haHa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 dld egw pou parigila to 5920 to aspire tis acer tha exw provlima me tis 4200?sernonte ta vista me tetio disko? exei kai turbo memory vevea.... Θα σερνονται τα vista ή οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο. Οι σκληροι 4200 στροφων ειναι απλα αθλιοι.
irahara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Οι σκληροί των 4200 rpm για τα σημερινά δεδομένα είναι απλά απαράδεκτοι και φαντάζομαι ότι θα πρέπει οι εταιρίες να τους αγοράζουν πάμφηνα.
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Σερνεται το laptop και νομιζω οτι δεν φταιει ο δισκος.. Μηπως φταινε τα Vista; Ακομα και στο decrypt αργει.. Δεν μοιαζει για laptop τελευταιας τεχνολογιας.. Xp μπορω να βαλω; Ή θα εχω προβλημα με το Directx10;
panos_1979gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ρε παιδια εμενα το μηχανημα που το εχω κοντα 1 μηνα το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι αργει λιγο στις εγκαταστασεις προγραμματων (οπως nero,office 07) και παιχνιδιων.ουδεν κολλημα.ειδικα στα παιχνιδια μεχρι τωρα κανενα παραπονο.κατι lost planet,mcrae dirt κ.α. με πολυ μικρες παραχωρησεις σε γραφικα τα παιζει ανετοτατα.μετατροπη ταινιων με το ConvertXtoDVD σε 30 λεπτα την εχει ετοιμη και εγγραφη σε αλλο ενα δεκαλεπτο.δουλευει κανονικοτατα.φιλε luxx κατι δεν παει καλα με το μηχανημα σου.
Luxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Προχθες διαπιστωσα οτι δεν μου δωσανε το μοντελο που ζητησα. Εχει 2 μοντελα. Το ενα με 200αρι σκληρο στις 5400 στροφες και με μεγαλυτερη αναλυση οθονης και το αλλο με σκληρο 160αρι με 4200 στροφες, μικροτερη αναλυση και 200 ευρω φθηνοτερος. Εγω εχω το δευτερο μοντελο. Εσυ μπορει να εχεις το πρωτο μοντελο, που ειναι λιγο καλυτερο. Παντως σημερα εκανα καθαρη εγκατασταση των xp και ολα ειναι τζαμι πια. Κανενα κολλημα σε παιχνιδια και εφαρμογες. Μονο λιγο αργει στις μετακινησεις αρχειων, αλλα καμμια σχεση με πριν. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ VISTA!!!
panos_1979gr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 το δικο μου ειναι με 200αρι σκληρο αλλα για να σιγουρευτω για τις στροφες πως μπορω να δω στις ποσες στροφες δουλευει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.