 και του πλαισιου τα 2 καινουργια φορητα με 200gb και 250gb hd , τρεχουν στις 4200rpm
andreas443 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Re pedia to pira kai ego alla i8ela na sas rwtiso kati pou paratirisa...Meta apo kana misaoro zestenete sto simeio sta aristera pou eine ta aytokolitakia tis nvidia ton vista kai tou epeksergasti kali ligo pano apo ta pliktra se ekeini tin meria...Vevea sto domatio den exo aircondition kai ekei tetoio kairo exo pano apo 33 va8mous sini8os.Mipos na to koitakso ayto eine provlima?
papaki63 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Ολα ζεσταινονται ... αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο το συγκεκριμενο μαλιστα ζεσταινεται συγκριτικα λιγο ... μην ανησυχεις ειναι φυσιολογικοτατο ... φτανει να μην καιει ... το δικο μου δουλευει 24/7 χωρις προβληματα 1 μηνα τωρα
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Re pedia to pira kai ego alla i8ela na sas rwtiso kati pou paratirisa...Meta apo kana misaoro zestenete sto simeio sta aristera pou eine ta aytokolitakia tis nvidia ton vista kai tou epeksergasti kali ligo pano apo ta pliktra se ekeini tin meria...Vevea sto domatio den exo aircondition kai ekei tetoio kairo exo pano apo 33 va8mous sini8os.Mipos na to koitakso ayto eine provlima? μην ανυσηχεις καθολου,το να ζεστενεται ενας φορητος ειναι απολυτα φυσιολογικο,δεν θα σε προβληματιζει καθολου αυτο,αναλογισου οτι ο φορητος εχει εξαρτηματα που εργαζονται σε υψηλες ταχυτητες και ανεβαζουν μεγαλες θερμοκρασιες,πχ επεξεργαστης μνημες και σκληροι δισκοι,τα οποια αυτα εργαζονται σε πανω απο 50 βαθμους κελισιου
Nick_5920 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Προβλήματα με το 5920 μου: 1) Όταν το αφήσω κλειστό και εκτός πρίζας για παραπάνω από μερικές ώρες, αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Εϊναι νεκρό. Ακόμα και αν το βάλω στην πρίζα πάλι δεν ανοίγει. Πάλευα 2 ώρες και δεν άνοιγε παρά μόνο όταν γούσταρε αυτό. Από τότε που αναβάθμισα το bios δεν το ξαναέκανε. 2)Ανοίγοντας το Laptop και μπαίνωντας στα windows ο σκληρός διαβάζει πολύ ώρα, τόσο που μου σπάει τα νεύρα. 3) Και το σημαντικότερο. Παίζοντας το rainbow six:lockdown μετά από λίγη ώρα με πετάει στα windows και λέει "lockdown.exe crash" και κάτι άλλα. Παίζοντας GTR2, ξαφνικά κολλάει σε ένα καρέ, κολλάει και ό ήχος ταυτόχρονα, μετά από λίγα Sec. η οθόνη σβήνει, και μετά ξεκολλάει και συνεχίζει κανονικά, αφού με έχουν περάσει όλοι οι αντίπαλοι, λες και το παιχνίδι συνέχιζε κανονικά. Κάποιες φορές με πετάει στα windows και βγάζει error "το πρόγραμμα οδήγησης της οθόνης σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία". Παρόμοια μου κάνει και στο WTCC. Έχω φάει τον κόσμο να βρω Driver για την 8600Μ GT, αλλά τίποτα. Τα 1 και 2, δεν είναι τίποτα, αφού το ένα λύθηκε, και το άλλο είναι αναμενόμενο λόγω σκληρού 4200rpm. Το 3 όμως μου έχει σπάσει τα νεύρα, αφού τρια παιχνίδια έχω βάλει μέσα όλα κι όλα, και στα τρια έχω πρόβλημα. Επίσης να αναφέρω οτί η πάνω αριστερή γωνία του Laptop, πραγματικά ΚΑΙΕΙ όταν παίζω κάποιο παιχνίδι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.