Bspus Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 To unlocker πρεπει να σου λεει το ονομα της διεργασιας που το εχει κλειδωσει. Πολυ περιεργο. Στη χειροτερη ψαξε το BartPE στο google. Θα το βρεις ευκολα, δωρεαν ειναι. Φτιαξε ενα live cd rescue environment και μπουταροντας με αυτο θα κανεις οτι θες. Για καλο και για κακο μην το σβησεις αμεσως, κρατα το καπου αλλου μεχρι να βεβαιωθεις οτι ολα ειναι ενταξει
v-tidus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Λοιπόν... Το ίδιο πρόβλημα είχε και ένας φίλος μου. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το limewire, να πας στην καρτέλα library, να βρεις το αρχείο και να το διαγράψεις από εκεί με δεξί κλικ. Γενικά έχει αρκετά τέτοια καλούδια το lime που μόνο έτσι βγαίνουν.
johnykim Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δοκίμασε και cut-paste στον κάδο.Μου έχουν διαγραφτεί πολλά αρχεία έτσι που δεν γινόταν τίποτα με <<απλό>> delete.Πάντως εγώ δεν ασχολήθηκα πολύ αφού δεν ήταν και κάποιος ιός.Έκανα delete μετά απο κάποιες μέρες και όλα οκ.Κάποια μα... των windows είναι που μετά περνάει.
geran Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 δοκιμασε να το σβησεις μεσα απο nero..πατας οτι θελεις να δημιουργησεις ενα iso cd ή dvd και απο εκει μεσω του browse δεξια βρισκεις το αρχειο που θες και πατας delete
indoli Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Τελικα το BartPE εδωσε την λυση. Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας
filtrohouana Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 ευτιχώς λυθηκε.. μου έχει τυχει και εμένα.. το είχα διαγράψει... είχα βέβαια αναγκαστεί να σβήσω όλο τον φάκελο που ήταν
zourlas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 tha mporouse kalista na empenes se console mode(px apo windows xp cd) na epilexeis repair kai na to sviseis me dosates edoles
badweed Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 αν και τα καταφερες να το σβησεις , ενας αλλος τροπος ειναι σε ασφαλη λειτουργεια , πας μεσω CMD (command prompt) γραφεις : attrib -s -h -r "ονομα αρχειου" και μετα del/f "ονομα αρχειου" αν δεν μπορεις να γραψεις το ονομα αρχειου μπορεις να μπεις στην παλια 8.3 λειτουργεια γραφοντας command μεσα απο cmd και το γυρνας στο παλιο D.O.S. ισως εκει τα πραγματα ειναι ποιο ευκολα
21century Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αν δεν το διαγραφεις με το Unlocker δοκιαμσε καθαρισμα γενικο στο συστημα σου με το Ccleaner 1.40 που ειναι συμβατο με τα Βιστα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.