Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Mηπως εχεις συνδεσει τπτ ανεμιστήρια που εχουν και 3pin και 4pin συνδεση και στις 2 υποδοχες τους? Εγω ετσι την ειχα πατησει και δεν αναβε η μητρικη (δλδ ολο το pc)...
nikpar2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ολα ενταξη το τροφοδοτικο δεν εδινε ρευμα σας ευχαριστω ολους
nikolaos_ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Να το προχωρήσω το πρόβλημα... Από χθες το πρωί ανάβουμε το Pc στη δουλειά. Πατούμε το διακόπτη, γυρνά ο ανεμιστήρας μισό δευτερόλεπτο και στη συνέχεια σταματά, "σβήνει", δε μπουτάρει, δε λειτουργεί σκληρός δίσκος, αλλά το led του διακόπτη μένει αναμμένο. Ανοίγουμε το κουτί, μέσα η motherboard πεντακάθαρη, ανάβουν κάτι λαμπάκια της που δείχνουν ότι παίρνει ρεύμα. Κλείνουμε το τροφοδοτικό (έχει διακόπτη I/O) το led σβήνει. Ανοίγουμε το τροφοδοτικό, πατούμε το διακόπτη, η ίδια δουλειά. Ούτε μπιπ, ούτε τσεκάρισμα μνήμης, ούτε καν να μπει στο Bios. Υποθέτω ότι η motherboard κάτι έχει. Δε νομίζω να φταίει η θερμοκρασία στον ανεμιστήρα. Το σύστημα είναι 5ετίας pentium 4. Αλλάξαμε το τροφοδοτικό του πριν μια βδομάδα γιατί πέρασε υπέρταση και το χάλασε και δούλεψε κανονικά όλο αυτό το διάστημα, δηλ. 7 x 24 ώρες κυριολεκτικά! Δεν έχω προς το παρόν άλλα στοιχεία. Εγώ δεν ήμουν παρών την ώρα που έσβησε για πρώτη φορά. Ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε είναι ευπρόσδεκτο.
iL!aS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 mallon ftaiei to mobo. den exeis alli na dokimaseis;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.