Προς το περιεχόμενο

Δεν διαγραφεται το αρχειο

indoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα

Εχω ενα αρχειο στον σκληρο που κατεβασα απο το internet το οποιο θελω να το σβησω αλλα δεν με αφηνει.Μου βγαζει μυνημα οτι το αρχειο χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα.

Δοκιμασα το Unlocker αλλα τιποτα. Οπως επισης και στην Εκτελεση με cmd.

Εχετε καμια λυση;;

Δημοσ.

mpes me asfali leitourgeia kai sbistw.(exeis elpides)

ala an xrisimopieite apo programa isws uparksei problima meta.eisai sigouros oti den uparxei logos pou briskete ekei to arxeio???

mafe

:)

Δημοσ.

Δεν μπορω να το διαγραψω ουτε μετα το restart.

Με ασφαλη λειτουργια δεν δοκιμασα. Πως μπαινω σε safe mode?

Δημοσ.

επισης μπορεις να το ξεχασεις για μερικες μερες, δοκιμαζε να το σβησεις 2-3 φορες τη μερα, καποια στιγμη θα ξεμουλαρωσει. Αν τωρα προκειται για βεντετα μεταξυ του αρχειου και εσενα δοκιμασε τα παντα μεχρι να σβηστει το μ*********ο

Δημοσ.

Κατέβασε το Process Explorer, άνοιξέ το, πήγαινε Find -> Find handle or DLL, γράψε το όνομα του αρχείου που θες να σβήσεις και πάτα search. Έτσι μπορείς να βρεις ποιο πρόγραμμα το χρησιμοποιεί και να το σβήσεις.

Δημοσ.

Το ονομα του αρχειου ειναι: (アプリ) Microsoft Windows XP Professional ServicePack2 (純正SP2版・認証不要).rar

Δοκιμασα να το σβησω σε ασφαλη λειτουργια αλλα δεν καταφερα τιποτα.

Επισης δοκιμασα και το Process Explorer αλλα δεν βρηκα εφαρμογη που το χρησιμοποιει.

Ακομη να σας πω οτι οταν δοκιμαζω να το ανοιξω με το WinRar μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να φορτωθει.

Παιδια υπαρχει καμια λυση (εκτος το format) γιατι αρχιζει και με εκνευριζει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...