Προς το περιεχόμενο

Αγορα ASUS G2S-7R024C

panos_1979gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τον παρακάτω φορητό και τον περιμένω απο μέρα σε μέρα.Απλά θα ήθελα μερικές γνώμες για το αν αξίζει το μηχάνημα και κατά πόσο θα αντέξει χρονικά περίπου σύμφωνα με τα "εξαρτήματα" που έχει πάνω.Ευχαριστώ πολυ.

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?10839

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σημερα ηρθε αυτο το laptop στο σπιτι των γονιων μου. Το Σαββατο θα μου το στειλουν και θα πω εντυπωσεις..

Δημοσ.

Πολύ ακριβό κατά τη γνώμη μου, ειδικά με τον δίσκο στις 4200στροφές που κατα πάσα πιθανότητα έχει και κρύβει επίτηδες ακόμα και στο site της.

Τον ίδιο δίσκο φοράνε και τα νέα A7S laptop της ASUS και ήταν ο βασικός λόγος που την απέριψα.

Θα σέρνεται το μηχάνημα με τέτοιο δίσκο

Δημοσ.

Λογικά γίνεται ρε συ Panos αλλα αμα είναι να σκάσεις 2χιλιάρικα για ένα laptop και μετά να θες να δώσεις κι αλλα για δίσκο της προκοπής, επειδή δεν της έφτασαν τα 2χιλιάρικα της ASUS να βάλει έναν σωστό, ειναι βλακεία νομίζω.

Εκτός αυτού χάνεις μάλλον και την εγγύηση.

Δημοσ.

an exereseis ton disko to mhxanhma einai polu kalo !! sigoura den tha exei thn apodosh pou tha eixe me enan 5400 h me enan 7200 !! gia thn egguhsh den xero an thn xaneis h oxi !! prepei na rothseis tous idious !!

Δημοσ.

ενας σκληρος δισκος 2.5" ταιριαζει σε ολους τους φορητους η υπαρχουν συγκεκριμενα μοντελα για συγκεκριμενους φορητους?

Δημοσ.

Δες κατ' αρχήν αν σε ικανοποιεί ο δίσκος και αποφασίζεις.

Εμένα ακόμα και στις 5400στροφές στο δικό μου HP Pavilion μου φάνηκε αργός σε σχέση με τον δίσκο που έχω στο desktop.

To HDtune μου βγάζει ένα average γύρω στα 35mbytes/sec όταν στον desktop στις 7200στροφές φτάνω τα 55mbytes/sec average.

HDbenchmark.jpg

Φαντάσου τώρα στις 4200στροφες τί θα γινεται...

Ταιριάζουν όλοι οι δίσκοι 2,5'' αρκεί να μην είναι πχ ata αντί για SATA.

Πρόσεχε όμως γιατί τα νέα laptops δεν έχουν dvd με το λειτουργικό και τα προγραμματα, αλλα είναι όλα μέσα σε ένα κρυφό partition στον δίσκο.

Έτσι θα πρέπει να κάνεις πρώτα κάποια restoration disks πριν αλλάξεις δίσκο.

Επίσης οι δίσκοι στις 7200στροφές είναι αρκετά ακριβοί και με μικρές χωρητικότητες (80-100GB)

Δημοσ.
Τον αγόρασε ήδη είπε το παιδί!

το τι εκανε το παιδι ειναι δικο του θεμα....

αυτη ειναι η γνωμη μου για το συγκεκριμενο laptop....

για τονισω οτι η τιμη του ειναι αδικαιολογητα υψηλη....:-D:-D:-D

ελπιζω να σε καλυψα....και αν δεν καταλαβαινεις τι λεω να ρωτας ! για σενα θα κανω μια εξαιρεση και θα σε απανταω....πραγμα που βαριεμαι αφανταστα -να δινω εξηγησεις -....:mrgreen:

Δημοσ.

Δλδ οταν λεμε οτι θα ειναι αργος, σε ποιες λειτουργιες αναφερομαστε; Εγκατασταση, εκτελεση, μετακινηση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...