Προς το περιεχόμενο

iparxi tropos apo to net na vgaloume lefta

gtr4460

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nai yparxei

agoraseis ena sait me megalo traffic kai vgazeis lefta apo ths diafimiseis.

leitourgei san mikrografeia enos tileoptikou kanaliou...

ego grafo pano gia aftous pou den exoun

site

Δημοσ.

to pio aplo einai to stoixhma,katse diavase apo to net ola ta nea pou kykloforoun epi ena xrono kai meta tha eisia etoimos na pekseis,kai ama sou kovei kai exeis ligh tyxh tha vgazeis poly kala lefta

Δημοσ.

esi file alfr3d vgazis idi pezo stixima ala den vgazo pola apo pote to stiixma theli mialo diladi ego den exo

---------------------------------

apo pote ena pexnidi tsogou pou ine ola ftiagmrna theli mialo

thema

tixis ine

-------------------

kathara

------------

esi ti les na min exo mialo tote pos sou grafo kai sou apanto

Δημοσ.

Ξέφυγε το θέμα τελείως!!Σε λίγο θα πέσουν και μπινελίκια :)

Εγώ πάντως θέλω να μάθω πως να βγάλω λεφτά από το TVTuner!

Ο καθένας με τον πόνο του....:)

Δημοσ.

alex2005

mazi sou

-------------------

sori gia prin xefiga ligo ala den ine dinaton na mou les re file ALFR3D

oti to stixima theli mialo ektos an esena sta svirizi kanenas mesa apo kamia eteria kai konomas

an ine

dose

kai

se

mas

tpt

kalo

Δημοσ.

Παιδία δεν βγάζει κάνεις λεφτά από διαφημίσεις…

Εγώ έχω ένα site και έχω πάει και βρει μεγάλες εταιρίες και θέλουν να έχω πάνω από 150 000 επισκέπτες για να μπουν σαν χορηγοί και εγώ βρίσκομε στους 80 000. Με το Google έβγαζα 200 με 300 euro (500 + click)τώρα πλέον δεν βγάζω ούτε 90 με (700 + Click) οπότε δεν υπάρχει τρόπος.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει όχι. Μόνο διαβάζωντας mail (έχεις ανάγκη τόσο πολύ 5,10 cents τη μέρα? :cry:) και παίζοντας στοίχημα όπως είπε ο προηγούμενος φίλος.

Διαφορετικά αγοράζεις domain + hosting και ξεκινάς επαγγελματικά με κάποιο δικό σου σχέδιο

Δημοσ.
Παιδία δεν βγάζει κάνεις λεφτά από διαφημίσεις…

Εγώ έχω ένα site και έχω πάει και βρει μεγάλες εταιρίες και θέλουν να έχω πάνω από 150 000 επισκέπτες για να μπουν σαν χορηγοί και εγώ βρίσκομε στους 80 000. Με το Google έβγαζα 200 με 300 euro (500 + click)τώρα πλέον δεν βγάζω ούτε 90 με (700 + Click) οπότε δεν υπάρχει τρόπος.

gia ayto agorazeis ena sait me 300.000 episkeptes kai pano kai mazi me auto kai tis simfonies ton diafimiseon steis megaliteres etairies

me ependish 20.000 euro vgazeis peripou 1500 kathara ton mina...oxi kai askima

aposbesh se 13 mhnes....

fisika kai vgazeis....einai to mellon

Δημοσ.

καλά μιλάμε κουφάθηκα με όλα αυτά που διάβασα και άντε η πρόταση του neox

να στέκει λίγο αλλα θα πρέπει να χώσεις πολύ βαθιά στην τσέπη το χέρι και να έχεις πολλές τράπεζες πάνω από το κεφάλι σου όλοι από χαμηλά ξεκίνησαν αδέρφια μου και μετά ανέβηκαν το εύκολο χρήμα είναι απληστία ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...