pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Παίδες,έδεσα τα πάντα στο νεο PC (cpu: Q6600, mobo: asus p5k deluxe, gpu: 8800 gts, νέο δίσκο..) θέλω να κάνω install τα windows αλλά δεν μπορώ να κάνω boot το cd... έχω αλλάξει κάποιες ρυθμήσεις στο BIOS αλλά δεν βλέπω κάποιο αποτέλεσμα... γιαυτό θα ήθελα να μου πείτε πως να ρυθμίσω το BIOS...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Πας στο Boot Devices Priority, και βαζεις 1st boot device το cd rom.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Το έκανα και δεν κάνει τίποτα. Μου βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα. "Reboot and select proper boot device or insert Boot Media in selected Boot Device and press any key" _ _ _ .... Ti γίνεται?
Xdanger Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 αυθεντικός είναι δίσκος, αν όχι είναι γραμμενος μαζί με το boot, το εχεις δοκιμασει σε άλλο pc?
pappous_soulis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Βασικά,όταν κάνω εκκίνηση χωρίς να μπω bios σταματάει και μου λέει να κάνω setup με το F1 ή να κάνω load τα default values και να συνεχίσει έτσι. Ότι και να κάνω στο τέλος κολάει και μου βγάζει εκείνο το μήνυμα. Επίσης όταν κάνω reboot το PC δεν δίνει σήμα στην οθόνη και ο επεξεργαστής δεν φαίνεται να λειτουργεί,ούτε το drive. Περίεργα πράγματα... αυθεντικός είναι δίσκος, αν όχι είναι γραμμενος μαζί με το boot, το εχεις δοκιμασει σε άλλο pc? Δεν σε κατάλαβα,διατύπωσε το καλύτερα :/
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 ε πήγαινε σε κανένα γνωστό να σου τηγανίσει κανένα που θα ξέρεις ότι λειτουργεί σίγουρα και μετά βλέπουμε ρεύματα τα έχεις βάλει όλα σωστά ? νομίζω θέλει 8Pin στην τροφοδοσία του cpu σου έχεις βάλει 2 4πινα ?
gang Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 έλα εντάξει λύθηκε το πρόβλημα ... δεν είχε πατήσει καλά το καλώδιο δεδομένων του cd drive... ty παίδες ολους
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Και η ρύθμιση εκείνη στο BIOS που φαινόταν άσχετη (δεν την θυμάμαι) Ευχαριστώ παιδιά
etheo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Πολύ καλο link για review και ρυθμίσεις για το P5K Deluxe είναι και το http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=144199
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.