indoli Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Γεια χαρα Εχω ενα αρχειο στον σκληρο που κατεβασα απο το internet το οποιο θελω να το σβησω αλλα δεν με αφηνει.Μου βγαζει μυνημα οτι το αρχειο χρησιμοποιειται απο αλλο προγραμμα. Δοκιμασα το Unlocker αλλα τιποτα. Οπως επισης και στην Εκτελεση με cmd. Εχετε καμια λυση;;
nonilious Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 μηπως ειναι καποιο torrent και ειναι φορτωμενο στον client?
indoli Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δεν εχω ανοιχτο το client. Το Unlocker βγαζει οτι δεν μπορει να το διαγραψει
bymafe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 mpes me asfali leitourgeia kai sbistw.(exeis elpides) ala an xrisimopieite apo programa isws uparksei problima meta.eisai sigouros oti den uparxei logos pou briskete ekei to arxeio??? mafe
indoli Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δεν μπορω να το διαγραψω ουτε μετα το restart. Με ασφαλη λειτουργια δεν δοκιμασα. Πως μπαινω σε safe mode?
dimitris2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 prin arxisoun na fortwnoun ta windows patas to f8 gia na beis se safe mode
bymafe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Πες μα τί μορφή αρχείου είναι,θα βοηθήσει kai to onoma.... kai se pio semio briskete.... leme emeis twra....:mrgreen: mafe
disqualified Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 επισης μπορεις να το ξεχασεις για μερικες μερες, δοκιμαζε να το σβησεις 2-3 φορες τη μερα, καποια στιγμη θα ξεμουλαρωσει. Αν τωρα προκειται για βεντετα μεταξυ του αρχειου και εσενα δοκιμασε τα παντα μεχρι να σβηστει το μ*********ο
Aesmade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Κατέβασε το Process Explorer, άνοιξέ το, πήγαινε Find -> Find handle or DLL, γράψε το όνομα του αρχείου που θες να σβήσεις και πάτα search. Έτσι μπορείς να βρεις ποιο πρόγραμμα το χρησιμοποιεί και να το σβήσεις.
indoli Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Το ονομα του αρχειου ειναι: (アプリ) Microsoft Windows XP Professional ServicePack2 (純正SP2版・認証不要).rar Δοκιμασα να το σβησω σε ασφαλη λειτουργια αλλα δεν καταφερα τιποτα. Επισης δοκιμασα και το Process Explorer αλλα δεν βρηκα εφαρμογη που το χρησιμοποιει. Ακομη να σας πω οτι οταν δοκιμαζω να το ανοιξω με το WinRar μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να φορτωθει. Παιδια υπαρχει καμια λυση (εκτος το format) γιατι αρχιζει και με εκνευριζει;
iceman79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 dokimase na tou allakseis to onama. se afhnei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.