Προς το περιεχόμενο

δεν αναβη το pc με τιποτα

nikpar2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια σημερα μου ηρθαν ολα τα πραγματα για το pc κατσαμε με ενα φιλο να το φτιαξουμε

που κανη αυτη τη δουλεια τα βαλαμε ολα και δεν αναβη με τιποτα γινετε να ερθη κενουρια μιτρηκη και να ειναι καμενι? αν δεν ειναι κατη σιμβατο δεν θα αναβε? αν μπορητε βοηθιστεμε με εχη φρικαρη

Δημοσ.

τσέκαρε ότι έχεις βάλει σωστά τα καλόδια ρεύματος στην mobo και στο κουτί.άν δεν ξέρετε πως μπαίνουν λέει το βιβλιαράκι της motherboard.

τώρα για να είναι καμμένη η μητρική λίγο δύσκολο.

δες αν έχετε βάλει και τον επεξεργαστή σωστά.

Δημοσ.

βασικα εγω δεν ξερω απο pc ο αντηροπος που μου το εφτιαξε εχη μαγαζι με pc και κανη αυτη τη δουλεια εκεινος μου ειπε οτι η ειναι η μιτρικη προβλιματικι και δεν αναβη η η καρτα μνιμης δεν ειναι σιμβατι και δεν αναβη

Δημοσ.

ειναι νεκρα τα παντα μονο οι ανεμιστιρες δουλευουν αν τους ενωσις μονους τους με το τροφοδοτικο

Δημοσ.

Σε ευχαριστω george_o/c

κουτι VB1000 Soprano Black

μιτρικη GIGABYTE P35C-DS3R

μνιμη Ram 2GB Kit DDR2 800MHz Elite

επεχεργαστι Core 2 Duo 6600

καρτα γραφικον ατι 1950 προ

τροφοδοτικο thermaltake purepower rx cable management 600w

και μια δοριφορικη καρτα digital rise pci sat dvb-s2/hdtv

Δημοσ.

απο το απογευμα τα βγαλαμε και τα βαλαμε 5 φορες δεν εκανε τυποτα σε καποια στυγμη λεμε ειναι χαλασμενο το τροφοδοτικο βαλαμε μια φισα στους ανεμιστιρες και δουλεψαν κανονικα. να ειναι χαλασμενο το μεγαλο καλοδιο που μπενη στη μιτρικη?

Δημοσ.

δεν εχη λαμπακι η μιτρικη για να καταλαβης αν δουλεψη χωρις τιποτα επανω

αν δεν ειχε μπη ο επεξεργαστισ σοστα δεν θα εκανε τιποτα η μιτρικη?

Δημοσ.
ρε φιλε την ορθογραφια θα κιταμε τωρα?εδω εδωσα 1000 ευρο και δεν ξερω τη γινετε αλλα εση βλεπις τα πραγματα απο απεξο και το μονο που σε νιαζι ειναι η ορθογραφια

καλά σόρρυ,μια παρατήρηση έκανα(επειδή νόμιζα ότι το κάνατε επίτηδες)...

δν είχα σκοπό να σε εκνευρίσω...πάντως χαλάρωσε,το πολύ-πολύ να δώσεις πίσω την μητρική γ αντικατάσταση...επειδή έχω πάθει κ γω παρόμοια νίλα με mo-bo...απλώς χαλάρωσε με πανικό δν βγαίνει τπτ...ελέγξτε ποιό κομμάτι έχει το πρόβλημα κ στείλ'το πίσω

Δημοσ.

συγα συγα περναη η ωρα και χαλαρονο το περνω αποφαση οτη η μιτρικι η το τροφοδοτικο παη για αλαγη ολα καλα

Δημοσ.

Αν τα πήρες όλα τα υλικά από ένα κατάστημα μπορείς να το δώσεις εκεί να το τσεκάρουνε.

Αν όχι ξεκίνα δοκιμές με κάποιο άλλο τροφοδοτικό για αρχή.

Αν τα έχετε συνδέσει όλα σωστά ( σιγουρέψου για τα pins που συνδέεται το power ) και δεν κάνει κανένα μπιπ όταν το ανάβεις mobo/cpu κοιτάς.

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...