odygr02 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 antoistoixo proion tha vreis sto zxpro.com poli kales times
Don_Quixote Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2002 Ευχαρίστω για την βοήθεια παιδιά. Τελικά παρήγγειλα το ίδιο προίον αλλά της QDI . Μόλις το πάρω στα χέρια μου θα σας γράψω λεπτομέρειες. apoc: Έχεις δίκιο για το ποσό μνήμης.Αυτό που παρήγγειλα είναι 128MB.
Don_Quixote Δημοσ. 7 Ιουνίου 2002 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2002 Σκέφτομαι να αγοράσω το EasyDisk (Removable USB Flash Memory)και θα ήθελα την γμώμη σας. Αν το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ας αναφέρει μερικά πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα. Ευχαριστώ.
apoc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2002 Φιλε στη δουλεια το προμηθευτικε ο προισταμενος μου ενα παρομοιο...δεν πρεπει να ειναι το συγκεκριμενο...παντος γενικα σχολια πολυ καλα...ειναι πολυ γρηγορο..πολυ καλη διαμεταγωγη δεδομενων απο δισκο σε αυτο...αναγνωριζεται αμεσως σαν removable δισκος απο τα WIn2000/XP (τουλαχιστον σε αυτα ημουν μαρτυρας) ...πολυ χρησιμο gadget , βεβαια λιγο τσουχτερες τιμες..αλλα για καποιον που θελει να μεταφερει data , απλα γρηγορα και χωρις να κουβαλαει πολλα πραγματα ειναι πολυ χρησιμο! Αυτο που εχω να σου προτεινω εινια να παρεις καποιο που να εχει καποιο σεβαστο ποσο μνημης πανω ετσι ωστε να εκεμεταλευτεις καλυτερα τα οποια του πλεονεκτηματα σαν "κινουμενο δισκος" . Καλες αγορές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.