kergaz13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Είμαι μεταξύ του Thermaltake Kandalf: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650593 και Armor: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650594 Βασικά είναι το ίδιο κουτί με άλλη "φάτσα". To 1ο μου αρέσει πιο πολύ σαν σχέδιο, αλλά επειδή είναι μονίμως ανοιχτό μπροστά, από οτι διαβάζω σε ξένα forums υποστηρίζουν κάποιοι ότι έχει καλύτερο εξαερισμό από το άλλο που είναι κλειστό. Τι πιστεύετε, θα έχουν ουσιαστική διαφορά? Δεν μπόρεσα να βρω κάποιο συγκριτικό τεστ μεταξύ των δυο...
sleepy_head Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δεν μπορείς να το αφήσεις ανοικτό το armor μπροστά ή να βγάλεις τα παράθυρα (βέβαια θα μου πεις μετά γιατί να το πάρεις εάν θα τα βγάλεις...)?
nik00ss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 με λιγα χρηματα ακομα περνεις και το lcs .υδροψυκτο και πολυ καλο.αυτο εχω. και τα δυο παντως απο αυτα που γραφεις ειναι τεραστια και εχουν πολυ καλους χωρους.οσο για τον αερισμο και τα 2 το ιδιο ειναι.πισω απο καθε πλαστικο καλυμα 5 1/4 υπαρχει κατι σαν σφουγκαρακι-φιλτρο και οπωσ καταλαβαινεις αυτα κοβουν κατα πολυ την εισοδο του αερα.Ενα πλαινο με 25cm ανεμηστηρα βοηθα παρα πολυ αλλα κοβει την θεα του παλινου....διαλεξε.
1980 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Είμαι μεταξύ του Thermaltake Kandalf: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650593 και Armor: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650594 Βασικά είναι το ίδιο κουτί με άλλη "φάτσα". To 1ο μου αρέσει πιο πολύ σαν σχέδιο, αλλά επειδή είναι μονίμως ανοιχτό μπροστά, από οτι διαβάζω σε ξένα forums υποστηρίζουν κάποιοι ότι έχει καλύτερο εξαερισμό από το άλλο που είναι κλειστό. Τι πιστεύετε, θα έχουν ουσιαστική διαφορά? Δεν μπόρεσα να βρω κάποιο συγκριτικό τεστ μεταξύ των δυο... η μουρη του κανταλφ ξηλωνετε με πεντε βιδες και εχεις ενα αρμορ με μεγαλυτερους χωρους.
overclockerd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εμένα μου άρεσαν και τα δύο αλλά θα επέλεγα το Kandalf γιατί μου αρέσει πιο πολύ η "Μούρη" του!
george_o/c Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Τα ίδια κουτιά είναι απλά με διαφορετική πρόσοψη... Και επειδή η πρόσοψη του Kandalf πραγματικά με τρελαίνει :wink:, +1 στο Kandalf :grin:
kostasSTi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Εγώ έχω Kandalf, οπότε δε χρειάζεται να πω τι ψηφίζω.... ;-)
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 την προσοψη του κανταλφ για μενα την καταστρεφει αυτη η αηδια που εχουνε βαλει να αναβοσβηνει ,σαν φωτεινη επιγραφη τελειωμενη στον δρομο ειναι , αν δεν εχει αυτο θα ηταν αψογη εγω μονο πεντε μερες αντεξα να το βλεπω αυτο μετα την ξηλωσα....
RoRo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 την προσοψη του κανταλφ για μενα την καταστρεφει αυτη η αηδια που εχουνε βαλει να αναβοσβηνει ,σαν φωτεινη επιγραφη τελειωμενη στον δρομο ειναι , αν δεν εχει αυτο θα ηταν αψογη εγω μονο πεντε μερες αντεξα να το βλεπω αυτο μετα την ξηλωσα.... Δεν χρειαζόταν να το ξηλώσεις Είχαν προβλέψει και απλά πατούσες ένα κουμπάκι και σταματούσε! +1 στο Kandalf μιας και με συνόδευε επάξια περίπου 1 χρόνο.
kostasSTi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Χαχαχα!!! Ρε συ 1980, αφού έχει διακοπτάκι εσωτερικά το κουτί για να ανάβει, να αναβοσβήνει ή να σβήνει!
