ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 είμαι περίεργη αν κάτι άλλαξε από τότε που το έψαξα εγώ: ξέρετε να δίνει κάποια από τις εταιρείες κινητής κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί πως δεν έχει ο πρωην συνδρομητής καμιά οφειλή προς αυτήν? δεν θα έπρεπε να δίνουν κάτι τέτοιο όταν κάποιος το ζητά? ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν.
mariosCS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 είμαι περίεργη αν κάτι άλλαξε από τότε που το έψαξα εγώ: ξέρετε να δίνει κάποια από τις εταιρείες κινητής κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί πως δεν έχει ο πρωην συνδρομητής καμιά οφειλή προς αυτήν? δεν θα έπρεπε να δίνουν κάτι τέτοιο όταν κάποιος το ζητά? ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιους μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν. απ' ότι θυμάμαι, πέρσυ το καλοκαίρι που έκανα διακοπή ΤΙΜ, τους ρώτησα το ίδιο που διερωτάσε κι εσύ ... και δε θυμάμαι να μου δώσαν κάποιο χαρτί, παρά μόνο μια απόδειξη , ότι έδοσα κάποια χρήματα γιατί δεν είχε λήξη το συμβόλαιο, και τη διαβεβαίωση της κοπέλας, ότι δε γίνεται κανένα λάθος και μπλα μπλα...
ana_mas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Από όσο γνωρίζω και εγώ από πρόσφατη διακοπή συμβολαίου στην Cosmote δεν μου έδιναν ένα χαρτί που να πιστοποιεί ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς στην εταιρεία. Όπως με ενημερωσαν μάλιστα ότι δεν υπάρχει πουθενά μέσα στις διαδικασίες της εταιρείας μια τέτοια κίνηση για έκδοση επιβεβαίωση οφειλών για παροχή υπηρεσιων από την εταιρεία. Το μόνο που μπορούσαν είναι να γινόταν κατ' εξαίρεση έκδοση χρεωπιστωτικών από την αρχή του συμβολαίου μέχρι την λήξη του κάτι είναι και αυτό....
antreaslam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 δυστυχώς, δε δίνουν κανένα τέτοιο χαρτί,το έχω ζητήσει κ εγώ.... οι δικαιολογίες είναι οι γνωστές...ηλιθιες δικαιολογίες!
ATG Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Αφου γινει διακοπη, βγαινει ο τελευταιος εκαθαριστκος λογαριασμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.