Προς το περιεχόμενο

Thermaltake Kandalf or Armor?

kergaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δίνω τη ψήφο μου στο Armor. Πιστεύω πως έχει καλήτερο airflow μιας και μπροστά είναι ανοιχτό από παντού και επίσης εγώ θέλω να βλέπω απευθείας τις συσκευές που συνδέω. Εννοώ ας πούμε ένα dvdrw, θέλω να βλέπω ότι τα λαμπάκια του είναι αναμένα. Επίσης μπορώ να βάλω ας πούμε ένα fan controler (λίγο απίθανο με τέτοιο κουτί, αλλά πειάνεις το σκεπτικό μου?)

Αυτό νομίζω δεν ισχύει, νομίζω είναι ολόιδια.

Αν θέλεις, στα rewies, εκεί που λέγαν για το Armor, συμπλήρωσα τη γνώμη μου, ρίξε μια ματιά.

Σαν να έχεις δίκιο φίλε μου, με το Kandalf δεν βλέπεις τίποτα μέσα, ενώ το armor είναι μονίμως ανοιχτό και βλέπεις τις συσκευές όπως π.χ. τα DVD...

Δημοσ.

Ούτε με το armor τα βλέπεις αυτά, αφού όλα τα λαμπάκια-κουμπάκια καλύπτονται από τα μικρά πορτάκια που έχει στο πλάι!

Εγώ έχω συνηθίσει πια την όψη του kandalf και το armor μου φαίνεται κάπως φτωχό, λειψό...

Δημοσ.
Ούτε με το armor τα βλέπεις αυτά, αφού όλα τα λαμπάκια-κουμπάκια καλύπτονται από τα μικρά πορτάκια που έχει στο πλάι!

Εγώ έχω συνηθίσει πια την όψη του kandalf και το armor μου φαίνεται κάπως φτωχό, λειψό...

Ναι ε? Δεν μπορείς να το λειτουργείς το Armor με ανοιχτά τα πορτάκια ώστε να βλέπεις τι γίνεται?

Σχετικά με το Kandalf, από ότι βλέπω στις photo, υπάρχει ενα panel μπροστά που γράφει thermaltake (την οποία ένδειξη την ανάβεις/σβήνεις κατά βούληση). Αυτό το panel δεν καλύπτει πλήρως όλες τις ενδείξεις από τα dvd, κλπ? Επιπλέον, αν δεν το θές πρέπει να το βγάζεις / βάζεις κάθε φορά?

Δημοσ.
Ναι ε? Δεν μπορείς να το λειτουργείς το Armor με ανοιχτά τα πορτάκια ώστε να βλέπεις τι γίνεται?

Σχετικά με το Kandalf, από ότι βλέπω στις photo, υπάρχει ενα panel μπροστά που γράφει thermaltake (την οποία ένδειξη την ανάβεις/σβήνεις κατά βούληση). Αυτό το panel δεν καλύπτει πλήρως όλες τις ενδείξεις από τα dvd, κλπ? Επιπλέον, αν δεν το θές πρέπει να το βγάζεις / βάζεις κάθε φορά?

μαν σου ειπα ειναι τρεις βιδες το ξηλωνεις και εχεις ενα πιο ποιοτικο αρμορ αυτο ειναι ολο.οταν το ανοιγεις ειναι ακριβως το ιδιο σε μεγαλυτερο μεγεθος. αυτο αν θες το ανοιγεις και βλεπεις τι γινετε απλα πραγματα.

Δημοσ.
μαν σου ειπα ειναι τρεις βιδες το ξηλωνεις και εχεις ενα πιο ποιοτικο αρμορ αυτο ειναι ολο.οταν το ανοιγεις ειναι ακριβως το ιδιο σε μεγαλυτερο μεγεθος. αυτο αν θες το ανοιγεις και βλεπεις τι γινετε απλα πραγματα.

Εδώ φαίνεται ότι ανοίγει πολύ εύκολα...

18jpgso5.th.jpg

Δημοσ.

Το ένα είναι αερόψυκτο και το άλλο υδρόψυκτο. Είναι από τα καλύτερα κουτιά και τα δύο και δεν υπάρχει σύγκριση. Εγώ πήρα το Armor λόγω εμφάνισης και για να μην έχω τη stock υδρόψυξη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο καλή όσο αν βάλω μια μελλοντικά.

Δημοσ.
Για πες για αυτό με την υδρόψυξη που έχεις, είναι καλό? Ψύχει CPU και κάρτα γραφικών? Χρειάζεται να προσθέτεις νερό ή κάποιο υγρό?

Με φοβίζει η εγκατάσταση κάπως...

καταρχας το κουτι ειναι τεραστιο!!! εχει πολυ καλους χωρους και πολι καλη ποιοτητα κατασκευης .ερχεται ετοιμο σε κιτ,μαζι με τα υγρα,βιδες,σωληνες..ολα.δυστηχως ψυχει μονο την cpu,το μοναδιο προβλημα ειναι οτι δεν εχει ανεμηστηρα να μπαινει ο αερας..οποτε καταλαβαινεις....αυτο προσπαθω να διορθοσω τωρα.κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Δημοσ.
καταρχας το κουτι ειναι τεραστιο!!! εχει πολυ καλους χωρους και πολι καλη ποιοτητα κατασκευης .ερχεται ετοιμο σε κιτ,μαζι με τα υγρα,βιδες,σωληνες..ολα.δυστηχως ψυχει μονο την cpu,το μοναδιο προβλημα ειναι οτι δεν εχει ανεμηστηρα να μπαινει ο αερας..οποτε καταλαβαινεις....αυτο προσπαθω να διορθοσω τωρα.κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

OK, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατέληξα τελικά στο Armor με τον πλαϊνό ανεμιστήρα των 25cm στο πλάι...

Δημοσ.
OK, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατέληξα τελικά στο Armor με τον πλαϊνό ανεμιστήρα των 25cm στο πλάι...

Ωραίος, μεγειά. ;)

Δημοσ.

ama thes kratas mono to psigio kai allazeis adlia kai perneis kai alla blocks alla den kserw an aksizei oikonomika

Δημοσ.
ama thes kratas mono to psigio kai allazeis adlia kai perneis kai alla blocks alla den kserw an aksizei oikonomika

το κουτι ειναι τεραστιο...οτι θες κανεις,οσα θες βαζεις,η ανλτια εχει θεωρητικα 600 l/h,τωρα θα βαλω και ενα block vga και θα δω θερμοκρασιες.... δοκιμαζεις και πας..εξαρταται αν κανεις o/c η απλα θες να εχεις υδροψυξη.το κακο με το κουτακι lcs ειναι οτι δεν περνει απο καπου αερα...πιστευω οτι και δευτερο block vga αντεχει με τα υπαρχον υλικα,απλα δεν ειναι τα μονα που ζεσταινονται μεσα σε ενα pc.το κουτακι εχει 1χ12mm και 2χ9mm που βγαζουν αερα.απο εμπρος δεν εχει κανεναν,μονο τα αφαιρουμενα πλαστικα 5 1/4 με εσωρερικη καλυψη αφρολεξ-φιλτρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...