filtrohouana Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Τι να πω... ωραίο topic..μόνο που θα έπρεπε να λέγεται:''Υπάρχει τρόπος να βγάζω λεφτά από το Internet μιας και βαριέμαι να δουλέψω και λιώνω μπροστά στο pc?(είμαι που είμαι τόσες ώρες μπροστά από μια οθόνη, τουλάχιστον να πέρνω κα λίγα λεφτα)?''.Λίγο μεγάλος τίτλος βέβαια.... το πουλας... Θεός!Ακόμα γελάω
searching Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Λοιπόν το site μου το μήνα Ιούνιο είχε έσοδα 1700 € και 600 € έξοδα με προοπτικές να βγάλουμε ακόμα περισσότερα. Αν το βλέπει κανείς και είναι από Ηράκλειο (εκεί θα έχει περισσότερα χρήματα) ή Ρέθυμνο και θέλει να δουλέψει εδώ είμαστε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να δουλέψουν.
21century Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εξαρταται και στο κοινο το οποιο απευθυνεται αλλα και την δομη του, παντως φαινεται οτι κανεις καλη δουλεια..
ALFR3D Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 esi file alfr3d vgazis idi pezo stixima ala den vgazo pola apo pote to stiixma theli mialo diladi ego den exo--------------------------------- apo pote ena pexnidi tsogou pou ine ola ftiagmrna theli mialo thema tixis ine ------------------- kathara ------------ esi ti les na min exo mialo tote pos sou grafo kai sou apanto loipon to phres teleiws lathos ,den yponousa ot den exeis myalo h tpt tetoio,genika milondas kai vlepondas afta pou mou exou pei atoma pou zoune apo ayto den einai mono tyxh alliws tha kerdiza ka egw 500+e se ena savat/ko,thelei kai ligo meleth to stoixhma ayto toso apla ps elpizw na vrethei kapoios tropos
gtr4460 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 filtrohouanaΤι να πω... ωραίο topic..μόνο που θα έπρεπε να λέγεται:''Υπάρχει τρόπος να βγάζω λεφτά από το Internet μιας και βαριέμαι να δουλέψω και λιώνω μπροστά στο pc?(είμαι που είμαι τόσες ώρες μπροστά από μια οθόνη, τουλάχιστον να πέρνω κα λίγα λεφτα)?''.Λίγο μεγάλος τίτλος βέβαια.... skepsou kai ligo prin pis oti dipoteskepspou oti afto to atomo pou kathete mprosta sto pc isos ine i moni tou diaskedasi kai apo ena provlima igias den mpori na metakinithi/eleossssss skepsou oti exi anagki kapia lefta esto kai ekato evro to mina gia na gini kala xana-eleossssssssssssss esena ama sou elegna na katsis teseris ores mprosta apo ena pc gi ana paris eneninta evro-tha eleges oxi kai then kathome oli mera xana eleosssssssssssssssssssssssssssss
gtr4460 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 akoma perimeno na do kai go opos kai ali pistevo pos vgazoume lefta apo tv-tuner
japetus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 akoma perimeno na do kai go opos kai alipistevo pos vgazoume lefta apo tv-tuner τι να δεις δηλαδη, εισαι σε μια περιοχη Α που παιζει το το καναλι Χ. Βαζεις το τιουνερ να βλεπει το Χ και το στριμαρεις στο ιντερνετ οπου ο αλλος που μενει στην περιοχη Β και δε το πιανει, μπορει να το δει μεσα απο το νετ που του το προσφερεις εσυ. Και θελει να πληρωσει για την υπηρεσια που του προσφερεις. Η οποια ειναι παρανομη γιατι το καναλι Χ εχει αδεια εκπομπης μονο στην περιοχη Α και οχι στην Β.
gtr4460 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 o kazanas to ipe na ipotheso milame gia sindromitika kanalia xefigame telios apo to thema
japetus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 και με τα συνδρομητικα το ιδιο... Αγοραζεις μια νομιμη συνδρομη και στριμαρεις παρανομα τις εκπομπες σε αλλους που θελουν να τις δουν και να πληρωσουν γι αυτο... Αλλα υποθετω το νοημα του θρεντ ειναι φυσικα πως να βγαλεις νομιμα χρηματα...
gtr4460 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 afto leo kai ego nomima xoris na exo site diko mou an dis to proto proto post tha katalavis me e-bay kali fasi gia polisis ala na elege kai kapios pos poulame i dimopratoume proionta vima vima
Teirecias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Φυσικα οπως εχω ξαναπει, πολλακις φοραδας, εδω μεσα υπαρχει και το site http://www.zirorisk.net αλλα προσωπικα δεν εχω καταφερει ακομα να καμω...πετυχεσα !!! :confused:
damiano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Λοιπόν το site μου το μήνα Ιούνιο είχε έσοδα 1700 ? και 600 ? έξοδα με προοπτικές να βγάλουμε ακόμα περισσότερα.Αν το βλέπει κανείς και είναι από Ηράκλειο (εκεί θα έχει περισσότερα χρήματα) ή Ρέθυμνο και θέλει να δουλέψει εδώ είμαστε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να δουλέψουν. τα έσοδα είναι από τις διαφημίσεις στο site??
getty Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Φτιάχνεις ένα team με 5 άτομα και επενδύετε σε κεφαλαιαγορές-χρηματαγορές. Αν είστε καλοί και αποκτήσετε διασυνδέσεις μπορεί να βγάζετε και λεφτά.
gtr4460 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 xana xefigame apo-to thema ox ox kathenas me ton pono tou
gtr4460 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 http://www.zirorisk.net psilo-moufa-feneteden xero
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.