Προς το περιεχόμενο

Trace text file

Paytor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα αρχείο κειμένου ονόματι Trace.txt στο C://. Το αρχείο αυτο δεν το έχω δημιουργήσει εγώ. Κάθε φορά που το σβήνω τελείως και κλέινω το παράθυρο και ξάνα πάω ->Ο υπολογιστής μου->Τοπικός δίσκος(C:) το αρχείο αυτό έχει ξανα δημιουργηθεί. Στις ιδιότητες του αρχείου δεν γράφει προέλευση.... ¨οταν το ανοίγω να δω τι περιέχει το μόνο που βλέπω είναι μηδενικά.

0

0

0

0

0

0

Εχει κανένας καμία ιδέα για το τι πρόκειται?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν βλέπω κάποιο process που να έχει περίπου τέτοιο όνομα! Δεν έιναι δηλαδή κάτι το επιφοβο? Γιατί το όνομα του έιναι λίγο μυστήριο.

Δημοσ.

Μάλλον τότε δεν έχει σχέση το όνομα του process με το όνομα του αρχείου. Κάποιο πρόγραμμα το χρησιμοποιεί, αλλά είναι δύσκολο να βρεις ποιο (θα πρέπει να ψάξεις ΟΛΑ τα προγράμματα που έχεις εγκατεστημένα και υπάρχει η πιθανότητα να μην βρεις κάτι ούτε στα settings τους). Λογικά δεν είναι κάτι κακό (πιθανότατα κάποιο πρόγραμμα κάνει log σε αυτό το αρχείο). Για καλό και για κακό κάνε ένα scan για ιούς και spyware, αλλά λογικά είναι εντελώς άφοβο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου! Διάβασα αυτα που έλεγαν στο link και τελικά κατάλαβα ότι είναι απο τον Hex Editor.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...