Raynover Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 τι ακριβως ειναι το opengl που μου το ζηταει οταν παταω να παιξω το riddick; πηγα να το κατεβασω αλλα το μονο που βρηκα ηταν ενα αρχειο opengl95.exe το τρεχω και μου πεταει κατι ακυρα αρχεια...(πρωτα το τρεχει σε ms dos και επειτα το κανει αυτο) και το χειροτερο ειναι οτι τωρα αυτο το αρχειακι δε σβηνει με τπτ ακομα και υστερα απο επανεκκινηση μου λεει πως δε διαγραφεται γιατι χρησιμοποιειται απο αλλο χρηστη/προγραμμα plz βοηθηστε με και κυριως να διαγραψω αυτο πραγμα... υπαρχει τροπος;; α και κατι αλλο.. ζητα drivers για opengl 1.3 ή μεγαλυτερο...
hexenlord Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ti kartra grafikon ehis;to opengl (sidomia tou open graphic library) ine ena api pano sto opio trehoun diafores mihanes grafikon,kati opos to glide ke to d3d.I pio gnostes mihanes apo aftes ine oli i sira quake,sof ktl..
Raynover Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 βασικα εχω την 8600gt απο gainward αυτα με τις μηχανες γραφικων δεν τα πολυ ξερω... αν μπορεις να μου κανεις ενα link με το αρχειακι που θελω και τι πρεπει να κανω μετα θα με εφτιαχνες ;-) αν δεν κανω λαθος ειναι drivers αυτα που χρειαζομαι, ετσι δεν ειναι;;
hexenlord Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 pigene edo: http://www.opengl.org/ ke edo http://en.wikipedia.org/wiki/OpenGL ke mi rotas mono,diavase kiolas. filika pada.
Raynover Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 ναι το χω αυτο... παντως για το αλλο με αρχειακι τι να πω... πως να το βρω τουτο;; πρεπει να το διαγραψω και που λες στο opengl πηγα... δε βρηκα ακρη ειμαι περισσοτερο της διδασκαλιας και οχι της μελετης...
S2Katana Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Καλο παιχνιδι, αλλα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση δεν παιζει με τιποτα το αντιγραφο ασφαλειας μου!
RapidShade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Καλο παιχνιδι, αλλα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση δεν παιζει με τιποτα το αντιγραφο ασφαλειας μου! LOL... kalo! No offense, kalo!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Εχει κάποιο πρόβλημα το Riddick με το OpenGL. Μου έβγαζε κάποιο μήνυμα για αναβάθμισή του, και κατέβασα το αρχείο "Riddick EFBB - Nvidia openGL fix" και διορθώθηκε.
Raynover Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 file bassstarlet to katebasa to arxeiaki ayto alla den kanei tpt... to trexw kai moy leei oti "the game has crashed" epishs kamia idea gia to pws na diagrapsw ekeino to arxeio poy leei oti xrhsimopoieitai??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Υπόψην ότι το αρχείο αυτό είναι για κάρτες nvidia.
Raynover Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 nai to kserw, exw nvidia 8600gt ti prepei na kanw gia na energopoih8ei?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.