nikpar2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Γεια σας παιδια σημερα μου ηρθαν ολα τα πραγματα για το pc κατσαμε με ενα φιλο να το φτιαξουμε που κανη αυτη τη δουλεια τα βαλαμε ολα και δεν αναβη με τιποτα γινετε να ερθη κενουρια μιτρηκη και να ειναι καμενι? αν δεν ειναι κατη σιμβατο δεν θα αναβε? αν μπορητε βοηθιστεμε με εχη φρικαρη
Xvipes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 τσέκαρε ότι έχεις βάλει σωστά τα καλόδια ρεύματος στην mobo και στο κουτί.άν δεν ξέρετε πως μπαίνουν λέει το βιβλιαράκι της motherboard. τώρα για να είναι καμμένη η μητρική λίγο δύσκολο. δες αν έχετε βάλει και τον επεξεργαστή σωστά.
nikpar2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 βασικα εγω δεν ξερω απο pc ο αντηροπος που μου το εφτιαξε εχη μαγαζι με pc και κανη αυτη τη δουλεια εκεινος μου ειπε οτι η ειναι η μιτρικη προβλιματικι και δεν αναβη η η καρτα μνιμης δεν ειναι σιμβατι και δεν αναβη
nikpar2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ειναι νεκρα τα παντα μονο οι ανεμιστιρες δουλευουν αν τους ενωσις μονους τους με το τροφοδοτικο
george_o/c Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 @nikpar ψυχραιμία, δεν ωφελεί σε τπτ το να εκνευρίζεσαι :wink: ... Δες το pm :wink:
nikpar2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Σε ευχαριστω george_o/c κουτι VB1000 Soprano Black μιτρικη GIGABYTE P35C-DS3R μνιμη Ram 2GB Kit DDR2 800MHz Elite επεχεργαστι Core 2 Duo 6600 καρτα γραφικον ατι 1950 προ τροφοδοτικο thermaltake purepower rx cable management 600w και μια δοριφορικη καρτα digital rise pci sat dvb-s2/hdtv
nikpar2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 απο το απογευμα τα βγαλαμε και τα βαλαμε 5 φορες δεν εκανε τυποτα σε καποια στυγμη λεμε ειναι χαλασμενο το τροφοδοτικο βαλαμε μια φισα στους ανεμιστιρες και δουλεψαν κανονικα. να ειναι χαλασμενο το μεγαλο καλοδιο που μπενη στη μιτρικη?
Pink_Panther Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Dokimase na stiseis to mobo ektos koutiou kai xoris na exeis enomenous sklirous dvd k pci kartes, na deis mono oti anavei k ftanei sto bios.
nikpar2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 δεν εχη λαμπακι η μιτρικη για να καταλαβης αν δουλεψη χωρις τιποτα επανω αν δεν ειχε μπη ο επεξεργαστισ σοστα δεν θα εκανε τιποτα η μιτρικη?
rotten crusader Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ρε φιλε την ορθογραφια θα κιταμε τωρα?εδω εδωσα 1000 ευρο και δεν ξερω τη γινετε αλλα εση βλεπις τα πραγματα απο απεξο και το μονο που σε νιαζι ειναι η ορθογραφια καλά σόρρυ,μια παρατήρηση έκανα(επειδή νόμιζα ότι το κάνατε επίτηδες)... δν είχα σκοπό να σε εκνευρίσω...πάντως χαλάρωσε,το πολύ-πολύ να δώσεις πίσω την μητρική γ αντικατάσταση...επειδή έχω πάθει κ γω παρόμοια νίλα με mo-bo...απλώς χαλάρωσε με πανικό δν βγαίνει τπτ...ελέγξτε ποιό κομμάτι έχει το πρόβλημα κ στείλ'το πίσω
nikpar2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 συγα συγα περναη η ωρα και χαλαρονο το περνω αποφαση οτη η μιτρικι η το τροφοδοτικο παη για αλαγη ολα καλα
heroicentaur Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μπορεις να παρης δυο τρεις φωτογραφιες στημενο το PC? Μηπως πετυχη κατι το ματι μας.
madsc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Αν τα πήρες όλα τα υλικά από ένα κατάστημα μπορείς να το δώσεις εκεί να το τσεκάρουνε. Αν όχι ξεκίνα δοκιμές με κάποιο άλλο τροφοδοτικό για αρχή. Αν τα έχετε συνδέσει όλα σωστά ( σιγουρέψου για τα pins που συνδέεται το power ) και δεν κάνει κανένα μπιπ όταν το ανάβεις mobo/cpu κοιτάς. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.