GE1980 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Έχω ένα λάπτοπ Αmilo, στο οποίο έχει σπάσει το αριστερό κυλινδρικό πλαστικό, στο οποίο στηρίζεται η οθόνη. Απ' ό,τι είδα service για Fujitsu έχουν η pcsytems, η pansystems και η αλμάν. Σε ποια από τις τρεις να πάω; Ξέρετε πόσο κοστίζει περίπου μια επισκευή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
21century Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Ασχετες οι εταιρειες και σου σπανε τα νευρα. Προτιμησε την πρωτη γιατι οι αλλες ειναι Α-Λ-ΜΑΝ...
basilis5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 pc systems χρεωνε μεχρι πριν λιγο καιρο 50+φπα μονο τον ελεγχο
shylock Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 leoforo pentelis sthis arxes tis kapou ekei ton eixa paei egw otan mou eixe xalasei einai i antiprwswpia ths fujitsu ekei
GE1980 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 pc systems χρεωνε μεχρι πριν λιγο καιρο 50+φπα μονο τον ελεγχο Tζάμπα πράγμα δηλαδή....Τι καραγκιοζιλίκι είναι αυτό με τον έλεγχο της ζημίας! Δυό φορές αναγκάστηκα να το πάω στη Γαλλία και δεν μου πήραν τίποτα για τον έλεγχο...
RapidShade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Fujitsu-Siemens... Service & Quality my @ss (IMHO)...
cervantes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 egw pantws to eixa paei kapou ston agio stefano (h enallaktikh lush htan to menidi) gia na mou alaksoun to dvd recorder kai ekanan ena mhna... sigoura to epomeno laptop den 8a einai fujitsu...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 δωστο οπου θελεις και στις τρεις θα πληρωσεις το ιδιο,βρες ποια ειναι ποιο κοντα σου και αστο τους,εξαλλου εχεις σπασμενο ενα εξωτερικο πλαστικο που αλλαζει ευκολα.οσο για την ελαχιστη χρεωση δεν σχολιαζω κατι διοτι στο εξωτερικο ειναι δεδομενη και δρομολογημενη απο τις ιδιες εταιριες που παραγουν τα λαπτοπ και οχι απο τις εταιριες που κανουν σερβις,
basilis5 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 στο εξωτερικο δινει και 2 χρονια η φουτζιτσου εγγυηση..αλλα εδω κρυβονται πισω απο γραφειοκρατιες...
cxmgp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 δοκιμασε πρωτα τις 2 πρωτες, γιατι στην αλμαν ειναι σιγουρα απατεωνες! (προσωπικη εμπειρια)
basilis5 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 εγω παντως την 1η φορα που μου βγαλε προβλημα πηρα τηλ στον Αγιο στεφανο καπου,και μοθ λενε παρτε ΑΛΜΑΝ μενιδι και μολις πηρα εκει μου ειπαν παρτε αγιο στεφανο... στην ΑΛΜΑΝ ειναι επικοικως απαραδεκτοι, δοκιμασε καλυτερα PC systems, αλλα πες τους θελω αυτο το ανταλλακτικο, μην το πας για ελεγχο και πληρωνεις κοροιδιστικα λεφτα
cxmgp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 εχω ακουσει πολλα για την αλμαν και πραγματικα μου κανει εντυπωση! ολη εχουν να πουν τα χειροτερα! Fujitsu κανε κατι αν ακους που δεν ακους για τους αντιπροσωπους σου! Στανταρ αν ειχαν καλυτερο service θα ειχαν και καλυτερες πωλησεις. Μπορω να γινω Θεος για μια μερα να παω να απολυσω ολους τους αλητες απο την αλμαν και να τους ριξω και καμια σφαγιαρα που δεν αναγνωριζαν την εγγυηση μου και μου εβγαλαν το λαδι για το αυτονοητο ;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 εχω ακουσει πολλα για την αλμαν και πραγματικα μου κανει εντυπωση! ολη εχουν να πουν τα χειροτερα! Fujitsu κανε κατι αν ακους που δεν ακους για τους αντιπροσωπους σου! Στανταρ αν ειχαν καλυτερο service θα ειχαν και καλυτερες πωλησεις. Μπορω να γινω Θεος για μια μερα να παω να απολυσω ολους τους αλητες απο την αλμαν και να τους ριξω και καμια σφαγιαρα που δεν αναγνωριζαν την εγγυηση μου και μου εβγαλαν το λαδι για το αυτονοητο ; τελικα εχουν ακουστει για την αλμαν διαφορα πραγματακια η ειχες μια ασχημη εμπειρια?για ποιο λογο δεν αναγνωριζαν την εγγηηση?θες να μας πεις την περιπτωση σου? Παντος οι χαρακτηρισμοι αλ***τες ,σφα****ρα,και απολυσω,δεν ειναι σωστοι και ειναι απαρεδεκτοι,τι σου φταιει ο καθενας που διαβαζει αυτοτο θεμα? εξαλου για να μην σου αναγνωριζαν την εγγηηση κατι πρεπει να συνεβικε απλη λογικη
cxmgp Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 εχω γραψει την περιπτωση σε αλλο φορουμ και δεν θα κατσω να κανω copy paste. Aν θες μπορεις να το βρεις .... Τους χαρακτηρισμος εννοειτε δεν τους παιρνω πισω! και λιγα που εγραψα για τους απατεωνες! Και εχω ακουσει πολλα στα ελληνικα forums και ειχα εμπειρια. Ο φιλος που εκανε το αρχικο ποστ ΡΩΤΗΣΕ που να παει και του απαντησα συμφωνα με αυτα που εχω ακουσει και συμφωνα με την εμπειρια μου. Μηπως δεν επρεπε να του πω την αληθεια;;;; Χονδρικα στην δικη μου περιπτωση ειχα 2χρονια εγγυηση,δεν την αναγνωριζαν και ηθελαν να πληρωσω 800euro. Ειχαν αδικο και μου μιλουσαν πολυ επιθετικα και σαν να ειμαι μια τριχα απο τα μαλλια τους. Περασα εναν μηνα ταλαιπωρια προσπαθωντας να βρω το δικιο μου (δικηγορο,προστασια καταναλωτων). Ευτυχως το βρηκα! και γλιτωσα τα 800euro που ζητουσαν οι κλεφτες. Και ολα αυτα επειδη επεμεινα! φαντασου να ηταν κανενας αλλος που να ειχε ψαρωσει, να μην το κυνηγουσε και να πληρωνε κατι που δεν επρεπε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.