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 το ξερω ρε παλικαρια οτι ειχε διακοπτη απλα με εκνευριζε γενικα μου θυμιζε ταμπελα ακομα και κλειστο.
kergaz13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 με λιγα χρηματα ακομα περνεις και το lcs .υδροψυκτο και πολυ καλο.αυτο εχω.και τα δυο παντως απο αυτα που γραφεις ειναι τεραστια και εχουν πολυ καλους χωρους.οσο για τον αερισμο και τα 2 το ιδιο ειναι.πισω απο καθε πλαστικο καλυμα 5 1/4 υπαρχει κατι σαν σφουγκαρακι-φιλτρο και οπωσ καταλαβαινεις αυτα κοβουν κατα πολυ την εισοδο του αερα.Ενα πλαινο με 25cm ανεμηστηρα βοηθα παρα πολυ αλλα κοβει την θεα του παλινου....διαλεξε. Για πες για αυτό με την υδρόψυξη που έχεις, είναι καλό? Ψύχει CPU και κάρτα γραφικών? Χρειάζεται να προσθέτεις νερό ή κάποιο υγρό? Με φοβίζει η εγκατάσταση κάπως...
Tzimmys Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Εγώ δίνω τη ψήφο μου στο Armor. Πιστεύω πως έχει καλήτερο airflow μιας και μπροστά είναι ανοιχτό από παντού και επίσης εγώ θέλω να βλέπω απευθείας τις συσκευές που συνδέω. Εννοώ ας πούμε ένα dvdrw, θέλω να βλέπω ότι τα λαμπάκια του είναι αναμένα. Επίσης μπορώ να βάλω ας πούμε ένα fan controler (λίγο απίθανο με τέτοιο κουτί, αλλά πειάνεις το σκεπτικό μου?) μουρη του κανταλφ ξηλωνετε με πεντε βιδες και εχεις ενα αρμορ με μεγαλυτερους χωρους.__________________ Αυτό νομίζω δεν ισχύει, νομίζω είναι ολόιδια. Αν θέλεις, στα rewies, εκεί που λέγαν για το Armor, συμπλήρωσα τη γνώμη μου, ρίξε μια ματιά.
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Για πες για αυτό με την υδρόψυξη που έχεις, είναι καλό? Ψύχει CPU και κάρτα γραφικών? Χρειάζεται να προσθέτεις νερό ή κάποιο υγρό? Με φοβίζει η εγκατάσταση κάπως... το lcs εχει ενσωματομενο το ψυγειο αν θυμαμαι καλα στο μπροστινο μερος και αυτο εμποδιζει την ροη του αερα το ειχα διαβασει σε ενα δυο review.
1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Εγώ δίνω τη ψήφο μου στο Armor. Πιστεύω πως έχει καλήτερο airflow μιας και μπροστά είναι ανοιχτό από παντού και επίσης εγώ θέλω να βλέπω απευθείας τις συσκευές που συνδέω. Εννοώ ας πούμε ένα dvdrw, θέλω να βλέπω ότι τα λαμπάκια του είναι αναμένα. Επίσης μπορώ να βάλω ας πούμε ένα fan controler (λίγο απίθανο με τέτοιο κουτί, αλλά πειάνεις το σκεπτικό μου?) Αυτό νομίζω δεν ισχύει, νομίζω είναι ολόιδια. Αν θέλεις, στα rewies, εκεί που λέγαν για το Armor, συμπλήρωσα τη γνώμη μου, ρίξε μια ματιά. εχει μεγαλυτερους χωρους τσεκαρε το. νομιζω δηλαδη. ενα μεγαλυτερο αρμορ ειναι με διαφορετικη προσοψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.