Προς το περιεχόμενο

iparxi tropos apo to net na vgaloume lefta

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όποιος έχει χρόνο μπορεί να κερδίσει κάποια χρήματα extra.

Μπορεις να μας πεις , περιπου ποσα ειναι αυτα και τι ωρα σου ρτωει , για να δουμε , εαν εχουμε την ωρα και φυσικα εαν αξιζει? Για παραδειγμα , εστω οτι γραφουμε σε αυτο της υπογραφης σου.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

electroasd, είμαι γραμμένος σε 50 περίπου site. Μόνος μου κερδίζω 30-40 $ το μήνα. Αφιερώνω 1 με 1.30 ώρα κάθε μέρα για να κλικάρω τα link τους. Επίσης σε κάθε site έχουν γραφεί κάτω από εμένα και 4-5 άτομα από τα οποία 3πλασιάζω το κέρδος μου.

Άρα το πόσο θα κερδίζεις είναι θέμα χρόνου που θα διαθέσεις αλλά και πόσων ατόμων θα γράψεις (και από το πόσο θα είναι και αυτά ενεργά). Αν γράψεις πολλά άτομα τότε θα βγάζεις πολύ καλά κέρδη. Αν έχεις πολλές ώρες τότε μπορείς να γραφτείς και σε άλλα site.

Δημοσ.

30-40 την μήνα απο 50 site = λιγότερο απο ένα euro ανά site το μήνα... μήπως είναι καλύετρα να αφιερωθείς σε ένα site και να χτίσεις εκει referals η όπως αλιώς λέγεται..?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.polytimesgnomes.gr/default.aspx?ref=Emarkban01

"Οι Πολύτιμες Γνώμες είναι μια υπηρεσία η οποία ΣΑΣ ανταμείβει κάθε φορά που συμμετέχετε σε μια δημοσκόπηση.

Κάθε φορά που συμπληρώνετε ένα από τα ερωτηματολόγιά μας, ο προσωπικός σας λογαριασμός θα αυξάνεται από 1,5 μέχρι και 3 ευρώ!

Όταν συμπληρώσετε τα 10 ευρώ, αυτόματα σας προσφέρουμε δωροεπιταγές γνωστών πολυκαταστημάτων, βιβλιοπωλείων, CD, DVD, και άλλα πολλά! "

ayto ti leei ?

to exei dokimasei kaneis?

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εκτος απο τις διαφημισεις να υπαρχει και ουσια. Ελπιζω οτι τουλαχιστον οι πληρωμες θα ειναι συντομες αλλα δεν μας περιγραφεις τον τροπο διεκπαιρεωσης..

Δημοσ.

Oi pliromes ginontai analoga me to posa xrimata exei diathesima o katoxos kathe site. Ipirxan fores pou plirothika se 5 lepta kai alles se 5-6 meres. Ta pio polla site plironoun meso paypal, alla meso e-gold, moneybookers, alertpay, kai alla se ola. An pas sti selida mou, gia kathe site dino plirofories pou plironei kai poso einai to elaxisto pou plironei.

Δημοσ.
http://www.polytimesgnomes.gr/default.aspx?ref=Emarkban01

"Οι Πολύτιμες Γνώμες είναι μια υπηρεσία η οποία ΣΑΣ ανταμείβει κάθε φορά που συμμετέχετε σε μια δημοσκόπηση.

Κάθε φορά που συμπληρώνετε ένα από τα ερωτηματολόγιά μας, ο προσωπικός σας λογαριασμός θα αυξάνεται από 1,5 μέχρι και 3 ευρώ!

Όταν συμπληρώσετε τα 10 ευρώ, αυτόματα σας προσφέρουμε δωροεπιταγές γνωστών πολυκαταστημάτων, βιβλιοπωλείων, CD, DVD, και άλλα πολλά! "

ayto ti leei ?

to exei dokimasei kaneis?

είμαι γραμμένος σε αυτό πολυυυ καιρό και τόσο καιρό μου έχει πει να απαντήσω μια φορά που και τελικά δεν την έκανα λογικά δεν έκανα τα κριτήρια μου.

εγώ στο μόνο που είμαι γραμμένος και βγάζω κάτι οχι πολλά χαρτζιλίκι είναι αυτό που κλικάρω διαφημίσεις.

Δημοσ.

http://www.secondlife.com/

Ορίστε ένα απ'τα πιο αξιόλογα site στο net που κυκλοφορούν και μπορούν να σου αποφέρουν πολλά κέρδη αρκεί να πάρεις απόφαση πως αυτό θα είναι η ζωή σου:) χεχε δεν το συνηστώ απλά έχω ακούσει ανθρώπους που έχουν βγάλει αρκετό κέρδος...(νομίζω αυτό είναι τo site το σίγουρο είναι το όνομα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...